Edellinen
Seuraava

Ravitallinkatu 10 A, 30420 Forssa.

Pilvenmäen raviradan valmennuskeskuksessa kiinteistöyhtiömuotoinen ravitalli, jossa karsinapaikkoja yhteensä 19 kpl. Lisäksi pesupaikka, valjas- ja kuivaushuoneet, wc ja muut sosiaalitilat sekä huone. Lisäksi rehu-, heinä ja varastotilaa, yhteensä 438,5 m². Oma 6532 m²:n tontti, jolla tarhoja 13 kpl. Todella hyväkuntoinen ja siisti tallirakennus huippupaikalla. Täällä saa hevoset huippukuntoon ja menestymään. Siitä on näyttöjä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ravitallinkatu 10 A, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Pilvenmäen hevosvalmennuskeskus, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kiinteistöyhtiömuotoinen, 1987 rakennettu ravitalli, jossa kaksi identtistä tallirakennusta saman katon alla, jaettuna omaksi yksikökseen. Karsinapaikkoja 19 kpl. Lisäksi pesupaikka, kuivaus- ja valjashuoneet sekä suulitila. Lisäksi sosiaalitila, jossa pieni keittiö ja suihku sekä lisäksi erillinen huone. Erillinen wc-tila.
Tontin kuvaus / koko:Kiinteistöyhtiöllä on oma tontti. Tontti koostuu kahdesta eri tontista ja on yhteensä kooltaan 1.3064 hehtaaria, joka jaetaan kummankin tallin kanssa eli kummallakin on käytössään 6532 m².
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Kiinteistö Oy Puistotalli.
Vesimaksu:Oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on. Maksu oman kulutuksen mukaan.
Muita maksuja:Valmennusalueiden hoitomaksu on 15 €/hevonen/kk. Kiinteistövero 442,11 €/vuosi (2017), kiinteistön vakuutusmaksu n. 250 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:Rakennettu vuonna 1987.
Rakennusaine / katto:Betonirunko, pesubetonipinnoitus. Harjakatto peltikateella.
Palvelut / yhteydet:Forssan keskustaan noin 3 km.
Hintapyyntö:149.000 €.
Muuta:Tarhoja 13 kpl. Harjoitusolosuhteet ovat hyvät. Käytössä mm. 3 km metsälenkki, 1 km hiittisuora ja 500 metrin mäki sekä lisäksi Pilvenmäen raviradan rata-alue. Lantalassa betonilaatta.