Edellinen
Seuraava

Kauppakatu 17 A 6, 30100 Forssa

Eipä ole hassumpi 55 m²:n kaksio joko omaan tai sijoituskäyttöön! Näihin neliöihin mahtuu tilava olohuone, makuuhuone, kiva keittiö ja siisti kylpyhuone. Läpitalon huoneisto, eikä maisemiakaan voi moittia. Taloyhtiössä on kalliita remontteja jo tehty. Hissiinkin pääsee suoraan katutasosta. Asunto tyhjä, joten muuttamaan pääset heti ja hintakin on nyt enemmän kun kohdillaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kauppakatu 17 A 6, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Forssan keskusta, Kuhalan asuinalue.
Tyyppi / pinta-ala:Kolmannen kerroksen läpitalonhuoneisto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc ja parveke, 55 m².
Kerros / hissi:3/4, hissi on. Hissiin käynti maan tasalta Uusikadun puolelta, sisäpihalta yhdet portaat hissille.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 2645 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta näkymät Uusikadulle ja puutaloalueelle.
Olohuone:Olohuoneessa laminaattilattia ja seinät tapetoitu.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laminaattilattia ja tapetoidut seinät. Koko seinän mitalta komeroita.
Keittiö:Keittiössä muovimatto lattiassa ja seinät maalattu. Valkoiset kaapistot, sähköliesi, jääkaappi ja astianpesukone. Näkymät Työväentalolle.
Pesu / wc-tilat:Yhdistetyn pesuhuone/wc:n seinät ja lattia laatoitettu, ja käyttömukavuutta tuo lattialämmitys. Pesukoneliitäntä on ja koneellekin tila.
Eteistilat:Eteisessä muovimatto lattiassa, seinät maalattu.
Asunnon kunto:Asunto on tyydyttävässä, mutta siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Forssan Kauppakatu 17.
Isännöinti:Realia Isännöinti Oy, Hannele Kangashaka.
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:217,25 € / kk.
Rahoitusvastike:157,37 € / kk.
Vesimaksu:Kulutuksen mukaan.
Sähkö:Kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:6 tai 12 € / kpl / kk
Muita maksuja:Sähkömaksu 5 €/ kpl / kk.
Autopaikkamaksu:10 € / kpl / kk.
Rakennettu:1966.
Rakennusaine / katto:Betonielementti / tasakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö.
Energialuokka:E.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Huoneistot:29 kpl, liikehuoneistoja 4 kpl.
Autopaikat:28 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, huoneistokohtainen varasto, pesutupa ja sauna.
Suoritetut korjaukset:1995 liikesiiven vesikate uusittu; 2000 kiinteistö liitetty kaukolämpöön; 2007 kylmiö otettu pois käytöstä; 2009 asuntojen ja toimistohuoneistojen ikkunat ja parvekeovet uusittu; 2012 asunto-osan katto uusittu; 2013 vesijohdot uusittu ja asuntoihin asennettu veden mittaus; 2013 viemärijohdot saneerattu sukkasujuttamalla sekä epoksiputkittamalla; 2013 C -portaan toimistohuoneet rakennettu asunnoiksi; 2015 ulko-ovet ja asuntojen porrastaso-ovet uusittu, lukot on uusittu ja pääoviin asennettu ovikoodiavaaja; 2015 vanha muuntamo purettu kiinteistön kellarista, vapautunut tila taloyhtiön käyttöön. Kellarin käytävät on maalattu. Uusi muuntamo on rakennettu pihalle. 2015 Hissin riskikartoitus ja kuntoarvio / KONE Oy. 2016 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus / Insinööritoimisto Tähtiranta Oy. Kuntotutkimuksen tulokset on esitetty osakkaille tiedotustilaisuudessa 1.12.2016.
Tulevat korjaukset:Yhtiökokous päätti 9.5.2017, että julkisivujen elementtisaumat uusitaan. Taloyhtiön käyttötiliin haetaan luottolimiitti määrältään 30.000 euroa ja hoitovastike nostetaan 1.7.2017 alkaen niin, että uusi vastike on 3,95 € / m² / kk (tämä huoneiston osalta 217,25 €). Kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle 2017 - 2021: Hissien peruskorjaus. Hisseihin on tehty riskikartoitus ja kuntoarvio, jonka mukaan päätetään peruskorjauksen / modernisoinnin laajuus. Hankkeen sisällöstä ei ole tehty alustavia suunnitelmia. Pysäköintialueen ja pihan peruskorjaus. Pihan kulkuväylien ja asfaltoidun alueen peruskorjaus. Jos osakas teettää huoneistoissa purku- ja kunnostustyötä, pitää ennen työhön ryhtymistä selvittää, joudutaanko purkamaan asbestipitoisia materiaaleja. Osakkaan teettämässä työssä selvityksestä auheutuvat kustannukset kuuluvat osakkaalle.
Palvelut / yhteydet:Keskustan palvelut kävelymatkan päässä.
Hintapyyntö:33.000 € + laina n. 17.000 €