Edellinen
Hämeentie 2 B 22-1
Seuraava

Hämeentie 2 B 22, 30100 Forssa

Nyt ollaan niin keskustassa kun olla vaan voi. Omalla saunalla varustettu 74 m²:n avara, ilmeikäs, hillittömän kaunis kaksio, alun perin kolmio, sijaitsee talon ylimmässä, neljännessä kerroksessa. Rapuista ei ole huolta, sillä hissi tulee katutasoon. Tien ylityksellä olet upeassa Ankkalammin puistossa, suihkulähteen solinassa ja siitä on helppo siirtyä puiston jatkeena olevalle torille. Oman talon alakerrassa on terveelliseen ruokaan suuntautunut ravintola Ilo ja toisessa päässä taloa Pub-ravintola, josta halutessasi saa palanpainikkeeksi vaikka oluet. Tässä asunnossa täyttyy monen toive: -keskustassa, -tilava kaksio, -hissi katutasoon ja oma sauna. Kiireesti katsomaan!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hämeentie 2 B 22, 30100 Forssa.
Alue / kaavoitus:Aivan Forssan keskustassa, suorastaan Forssan keskipiste.
Tyyppi / pinta-ala:Yhtiöjärjestyksen mukaan tämä on 3 h, kk, mutta käytännössä tilava olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen, sauna, pesuhuone ja wc. Tilaa yhteensä 74 m².
Kerros / hissi:Ylin, neljäs kerros. Hissi on.
Tontin kuvaus / koko:Yhtiöllä oma tontti 3034 m².
Parveke / terassi:Puistolinnassa on vain tuuletusparvekkeita, mutta tien ylityksellä olet upeassa Ankkalammin puistossa suihkulähteen solinassa.
Olohuone:Olohuoneessa parkettilattia, kiviseinät ja katto maalatut. Kiva kulmaikkuna erikoisuutena.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa parkettilattia, seinät myös maalattu. Tilava makuuhuone, jossa mukava pohjaratkaisu kulmauksineen.
Keittiö:Keittiötilat ja ruokailu peräkkäin ja ruokailutilat taas avautuvat olohuoneeseen. Lattiamateriaalina muovimatto, kaapistoja ja välitilalaatat. Kodinkoneina liesi, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin.
Saunaosasto:Sähkölämmitteinen kiuas, seinät ja katto paneloitu, lattia laatoitettu ja mukavuutta antaa lattialämmitys.
Peseytymistilat:Lattiassa laattaa ja lattialämmitys, seinät osin kaakeloidut ja osin maalatut. Suihku ja pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa lattiat laatoitettu, lattialämpö, seinät kaakeloitu ja katto maalattu..
Säilytystilat:Kaapistoja ja taloyhtiössä tilava varastokomero.
Asunnon kunto:Asunto on hyväkuntoinen ja muuttovalmis. Erkkerikulmauksen kohdalla on katossa hieman jälkiä, joten katto voisi olla syytä olohuoneesta maalata.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Kiinteistö Oy Forssan Puistolinna
Isännöinti:Realia Isännöinti Oy, Hannele Kangashaka, puh. 010 228 7350
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:259,00 € kuukaudessa.
Vesimaksu:27 € hengeltä kuukaudessa.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:12 € kuukaudessa
Rakennettu:1943.
Rakennusaine / katto:Betoni / tiili. Harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:Asuntoja 17 kpl, liikehuoneistoja 28 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 49 kpl.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko, sekä huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Hissit 3 kpl saneerattu 1997. Runkoviemärin saneeraus (pinnoitus) tehty 2004. Kattopinnoite uusittu 2005. Etelän puoleiset ikkunanpuitteet huoltomaalattu 2006. Jätekatos rakennettu 2006. Julkisivut saneerattu 2009. Takapihan asfaltti uusittu osittain 2014.
Tulevat korjaukset:Yhtiökokous 20.4.2017 päätti Hämeentien puoleisen piha-alueen peruskorjauksesta, kustannusarvio on 41.000 euroa. Lisäksi päätettiin uusia lukitusjärjestelmä Abloy Sento järjestelmään, kustannusarvio on 19.000 euroa. Hankkeet rahoitetaan pankkilainalla 60.000 €. Lainaosuus on 13,40 € / neliö. Suunnitteilla tuuletusparvekkeiden (6 kpl) ovien ja ikkunoiden uusiminen. Jos osakas teettää huoneistossa purku- ja kunnostustyötä, pitää ennen työhön ryhtymistä selvittää, joudutaanko purkamaan asbestipitoisia materiaaleja. Osakkaan teettämässä työssä selvityksestä aiheutuvat kustannukset kuuluvat osakkaalle.
Palvelut / yhteydet:Oman talon alakerrassa on terveelliseen ruokaan suuntautunut ravintola Ilo ja toisessa päässä taloa Pub ravintola. Myös vaateostokset onnistuvat omassa talossa.
Hintapyyntö:92.000 €
Muuta:Osakkeenomistaja vastaa pääkeskuksesta alkaen huoneistoihin vedettävistä/vedetyistä nousujohdoista ja huoneistokohtaisista mittauskeskuksista ja kWh-mittaritauluista, sekä muista huoneistojen sisäpuolisista sähkökorjauksista.