Edellinen
Seuraava

Kartanonkatu 4 LH 49, 30100 Forssa

Haluatko itsellesi kauniiksi remontoidun 28,5 m²:n katutason liikehuoneiston suurilla näytetikkunoilla? Jyvähovissa, Kartanonkatu nelosessa sellainen nyt olisi. Tilassa toimii jalkahoitola ja paikka löytyy vuokratuolillekin, jossa tehdään nyt kauneushoitoja. Remontti tehty nimenomaan jalkahoitoja, kauneudenhoitoja ja hyvinvointia varten, mutta tietysti muunnat sen sellaiseksi kun tarvitset. Kulmahuoneisto, käynti talon päädystä ja ikkunat näyttävät kahteen suuntaan. Vapautuu sopimuksen mukaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kartanonkatu 4 LH 49, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Forssa, Keskusta.
Tyyppi / pinta-ala:Katutason liiketila, jossa pieni avoin tila, paljon kaapistoja ja laatikostoja, sekä wc, 28,5 m².
Kerros / hissi:Liiketila katutasossa. Talossa kerroksia 6, hissitalo.
Tontin kuvaus / koko:Taloyhtiöllä oma 3639 m²:n tontti.
Muut huoneet:Huoneistossa seinät ja katot maalattu, laminaatit asennettu, lämpöpattereita vaihdettu 2014. Lisäksi näyteikkunavalojen uusinta sekä pistorasioiden lisäys.
Pesu / wc-tilat:Pieni wc-tila.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Yhtiön nimi:Asunto-Oy Forssan Jyvähovi
Isännöinti:Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys, Matti Ryyppö, puh. 010 231 7530.
Lunastusoikeus:Lunastusoikeus osakkailla.
Hoitovastike:199,50 € / kk.
Rahoitusvastike:114 € / kk.
Vesimaksu:Vesi oman kulutuksen mukaan.
Sähkö:Sähkö oman kulutuksen mukaan.
Autopaikkamaksu:Lämpötolppapaikka 10 € / kpl / kk.
Rakennettu:1961.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine betoni. Pulpettikatto, huopakate/peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Kaukolämpö.
Energialuokka:Energialuokka F.
Huoneistot:Rakennuksia 2 kpl, asuntoja 39 kpl, liikehuoneistoja 16 kpl, muita tiloja 5 kpl.
Autopaikat:Toteutetut autopaikat 46 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 8 kpl.
Yhteiset tilat:Säilytysullakko, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, mankeli, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot sekä muu säilytys.
Suoritetut korjaukset:Yhtiökokous päätti 16.4.2015 uusia liikesiiven A-osan näyteikkunat ja ovet 2015. Hanke rahoitettiin 100.000 € hoitolainalla, josta maksetaan vain korot siihen saakka, kunnes käyttövesiputkistosaneerauslaina loppuu. Yhtiökokous päätti 11.4.2016 uusia myös liikesiiven B-osan näyteikkunat ja ovet vuonna 2016. Hanke rahoitetaan 120.000 € hoitolainalla, josta maksetaan myös vain korot siihen saakka, kunnes käyttövesiputkistosaneerauslaina loppuu. Tämän jälkeen liikesiipien kunnostamista varten otetut, yhteensä 220.000 € luotot jaetaan neliökohtaisiksi hankeosuuksiksi, eli huoneistokohtaisiksi lainaosuuksiksi ja osakkaille annetaan mahdollisuus maksaa hankerahoitusosuutensa pois joko kerralla, vai vaihtoehtoisesti kuukausittaisella pääomavastikkeella. Katso (tai pyydä) erillinen liite kuvista!
Tulevat korjaukset:Parvekkeiden kuntotutkimus tehty 2006. Oleskeluparvekkeiden kunnostamisesta ei ole vielä tehty päätöstä, mutta se toteutetaan lähivuosina. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon. Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: A- ja B-rapun sekä Forssa-asunnot Oy:n sisäänkäyntirapun ulko-ovien uusinta, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, lämmitysjärjestelmän säätökeskuksen uusiminen 2017. Asuin- ja toimistosiipiosuuden peltikaton suojakäsittely, liikesiipiosuuden katon uusinta, saunan peruskorjaus 2018. Asuinhuoneistojen ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, julkisivurakenteiden ja huoneistoparvekkeiden kuntotutkimus sekä saneeraussuunnittelu, lämpöverkoston kuntotutkimus 2019. Hissin ovien ja pielien uudelleen viilutuksia, julkisivu- ja huoneistoparvekesaneerauksien toteuttaminen sekä julkisivumateriaalin vaihdon selvittäminen 2020. Ei suunniteltuja remontteja 2021.
Hintapyyntö:50.000 € + laina n. 1.800 €
Muuta:Valokaistamahdollisuus. Jokaiseen asuntoon hankintaan ylimääräisen yhtiökokouksen 29.6.2017 päätöksellä valokuituliittymä 5M, jonka maksu sisällytetään hoitovastikkeeseen. Asukkaat voivat halutessaan tilata suurempia nopeuksia ja muita lisäpalveluita suoraan Lounealta, maksaen itse erotuksen.