Edellinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraava

Hyrsynkulmantie 840, 32100 Ypäjä

Valmis 7,3 hehtaarin hevostila toimivine yksityiskohtineen ja loistavine puitteineen hevosten pitoon ja asumiseen Suomen hevospitäjässä Ypäjällä. Tiilitallissa on tilaa 21 hevoselle ja 2 ponille. Tallissa on asianmukaiset sosiaalitilat, valjashuoneet, vesikarsina, kengityspaikka, rehuvarastot ja kuivikkeille tilava varasto. Tallin vintillä on myös n. 30 m² yksiö, jossa oma suihku ja wc sekä keittiö. Lisäksi pihapiirissä on kaksi ulkotallia, joissa on 8 + 4 karsinaa. Tarhoja löytyy 16 kappaletta ja lisäksi laitumia. Tilan maita kiertää 946 metriä pitkä kivituhkapintainen oma rata. Pihapiirissä on myös katettu kävelytyskone sekä lantala. Alunperin vuonna 1955 rakennettu ja 2000-luvulla peruskorjattu kaunis päärakennus tarjoaa tilaa n. 180 m² verran. Tarpeen mukaan laajentamismahdollisuuksiakin löytyy. Kuka ehtii ensin?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hyrsynkulmantie 840, 32100 Ypäjä
Alue / kaavoitus:Hyrsynkulma, Ypäjä. Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Hevostila, Omakotitalo n. 180 m² (ei tarkastusmitattu), 4 h + k + sauna, pesuhuone wc:llä, erillinen wc, iso kuisti. Hevostalli 21 karsinaa + 2 pientä ponikarsinaa. Ulkotalli 8 karsinaa. Ulkotalli 4 karsinaa. Kävelytyskone 6 hevoselle. Lantala. Tarhatilat. Tontti 7,347 ha.
Kiinteistötunnus:981-404-4-502
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 378.650 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana.
Muut rakennukset:Talli on alunperin 1980 rakennettu mutta 2000-luvun puolella täydellisesti talliksi remontoitu tiilirakennus, 828 m². Tallissa 21 karsinaa, jotka ovat minimissään 9 m² kokoisia, lisäksi tallissa on 2 pienempää ponikarsinaa. Tallin yhteydessä kaksi valjashuonetta, vesikarsina, kengityspaikka, rehuvarasto, puruvarasto, kahvihuone ja sosiaalitilat sekä paikka pesukoneelle. Kattilahuone ja klapivarasto sijaitsevat tallirakennuksen yhteydessä. Tallin vintillä n. 30 m² asunto, jossa huone ja keittiö sekä wc ja suihku. Pihapiirissä ulkotalli 8 hevoselle, jossa reilun kokoiset karsinat (maapohjalla) ja toinen ulkotalli, jossa karsinat 4 hevoselle (maapohjalla). Pihapiirissä tilava lantala (tehty entiseen lietesäiliöön). Hevosia varten katettu kävelytyskone 6 hevoselle. Kävelytyskoneen koneisto uusittu 2015.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on tasainen. Pihapiirissä hevosten tarhatiloja. Hiekkatarhoja 8 kpl, muita tarhoja 8 kpl. 3 laidunlohkoa (n. 3ha). Tontin ympäri kulkee oma kivituhkapäällysteinen rata 946 m, radan leveys n. 6,5 metriä. Radalle tehty kaarteisiin kallistukset. Tontin pinta-ala 7,347 hehtaaria.
Parveke / terassi:Takapihalla terassi.
Olohuone:Laminaattilattiat, seinät maalattu/tapetoitu.
Makuuhuoneet:Laminaattilattiat, seinät maalattu/tapetoitu.
Keittiö:Keittiön kaapistot uusittu 2002, Jääkaappi 2009, liesi 2011, astianpesukone 2014. Keittiössä puuhella ja leivinuuni. Todella tilava keittiö.
Ruokailutila:Keittiössä on hyvin tilaa suurellekin ruokapöydälle.
Saunaosasto:Sauna remontoitu 2010. Sähkökiuas.
Peseytymistilat:Pesutilat remontoitu 2011. Vesieristeet uusittu ja lattia ja seinät laatoitettu. Pesukoneliitäntä. Wc.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc. Käsienpesuallas ja kaapisto. Peruskorjattu 2010.
Säilytystilat:Kaapistoja, vaatehuone.
Eteistilat:Tilava lasikuisti ja eteinen.
Muut tilat:Asunnon vintti on rakentamaton/keskeneräinen huone, vintillä on tilaa laajentamiselle.
Asunnon kunto:Hyvä
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkö ollut n. 2000 e/vuodessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero 380 e/v
Vesi / viemäri:Kunnan vesi sekä taloon että talliin. Talossa oma jätevesijärjestelmä (3 sakokaivoa) ja tallin wc-vesille oma järjestelmä ja suodatuskenttä.
Rakennettu:Talo rakennettu 1955.
Muut rakennettu:Talli rakennettu alunperin 1980 sikalaksi ja muutettu talliksi 2000-luvun alkupuolella. Kävelytyskoneen koneisto uusittu 2015.
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne, puuverhous. Tuulettuva alapohja. Harjakatto peltiä.
Muiden materiaalit:Talli on tiilirakenteinen, harjakatto peltiä. Karsinoiden etu- ja väliseinät tehty tiilestä.
Lämmitys / tulisijat:Arimax puukattila, lämmittää sekä talon että tallin. Vesikiertoiset patterit. Kylpyhuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys. Puuta kuluu n. 30 m³ vuodessa. Talossa lisäksi kaksi tulisijaa sekä keittiössä puuhellan ja leivinuunin yhdistelmä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vesikate on uusittu n. 2002. Julkisivuverhous on uusittu n. 2002 ja maalattu 2009. Ikkunat on uusittu 2000-luvulla. Lämmityskattila ja varaaja on uusittu 2007. Käyttövesiputkia ja viemäreitä on uusittu osin 2010-2011, kaikkien putkien iästä ei ole saatavilla tarkkaa tietoa.
Tulevat korjaukset:Kohteessa tehty kuntotarkastus 2013. Tarkastuksessa todetut olennaisimmat korjauskohteet ovat tuulettuvan alapohjan orgaanisen jätteen poistaminen, kapillaarikatkon puuttuminen. Harjapellin ja yläpohjan ns. ikkunalyhdyn välisen raon tiivistäminen. Korvausilman saannin tehostaminen. Piippujen slammaus.
Palvelut / yhteydet:Ypäjän keskustaan n. 6 km. Levän kouluun n. 4 km.
Hintapyyntö:279.000 €
Muuta:Kohteen kaikki kuvat saat näkyviin klikkaamalla kohdasta "Katso kaikki kuvat / lisää kuvia"
Ajo-ohje:Forssasta aja 10-tietä kohti Turkua. Käänny Hyrsynkulmantielle (Hyrsynkulma 4) ja aja 2,1 km. Kohde on oikealla.