Edellinen
Seuraava

Lallintie 2 C 55, 30300 Forssa

Juuri remontoitu, viihtyisä saunallinen kaksio 58,5 m², hissitalon neljännessä kerroksessa. Koko asunnossa samanväriset, hillityt laminaatit ja tapetit. Oma pikku sauna antaa kivan luksuksen normaaliin kerrostaloasumiseen. Lasitetulta parvekkeelta kaunis puistonäkymä. Talossa tehty jo isot remontit valmiiksi. Koti heti vapaa ja muuttokuntoinen.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lallintie 2 C 55, 30300 Forssa
Alue / kaavoitus:Haudankorva.
Tyyppi / pinta-ala:Neljännen kerroksen asunto, jossa olohuone, keittiö, pesuhuone/wc, sekä sauna, 58,5 m². Lisäksi lasitettu parveke.
Kerros / hissi:4/6. Hissi on.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 6882 m²:n tontti.
Parveke / terassi:Lasitettu ja remontoitu parveke
Olohuone:Laminaatit, tapetit ja maalattu rapattu katto. Täältä kulku laistetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneet:Myös täällä samat laminaatit, hillityt tapetit ja maalattu, rapattu katto.
Keittiö:Laminaatit, tapetti, maalattu rapattu katto. Keittiön kaapinovet vaihdettu, pieni jääkaappi ja sähköliesi. Keittiöön mahtuu hyvin pöytä.
Saunaosasto:Oma pikkuinen paneloitu sauna kylpyhuoneessa.
Peseytymistilat:Kylpyhuone laatoitettu kokonaan 2013. Pyykkikoneelle oma paikkansa täällä ja wc samassa yhteydessä.
Säilytystilat:Makuuhuoneessa ja olohuoneessa kaappeja.
Eteistilat:Reilun kokoinen eteinen, johon halutessaan voi laittaa vaikka liukuovikaapiston.
Muut tilat:Mahdollisuus ostaa autotalli, 6.000€.
Asunnon kunto:Hyvässä kunnossa, pintaremontoitu kesällä 2017.
Vapautuminen:Heti vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto Oy Lallintorppa.
Isännöinti:Forssan Isännöinti- ja kiinteistönvälitys, Hämeentie 11, 30100 Forssa. Rami Tervomaa, 010 231 7530, rami.tervomaa@kodikkaasti.fi
Lunastusoikeus:Ei ole.
Hoitovastike:210,60 €/kk.
Vesimaksu:Vesi oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Rakennettu:1979.
Rakennusaine / katto:Betonielementti, tasakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys patterein.
Energialuokka:Energialuokka F.
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Asuntoja 65, rakennusten lukumäärä yksi, kerroksia 6 ja porrashuoneistojen määrä 3.
Autopaikat:Autopaikkoja 63.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko, kolme ulkovälinesuojaa, väestönsuoja, kolme kylmäkellaria, mankeli ja pesutupa sekä kolme saunaa ja huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Vesikatteen uusinta ja kaatojen korjaukset 1991. Alapohjan tuuletuksen toteuttaminen ja ilmanvaihtokanavien puhditus ja -säätötyö, julkisivu- ja parveketutkimus 2000. Parvekesaneeraus 2007. Saunatilojen pintasaneerauksia taloyhtiön asukkaiden omana työnä, sokkelin reunojen kiveäminen rakennuksen ympäri ja juurimaton asennus 2010. Vesikattosaneeraus, kaatojen korjaus ja pinnoitteiden uusinta, hissikonehuoneisen ulkoseinien ja katon uusinta, pihapuiden kaato 2011. Julkisivujen kuntotutkimus 2012. Käyttövesiputkiston saneeraussuunnittelu, julkisivujen paikkakorjaus, elementtisaumaus 2013. Asuinhuoneistojen ikkunoiden uusinta, parvekeovien ja -ikkunoiden uusinta, porrashuoneiden ulko-ovien kunnostus/huoltomaalaus, huoltotilojen ovien kunnostus, patteriventtiilien ja -termostaattien vaihto ja perussäätö, käyttövesiputkistosaneeraus ja vesimittareiden asennus, valokaistaliittymien hankinta jokaiseen asuntoon, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö sekä älykkäästi säätyvä poistoilmanvaihto 2014. Ulkovalaistuksen uusinta, parveketaustaseinien maalaus (uusinta ja lisäeristäminen ikkuna- ja oviremontin yhteydessä 2014) 2015.
Tulevat korjaukset:2017 ja 2018 ei suunniteltuja remontteja, 2019 parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus, 2020 hissien kuntotutkimus sekä julkisivu- ja parvekesaneeraus ja 2021 ei suunniteltuja remontteja. Nämä siis 5-vuotis suunnitelmia, ei vahvistettu yhtiökokouksessa.
Palvelut / yhteydet:Tokmanni ja Cittari aivan nurkalla.
Hintapyyntö:59.000 €
Muuta:Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon.