Edellinen
Seuraava

Haarankorventie 836, 31300 Tammela, Heinijärvi

Läheiseltä maatilalta siirretyistä, 1800-luvulta peräisin olevista hirsistä, on 1967 rakennettu Heinijärven rannalle jykevä hirsimökki. Hirsien suojasta löytyy tilava tupa, avokeittiö, makuuhuone ja katettu kuisti sekä viehkeä veranta. Pinta-alaa ulkomitoin noin 70 m² (sis.kuisti), lisäksi yläkerrassa huonetilaa. Rannassa on käsin veistetystä hirrestä rakennettu saunarakennus, jossa saunakammari, pesuhuone ja sauna, 28 m².  Ulkorakennuksessa varastotilaa ja Biolanin kompostoitava puusee. Lisäksi huvimaja ja kesäkeittiö. Hieno, lehtomainen rantatontti 3700 m². Niemen kärjessä laituri ja hyvä uimasyvyys. Kyseessä on Mustialan yhteismetsän vuokratontti, jonka vuosivuokra on n. 2800 € vuodessa.  Mökistä on pidetty hyvää huolta, se on hyvässä kunnossa ja lomailla voit ympäri vuoden. Todella kaunis ja idyllinen kokonaisuus.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Haarankorventie 836, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus: Tammela, Mustiala, Heinijärven rannassa, jossa ranta-asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Jykevä, 1800-luvulla rakennettu hirsimökki, joka on siirretty 1967 läheiseltä maatilalta nykyiselle paikalleen. Hirsien suojasta löytyy tilava tupa, keittiö, makuuhuone ja katettu kuisti sekä viehkeä veranta. Yläkerrassa huonetilaa. Ulkomitoin noin 71 m² (sis.kuisti).
Muut rakennukset:Käsin veistetystä hirrestä rakennettu saunarakennus, jossa saunakammari, pesuhuone ja sauna. Ulkomitoin noin 28 m². Erillinen ulkorakennus, jossa varastotilaa ja Biolanin kompostoitava wc. Lisäksi huvimaja ja kesäkeittiörakennus.
Tontin kuvaus / koko:Hieno rantatontti Heinijärven rannassa 3700 m². Loiva rinnetontti. Tontin edessä on pieni niemi, jonka päässä laituri. Kyseessä on Mustialan yhteismetsän vuokratontti, jonka vuosivuokra vuonna 2017 on 2804 €. Tämän kauden vuokra on jo maksettu, vuokra maksetaan vuosittain huhtikuussa. Vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2029, jonka jälkeen tehdään uusi 30 vuoden vuokrasopimus.
Ranta / järvi:Tammelan Heinijärven pinta-ala on 129 hehtaaria, pituus 2,1 kilometriä ja leveys 1,2 kilometriä. Järvi on matalahko ja sen syvin kohta on 3,40 metriä. Laiturin päässä on noin 1,5 metriä vettä ja siitä on hyvä mennä uimaan.
Piha:Kaunis piha ja lehtomainen, idyllinen pihapiiri kokonaisuus. Puustoakin tontilta löytyy, samoin nurmea, mutta puustoa ja nurmea ei ole riesaksi asti.
Parveke / terassi:Lasikuistin edessä on hieno terassi. Myös veranta on todella kaunis ja korvaa terassin huonommalla ilmalla.
Olohuone:Tuvassa on lankkulattia, seinät hirttä ja paneelikatto. Takka, jossa on takkasydän.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneen lattiassa on laminaatti, seinät hirttä ja paneelia, katossa paneelit. Makuuhuoneessa on lisäksi Porin Matti. Saunakammarissa voi myös yövyttää vieraita.
Keittiö:Keittiön lattiassa on muovimatto. Kodinkoneina liesi, mikro ja jääkaappipakastin.
Saunaosasto:Erillinen saunarakennus, jossa tietenkin puilla lämmitettävä kiuas. Tästä saunasta lähtee todella hyvät löylyt.
Peseytymistilat:Saunarakennuksessa pesutila, jossa pata kuuman veden lämmitykselle.
Pesu / wc-tilat:Varastorakennuksessa on kompostoiva puusee.
Asunnon kunto:Todella kaunis ja idyllinen. Mökistä on pidetty hyvää huolta ja se on hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Kiinteistöllä on sähköliittymä ja 3-vaihe sähkö. Molemmat rakennukset on sähköistettyjä.
Muita maksuja:Jätemaksu ja Heinijärven suojeluyhdistyksen jäsenmaksu yhteensä 70 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Ei omaa kaivoa, mutta muutaman sadan metrin päässä, Haarankorventien ja Heinämaantien risteyksessä on lähde, josta voi ottaa juomavettä. Pesuvesi otetaan järvestä.
Rakennettu: Rakennettu 1967, läheiseltä maatilalta siirretyistä, 1800-luvulta peräisin olevista hirsistä.
Muut rakennettu:Hirsinen saunarakennus on rakennettu samoihin aikoihin.
Rakennusaine / katto:Tuulettuva alapohja, hirsirunko, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Tuulettuva alapohja, seinät käsin veistetystä hirrestä, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat: Tuvassa on ilmalämpöpumppu kännykkäohjaimella ja takka, jossa takkasydän. Makuuhuoneessa on Porin Matti ja sähköpatteri. Muissa tiloissa on sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2004 saunan vesikate uusittu, 2005 mökin sisäremontointi, 2014 tehty terassi ja makuuhuoneen seinän panelointi, 2015 mökki maalattu ulkoapäin.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustaan matkaa vajaat 10 km, jossa kauppoja, apteekki, terveyskeskus ym.
Hintapyyntö:110.000 €.
Muuta:Postilaatikot ja jäteastiat sijaitsevat Heinämaantien ja Haarankorventien risteyksessä. Keinu sisältyy kauppaan.
Ajo-ohje:Hämeenlinna-Turku 10 tieltä, Mustialan kohdalta, käännytään Haarankorventielle ja aja sitä noin 8 km. Vasemmalla mökkien numeroita, käänny siitä ja puomin jälkeen käänny oikealle ja aja tie päähän. Mökki alhaalla vasemmalla.