Edellinen
Seuraava

Ämmänkalliontie 253, Urjala, Rutajärvi

Hyväksi järveksi noteeratun Rutajärven rannalla, 6010 m²:n kaavatontilla, sijaitsee 2013 rakennettu hirsimökki. Tämä tyypiltään Kontion-hirsituotteen Lehtola 2 loma-asunto on hieman muunneltu. Rakennuksessa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, pesuhuone ja eteinen, sisämitoin noin 50 m². Lisäksi reilunkokoinen terassi, josta näkymät järvelle. Rakennusoikeutta on 150 kerros-m². Sähköt voima-virralla, varaava takka + sähkölämmitys. Kohdetta ei ole rakentamisen jälkeen käytetty. Lisäksi ulkorakennus. Heti muuttovalmis loma-asunto loistavan järven rannassa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ämmänkalliontie 253, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjala, Nuutajärvi, Brusila. Ranta-asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Lomarakennus on tyypiltään Kontion-hirsituotteen Lehtola 2, jota on hieman muunneltu. Rakennuksessa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja sauna, noin 50 m² sisämitoin. Lisäksi reilunkokoinen terassi, josta näkymät järvelle päin. Ko. tontille saa rakentaa 150 k-m², joka koostuu lomarakennuksesta sekä tarvittavista talousrakennuksista. Erillinen saunarakennus saa olla korkeintaan 20 k-m².
Kiinteistötunnus:887-434-1-56.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä.
Muut rakennukset:Erillinen ulkovarastorakennus.
Tontin kuvaus / koko:Tontti sijaitsee Järvi-Brusilan rantakaava-alueella ja on kooltaan 6010 m2. Ko. tontti on kaavan laitimmainen, eikä oikealle puolelle rakenneta tämän kaavan aikana. Vasemmanpuoleinen tontti on rakentamaton, joten rauhaisessa paikassa saa vietttää aikaansa. Alueen tonttien luonteeseen kuuluu jylhyys ja kivisyys. Tontti on alueen loivimmista, mutta maansiirtotöitä jouduttiin tekemään kun mökin perustuksia tehtiin. Ylempä sijaitseva alue, jossa mökki sijaitsee on tasaista. Mökiltä johtaa rappuset rantaan.
Ranta / järvi:Urjalan Rutajärvi. Katso www.jarviwiki.fi/wiki/Rutajärvi.
Parveke / terassi:Mökin edustalla järven puolella on reilunkokoinen terassi.
Olohuone:Tupakeittiössä on lautalattia, seinät on hirttä ja paneelikatto. Kodinkoneina on liesi ja pakastin. Lisäksi vuolukivitakka antaa lämpöä, jonka lisänä on sähköpattereita.
Makuuhuoneet:Mökissä on kaksi makuuhuonetta, joiden lattiassa on lauta, seinissä on hirttä ja paneelikatot. Toisessa makuuhuoneessa on kaappeja.
Keittiö:Jääkaappi pakastelokerolla.
Saunaosasto:Saunassa on laattalattia, seinissä ja katossa on paneelia. Puilla lämpiävä kiuas. Pata sijaitsee saunaneteisessä.
Peseytymistilat:Peseytymistilat on saunan yhteydessä.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Säilytystilat:Erillinen varastorakennus.
Asunnon kunto:Loma-asunto on aivan uusi. Tämä on lopputarkastettu vuonna 2013 ja viimeistelyt on juuri suoritettu.
Vapautuminen:On vapaa.
Sähkö:Sähköt on. 3-vaihesähkö voimavirralla.
Vesi / viemäri:Ei kaivoa, mutta porakaivovalmius on tehty. Käyttövesi on tuotu mukana.
Rakennettu:Lopputarkastettu vuonna 2013.
Rakennusaine / katto:Mökki on Kontion Lehtola 2 pohjalla, jota on hieman muunneltu. Rakennusaineena on hirsi. Katto on harjakatto, jossa katteena on huopa.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa on varaava vuolukivitakka. Lisänä on sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:169.000 €
Muuta:Kiinteistövero on noin 330 €/vuosi. Ämmänkalliontiemaksu noin 330 €/2 vuotta. Talviauraus onnistuu tarvittaessa.
Ajo-ohje:Käänny 9-tieltä (Turku-Tampere) Nuutajärven suuntaan Nuutajärventielle, jota noin 2,5 km ja käänny oikealle Kinolantielle, jota noin 1,10 km ja käänny vasemmalle Ämmänkalliontielle. Aja niin kauan kun tulee T-risteys ja käänny oikealle, jota noin 600 metriä ja käänny oikealle (lappu 253) ja aja pihaan.