Edellinen
Seuraava

Lindvallinkatu 4 C 67, 30100 Forssa

Tarjolla Forssan hulppeimmat maisemat seitsemännestä kerroksesta, eteläiseltä parvekkeelta ja vielä järvinäköalalla (ainakin talvella).  Nyt myynnissä lähes alkuperäisessä kunnossa oleva kaksio, 60 m². Tässä hyvä tilaisuus remontoida itsellesi arvoasunto, jossa kaupat, terveyskeskus, uimaranta ja urheilukenttä ovat lähellä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lindvallinkatu 4 C 67, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Forssa, Korkeavaha, keskusta, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Kerrostaloasunto, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone, 60 m² + parveke.
Kerros / hissi:Hissitalon seitsemännessä kerroksessa. Kerroksia talossa 7.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma tontti, 1.9207 ha. talojen sisäpihalle jää suuri, yhtenäinen puistoalue.
Parveke / terassi:Parveke etelän suuntaan, hulppeat maisemat järvinäköalalla.
Olohuone:Olohuoneessa muovimatto ja tapetointia vaativat seinät.
Makuuhuoneet:Samoin makuuhuoneessa.
Keittiö:Melko alkuperäisessä kunnossa oleva keittiö.
Saunaosasto:Taloyhtiössä on sauna.
Pesu / wc-tilat:Kylpyhuone on laatoitettu ja sieltä löytyy amme.
Asunnon kunto:Pinnat kaipaavat päivitystä.
Vapautuminen:On vapaa.
Yhtiön nimi:Asunto-Oy Forssan Korkeavaha.
Isännöinti:Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys, Matti Ryyppö, 010 231 7530.
Hoitovastike:222,00
Rahoitusvastike:90,00
Vesimaksu:Oman käytön mukaan.
Sähkö:Sähköoman kulutuksen mukaan.
Saunamaksu:Saunamaksu 10 € / kk.
Autopaikkamaksu:Lämpötolppapaikka 10 € / kpl / kk. Autotalli lämmin 40 € / kpl / kk, Autotalli lämmin (iso) 53 € / kpl / kk.
Vesi / viemäri:Vesi oman kulutuksen mukaan (etäluettavat mittarit).
Rakennettu:1971, 1972, 1973
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betoni. Tasakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö.
Energialuokka:Energialuokka D
Ilmanvaihto:Koneellinen poisto.
Huoneistot:Rakennuksia 4 kpl, huoneistoja 220 kpl, liikehuoneistoja 1 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 168 kpl, autotalli/-halli/-katospaikkoja 64 kpl.
Yhteiset tilat:Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, kylmäkellari, mankeli, pesutupa, sauna sekä huoneistokohtaiset varastot.
Suoritetut korjaukset:Yläpohjien lisäeristäminen puhallusvillalla 1986. Lukkojen vaihto taloihin, alakerran yhteisten tilojen ja lämpimien autotallien energiakorjauksia 1988. Saunojen panelointeja ja lauteiden uusimista 1989. Talo 3:n lämmönsiirtimen uusiminen. Sähköpääkeskusten kunnostukset kaikkiin taloihin 1993. Siivousparvekkeiden kunnostus- ja maalaustyö 1995. Kadunpuoleisten ikkunoiden uusinnat 1996. Vesikaton uusinta 1998-2003. Käyttövesiputkistojen saneeraus 1998-2007. Uusia autotalleja (osakkeita) rakennettu Linikkalankatu 1 ja 3, sekä Lindvallinkatu 4 (Uusien autotallirakennusten päädyissä on jätekatokset). Vesimittarit asennettu kaikkiin huoneistoihin 2007. Autotallirakennuksia peruskorjattu 2008-2010. Savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, kaikkien asuinrakennusten julkisivusaneeraus ja siivousparvekkeiden kunnostaminen 2010. Pihan kunnostus ja pengerryksen teko (talo 4), pyöräsuojan ovi uusittu (talo 1), huoneistoparvekekattojen huoltomaalaus (vain osaan), hissikonehuoneiden seinien ja kattorakenteiden saneeraus (talo 1), kunnostamattomien märkätilojen tarkastus, saunatilojen kunnostuksia, lämmönjakoverkoston kuntotutkimus, viemärijärjestelmän kuntotutkimus, poistopuhaltimien huolto, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, porrasaskelmien korjauksia 2011. Pihapäällysrakenteiden korjauksia (kaikki talot), rappukäytävien ulko-ovet ja pielirakenteet uusittu, saunatilojen kunnostuksia, hissien ovien ja ovenpielien uudelleenpinnoituksia, sähköjärjestelmien huoltotöitä (keskukset imuroitu, liittimet kiristetty), asuinrakennusten ulko-ovien lukitukset uusittu 2012. Asuntojen lukitusjärjestelmän uusiminen, valokuituliittymä ja tietoliikenneverkon modernisointi, pihapäällysrakenteiden korjaus rakenteiden ympärillä, pihan uudistaminen, istutusten vaihto, pengerrykset yms (talo 3), porraskäytävien maalaukset (alakerrat), porrashuoneiden valaisimet uusittu LED-valaisimiksi, asennettu uudet yhdistelmätaulut ala-auloihin, pihatöiden loppuunsaattaminen (talo 4), loput talosaunat kunnostettu ja uudistettu. Pihojen kunnostuksia 2014-2015. Lämmönsiirtimen ym. uusinta (talo 1) 2016.
Tulevat korjaukset:Hissikorjauksia (vuosikorjauksia), huoneistoparvekesaneerauksen suunnittelun jatkaminen, LTO-laitteistojen käyttömahdollisuuden selvittäminen samalla parvekesuunnittelun yhteydessä 2017. Hissien saneeraus (Lindvallinkatu 2 ja 4), hissien vuosikorjauksia, huoneistoparvekesaneeraus (Lin 1 ja 3), ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö ja lämmitysjärjestelmän perussäätö (Lin.1 ja 3), tarvittaessa viemäreiden korjauksia, yleiset tilat maalauskorjauksia (Lin.1 ja 3) 2018. Hissien saneeraus (Lin 1 ja 3), hissikorjauksia (vuosikorjauksia), huoneistoparvekesaneeraus (Lind 2 ja 4), ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö (Lind 2 ja 4), lämmitysjärjestelmän perussäätö (Lind 2 ja 4), lämmönvaihtimet, venttiilit, termostaatit ja perussäätö, yleiset tilat maalauskorjauksia (Lind 4) 2019. Pihatöiden loppuunsaattaminen (Lind 2), vanhan kattilalaitoksen purku 2020. Ei suunniteltuja remontteja 2021.
Hintapyyntö:57.800 € + laina 1.200 €.