Edellinen
2
Seuraava

Hakalantie 7, 31110 Matku.

Valoisalla, aurinkoisella, 5800 m²:n tontilla, sinua odottaa vuonna 2010 lopputarkastettu Finnwood Oy:n malliston hirsimökki, jossa tupa, alkovi, keittiö ja terassi. Pinta-alaa täällä sievällä mökillä on 25 m²+ terassi. Mökki on rakennettu kuuden tuuman hirrestä ja  erillinen saunarakennus puolestaan viiden tuuman hirrestä. Saunasta on ilo pulahtaa  uimaan edessä olevaan altaaseen. Altaan halkaisija on 4,5 m ja syvyys 1,2 metriä.  Lisäksi puucee/varasto/liiterirakennus,  joka on myös hirsinen.  Tähän kun vielä lisätään, että sähköt on ja oma kaivo, niin on ihan pakko lähteä katsastamaan onko tämä sinun lomanvietopaikkasi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hakalantie 7, 31110 Matku.
Alue / kaavoitus:Forssa, Matku.
Tyyppi / pinta-ala:Finnwood Oy:n malliston 25 m²:n suuruinen loma-asunto + terassi. Tästä kuuden tuuman hirrestä rakennetusta mökistä löytyy tupa, alkovi, keittiö ja terassi. Kattotyyppi on harjakatto ja kateena palahuopa. Ikkunat on 2 x lämpölasi.
Kiinteistötunnus:61-410-2-191.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 58.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen 5 " hirrestä rakennettu saunarakennus. Lisäksi puucee/varasto/liiterirakennus, joka on rakennettu 4 " hirrestä.
Tontin kuvaus / koko:Oma 5800 m²:n tontti, joka on rakennuksien osalta melko tasaista, mutta laskee laitamilta jonkin verran. Nurmikkoinen tontti. Todella lämmin paikka, kun aurinko paistaa.
Ranta / järvi:Lähin järvi on Matkunjärvi. Tontilla on uima-allas, jonka halkaisija on 4,5 m ja syvyys on 1,2 metriä. Uimari-altaiden allas.
Parveke / terassi:Mökin etuosassa on terassi.
Olohuone:Tuvassa on lautalattia, seinät hirttä ja panelikatto. Tuvassa on Tiilerin varaava kuoritakka (Pikku-Lauri). Alapohjassa on 150 mm villaa ja yläpohjassa 150 mm villaa.
Makuuhuoneet:Makuualkovissa on lautalattia, seinät hirttä ja paneelikatto.
Keittiö:Keittiössä lautalattiat ja seinät hirttä. Keittiön koineistuksena jääkaappi, liesi, liesituuletin ja lisäksi pyykinpesukone sekä 20:n litran suuruinen lämminvesivaraaja.
Saunaosasto: Hirsinen saunarakennus, jossa puilla lämmitettävä kuias ja pata. Peseytyminen hoidetaan saunatilassa.
Pesu / wc-tilat:Hirsinen puucee/varastorakennus. Kompostoiva puucee.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on, 3-vaihe sähkö.
Vesi / viemäri:Oma rengaskaivo, joka on puhdistettu vuonna 2012. Harmaille vesille imeyttämö.
Rakennettu:Lopputarkastettu 2010.
Muut rakennettu:2010.
Rakennusaine / katto:Rakennusaineena on 6 " hirsi. Harjakatto, kateena palahuopa. Alapohjassa on 150 mm villaa ja yläpohjassa 150 mm villaa. Ikkunat kaksinkertaista lämpölasia.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa on Tiilerin varaava kuoritakka (Pikku-Lauri).
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Kiinteistövero n. 250 €/vuosi. Hakalantiellä on tiehoitokunta, joka ei ole viime aikoina toiminut.