Edellinen
Seuraava

Ravitallinkatu 16, 30420 Forssa

Loistopaikalla, Pilvenmäen raviradan hevosvalmennuskeskuksessa, vuonna 2006 valmistunut 4 hevosen ravitalli sekä 81 m² asunto, jossa tupakeittiö, makuuhuone, khh, pesuhuone/wc ja sauna. Kokonaispinta-ala 241 m². Kiitettävässä kunnossa oleva rakennus kokonaisuudessaan. Oma 3725 m² tontti, jossa tehty todella mittavat maansiirtotyöt ja näin saatu hyvät tarhat hevosille. Tule tekemään tulosta, niin on tehty ennenkin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ravitallinkatu 16, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Pilvenmäen hevosvalmennuskeskus, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Yksitasoinen rakennus, joka koostuu asuinhuoneistosta,hevostallista, varastosta ja teknisestä tilasta. Kokonaispinta-ala on noin 241 m² ja asuinpinta-ala on noi 81 m².
Kiinteistötunnus:61-15-516-1.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 200.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattoman ja kaikista rasituksista vapaana.
Tontin kuvaus / koko:Loiva rinnetontti on pinta-alaltaan 3725 m². Rakennusvaiheessa vietiin pois maa-ainesta yli 50 rekkakuormaa ja yli 100 rekkakuormaa mursketta ja soraa tuotiin tontille. Kaivuri teki töitä yli 2 kuukautta tehden mm. pohjat ja salaojat. Molemmissa tarhoissa myös salaojat ja suojamatot.
Parveke / terassi:Terassi sijaitsee asumisen ja tallin välissä.
Olohuone:Tupakeittiössä on koivuparkettilattia, seinissä tapettia ja levykatto. Keskellä huonetta on iso varaava takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa on parkettilattia, seinissä tapettia ja levykatto. Lisäksi säilytyskaappeja.
Keittiö:Keittössä on liesi keraamisella tasolla, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappipakastin ja Jokkis - keittiön kaapistot.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä ja katossa paneelia. Katossa on tähtitaivas - valot. Sähköllä lämpiävä kiuas.
Pesu / wc-tilat:Pesu- ja wc-tilassa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakeli ja paneelikatto.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuoneessa on laattalattia lattialämmityksellä, seinissä lasikuitutapetti ja paneelikatto. Lisäksi ilmastointikone ja pesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneesta käynti terassille.
Eteistilat:Eteisessä on laattalattia lattialämmityksellä.
Muut tilat:Talli koostuu neljästä hevoskarsinasta, pesupaikasta ja valjashuoneesta. Tallin puolella on betonilattia ja katossa paneeli. Pesupaikalla lisäksi lattialämmitys. Karsinat on tehty Illiksen karsinaelementeistä. Pesupaikan seinät on laattaa ja kiinnitetty epoksilla (samaa mitä käytetään uimahallin seinissä). Valjashuoneen lattia on betonia, seinissä filmivaneria ja paneelikatto. Tallissa ilmanvaihtona koneellinen poisto. Asumisen ja tallin välissä on reilunkokoinen varastotila.
Asunnon kunto:Kiinteistön kunto on arvosanalla kiitettävä. Tallin puoli on harvinaisen siisti hevostalliksi ja rakennettu hyvistä aineista ammattitaidolla ja otettu järkeviä asioita huomioon. Samoin asuinhuoneistoa on eletty huolella ja siististi. Asuinhuoneistossakin järkeviä ja visuaalisia kohtia, esim. kaunis ja iso varaavatakka keskellä huoneistoa levittäen lämmön joka suuntaan.
Vapautuminen:Sopimiksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy vesi ja viemäri.
Rakennettu:Rakennus on rakennettu vuonna 2006 Vieskan talopaketin pohjalta.
Rakennusaine / katto:Rakennuksessa on puurunko ja lautaverhous. Kattona on loiva harja, jossa peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Lämmityksenä on puu ja sähkö.
Hintapyyntö:195.000 €