Edellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava

Haapasentie 53, 31720 Urjala

Reilunkokoinen 4912 m²:n tontti ja mukava rauhallinen sijainti Urjalan Rutajärven läheisyydessä. Uimarantaan käveleekin nopeasti, sillä matkaa on vain noin kilometri. 1998 rakennettu hirsimökki, jossa on tupa ja keittokomero sekä parvella hyvät nukkumatilat. Mökin yhteydessä omalla sisäänkäynnillä tilava sauna, jossa puukiuas antamassa pehmeät löylyt. Hyvät tieyhteydet tuovat sujuvasti mökin pihaan, joten mökkimatkakin käy joutuisasti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Haapasentie 53, 31720 Urjalankylä
Alue / kaavoitus:Urjalankylä, yleiskaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa ja keittokomero sekä parvi, jonne saa hyvin nukkumatiloja. Erillisellä sisäänkäynnillä sauna. Mökin pinta-ala on n. 54 m²
Kiinteistötunnus:887-439-10-178
Kiinnitykset:Sähköinen panttikirja valmiiksi haettuna 40.365,10 euroa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Puuvarasto-puucee.
Tontin kuvaus / koko:Loiva rinnetontti 4912 m². Pääasiassa luonnontilainen mutta myös jonkin verran istutuksia, marjapensaita ja mansikkaa. Polttopuuta saa omalta tontilta.
Parveke / terassi:Mökin edessä on katettu terassi ja mökin parvelta on käynti parvekkeelle.
Olohuone:Tuvan lattiat lautaa ja seinät hirttä. Katto puupaneelia.
Makuuhuoneet:Makuutilat mökin parvella.
Keittiö:Keittokomero, jossa jääkaappi ja sähköliesi.
Saunaosasto:Saunassa puukiuas vesisäiliöllä. Seinät paneloitu, lattia laattaa.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Sähkö:Sähköliittymä on.
Vesi / viemäri:Oma kaivo (mahdollisuus liittyä kunnalliseen järjestelmään).
Rakennettu:1998
Rakennusaine / katto:Hirsirakenteinen, harjakatto peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpatterit. Tuvassa on varaava tulisija. Toisesta takkaluukusta on lasi rikki, korjattava ennen käyttöä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Taikayö Campingin läheisyydessä, josta löytyy mm. kunnan uimaranta n. 1 km päässä kohteesta. Taikayö Campingillä kahvilapalvelut. Urjalan keskustan kaupoille n. 9 km.
Hintapyyntö:39.000 €
Ajo-ohje:Punkalaitumentieltä tullessa seuraa Taikayö Campingin viittoja (kääntyy Haapasentielle). Aja noin 500 metriä ja kohde on oikealla.