Edellinen
Seuraava

Ämmänkalliontie 253, 31760 Urjala

Hyväksi järveksi noteeratun Rutajärven rannalla, 6010 m²:n kaavatontilla, sijaitsee 2013 rakennettu hirsimökki. Tämä tyypiltään Kontion-hirsituotteen Lehtola 2 loma-asunto on hieman muunneltu. Rakennuksessa on tupakeittiö, kaksi makuuhuo-netta, sauna, pesuhuone ja eteinen, sisämitoin noin 50 m². Lisäksi reilunkokoinen terassi, josta näkymät järvelle. Rakennusoikeutta on 150 kerros-m². Sähköt voima-virralla, varaava takka + sähkölämmitys. Kohdetta ei ole rakentamisen jälkeen käytetty. Lisäksi ulkorakennus. Heti muuttovalmis loma-asunto loistavan järven rannassa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ämmänkalliontie 253, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjala, Nuutajärvi, Brusila. Ranta-asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Tämä tyypiltään Kontion-hirsituotteen Lehtola 2 loma-asunto on hieman muunneltu. Rakennuksessa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja eteinen, sisämitoin noin 50 m². Lisäksi reilunkokoinen terassi, josta näkymät järvelle. Rakennusoikeutta on 150 kerros-m². Erillinen saunarakennus saa olla korkeintaan 20 m².
Kiinteistötunnus:887-434-1-56.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kakista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen ulkovarastorakennus.
Tontin kuvaus / koko:Tontti sijaitsee Järvi-Brusilan rantakaava-alueella ja on kooltaan 6010 m². Ko. tontti on kaavan laitimmainen, eikä oikealle puolelle rakenneta tämän kaavan aikana. Vasemmanpuoleinen tontti on rakentamaton, joten rauhaisessa paikassa saa viettää aikaansa. Alueen tonttien luonteeseen kuuluu jylhyys ja kivisyys. Tontti on yksi alueen loivimmista, mutta maansiirtotöitä jouduttiin tekemään, kun mökin perustuksia tehtiin. Ylempänä sijaitseva alue, jossa mökki sijaitsee, on tasaista. Mökiltä johtaa rappuset rantaan.
Ranta / järvi:Urjalan Rutajärvi. Katso www.jarviwiki.fi/wiki/Rutajärvi.
Parveke / terassi:Mökin edustalla järven puolella on reilunkokoinen terassi.
Olohuone:Tupakeittiössä on lautalattia, seinät hirttä ja paneelikatto. Kodinkoneina liesi ja pakastin. Lisäksi vuolukivitakka antaa lämpöä.
Makuuhuoneet:Mökin molemmissa makuuhuoneissa on lautalattiat, seiniät on hirttä ja paneelikatot. Toisessa makuuhuoneessa on kaappeja.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia, seinissä, katossa paneelia ja puilla lämpiävä kiuas. Pata sijaitsee eteistilassa.
Peseytymistilat:Peseytymistilat saunan yhteydessä.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Asunnon kunto:Loma-asunto on aivan uusi tai sitä ei ole käytetty. Tämä on lopputarkastettu vuonna 2013 ja viimeistelyt on juuri suoritettu.
Vapautuminen:Vapautuminen on nopealla aikataululla.
Sähkö:3 vaihesähkö voimavirralla.
Vesi / viemäri:Ei kaivoa, mutta porakaivovalmius on tehty. Käyttövesi on tuotu mukana.
Rakennettu:Lopputarkastettu vuonna 2013.
Rakennusaine / katto:Mökki on Kontion Lehtola 2 pohjalla, jota on hieman muunneltu. Rakennusaineena on hirsi. Katto on harjakatto, jossa katteena on huopa.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa on varaava vuolukivitakka. Lisänä on sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:179.000 €
Muuta:Kiinteistövero on noin 330 €/vuosi. Ämmänkalliontiemaksu noin 330 €/2 vuotta. Talviauraus onnistuu tarvittaessa.
Ajo-ohje:Käänny 9-tieltä (Turku-Tampere) Nuutajärven suuntaan Nuutajärventielle, jota noin 2,5 km ja käänny oikealle Kinolantielle, jota noin 1,10 km ja käänny vasemmalle Ämmänkalliontielle. Aja niin kauan kun tulee T-risteys ja käänny oikealle, jota noin 600 metriä ja käänny oikealle (lappu 253) ja aja pihaan.