Edellinen
Seuraava

Isosuontie 68, 31170 Savijoki (Forssa)

Forssassa kauniissa järvimaisemissa ja omassa rauhassa sijaitseva 1,44 ha hevostila, jossa puitteet yrittämiselle ja harrastamiselle ovat kunnossa. Tilalla on 1999 rakennettu 20×45 m maneesi ja talli 19 hevoselle/ponille. Myös varasto- ja säilytystilat ovat kunnossa. Pihapiirissä on tarhatilat hevosille ja naapurista on ollut lisäksi laidunmaata vuokralla. Tilan 1959 rakennettu 174 m²:n päärakennus on kivan kokoinen ja toimiva isommallekin perheelle. Kohde on tällä hetkellä vuokrattu.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Isosuontie 68, 31170 Savijoki (Forssa)
Alue / kaavoitus:Forssan Savijoella, asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Hevostila, jossa päärakennus 174 m²/246 m². Keskikerroksessa keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone, eteinen ja wc. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, aula, wc/kylpyhuone ja varasto/harrastetiloja. Kellarikerroksessa sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone ja tekniset tilat. Autokatos 2:lle autolle + puuliiteri. Lisäksi tilalla on hevostalli (tällä hetkellä karsinoita 19 kpl) ja maneesi.
Kiinteistötunnus:61-404-10-36
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 384.218 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Tilalla on 1998/1999 rakennettu 20x45 m maneesi, jonne on kulku suoraan tallista. Talli on rakennettu kahdessa vaiheessa. Vanha osa on navetasta muutettu talliksi, tallia on remontoitu 2010 (putkistoa, karsinat). Uusi talli on rakennettu 1999. Tallissa on 14 kpl piirrustusten mukaan 3x3m kokoisia karsinoita mutta tarkastusmittauksessa, ne jäävät hieman alle 9 m² koska väliseinät on muurattu. Väliseiniä siirtämällä/poistamalla, karsinat saa muutettua isommiksi. Lisäksi 3 kpl n. 3x4 m, 1 kpl 3x3,5 m ja 1 kpl 3x6 m karsinoita. Tallissa on lämmin varustehuone, wc, kuivaushuone loimitelineillä ja lämmintä varastotilaa.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on rinnetontti, jossa tallin ja talon edustalla on tasaista aluetta. Pihapiirissä hevosten tarha-alueet. Näkymät läheiselle Kokonjärvelle (osuus yhteisiin vesialueisiin). Tontin koko 1,44 ha.
Parveke / terassi:Olohuoneesta käynti katetulle terassille.
Olohuone:Lattia laminaattia, seinät on maalattu/tapetoitu. Käynti takapihan katetulle terassille.
Makuuhuoneet:Lattiat laminaattia ja yläkerrassa muovimattoa. Seinät tapetoitu/maalattu. Alakerran makuuhuonetta remontoidaan parhaillaan (uusi lattia ja seinäpinnat), yläkerrassa 2 tilavaa makuuhuonetta, lisäksi katon vinoilla osilla varasto/harrastatilaa.
Keittiö:Keittiössä puuhella ja leivinuuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi. Keittiön kaapit 90-luvulta ovat puuta ja ne on osittain kuultokäsitelty.
Ruokailutila:Keittiön jatkeena tilava ruokailutila.
Muut huoneet:Alakerrassa kuisti ja eteinen, yläkerrassa aula ja varasto/harrastetiloja. Kellarissa tekninentila.
Pesu / wc-tilat:Kellarikerroksessa on sauna ja pesutilat. Saunassa puukiuas. Märkätilat laattaa ja lattialämmityksellä. Yläkerrassa on myös pesuhuone, jossa on kylpyamme. Wc löytyy keski- ja yläkerrasta.
Kodinhoitohuone:Kellarissa kodinhoitotila, paikka pesukoneelle.
Vapautuminen:Kohde on tällä hetkellä vuokrattu. Vapautumisesta sovitaan.
Muita maksuja:Kiinteistövero noin 170 € vuodessa ja tiemaksut noin 120 €/vuodessa.
Vesi / viemäri:Oma porakaivo. Vesi on rauta- ja kalkkipitoista. Talossa on kaksi saostuskaivoa ja tallissa on myös omat 2 saostuskaivoa.
Rakennettu:Talon on rakennettu 1959.
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenteinen ja lautaverhottu. Harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Kohteessa on 3 takkaa (joista 2 pönttöuuneja), öljylämmitys vesikiertoisin patterein. Mahdollisuus lämmittää myös sähkövastuksin. Öljykattila vuodelta 1991, öljypoltin uusittu asuinrakennukseen 2009 ja talliin 2010. Koko kiinteistön lämmityskustannukset olleet yhteensä noin 4000 euroa vuodessa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Autopaikat:Autotalli/katos.
Suoritetut korjaukset:Ikkunat vaihdettu 80-90-luvulla. 90-luvun alkupuolella tehty porakaivo ja samaan aikaan vesi- ja viemäriputket on uusittu. Yläkerran wc/pesuhuone on rakennettu 2005.
Tulevat korjaukset:Saunan seinässä on hana, joka vuotaa tällä hetkellä. Saunan seinät uusittava ja vuoto korjattava. Kellarikerroksen pesuhuoneen uusiminen on ajankohtaista. Yläkerran pesuhuoneessa on kopolaattoja. Yläkerran seinässä näkyy vanha vuotojälki, joka on aiheutunut antennin läpiviennistä. Pintaremonttia ja viimeistelytöitä on tarpeen tehdä asuintiloissa.
Hintapyyntö:335.000 €
Muuta:Laidunmaata on voinut vuokrata naapurista. Mahdollisesti voi tiedustella myös lisämaan ostomahdollisuudesta. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirrustuksiin ja myyjältä saatuihin tietoihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Ajo-ohje:Forssasta Tampereentietä kohti Urjalaa n. 22 km. Käänny oikealle Kokkojärventie ja aja noin 4,5 km, käänny vasemmalle Isosuontie ja aja n. 700 m.