Edellinen
Seuraava

Härkämäentie, 31110 Matku (Forssa)

Järvenrannalla omalla isolla 5000 m² tontilla ja päättyvän tienpäässä. Tässä jo monta mökkiläisen toivetta on täyttynyt. Kun lisätään hyväkuntoinen 45 m²:n 1996 rakennettu pyöröhirsinen mökki, jossa on kaikki tarvittava ja mukavasti myös majoitustilaa ja lisäksi vielä erillinen 20 m² saunamökki rannassa terasseineen ilta-auringon paisteessa ja oma laituri niin lisää plussia on jo reippaasti. Tervetuloa tutustumaan lähemmin Forssan Matkuun!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Härkämäentie, 31110 Matku
Alue / kaavoitus:Matkun Härkämäessä kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa, keittiö ja makuuhuone sekä tilava parvi, pinta-alaltaan 45 m². Mökissä katettu terassi ja lisäksi edustalla erillinen terassi. Saunamökki n. 20 m², jossa myös erillinen tupa järven rannassa ja uusi 2018 rakennettu terassi..
Kiinteistötunnus:61-410-1-701
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan tilaan ei kohdistu kiinnityksiä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasitteista vapaana.
Muut rakennukset:Loma-asunnon ja erillisen saunamökin lisäksi tontilla on leikkimökki sekä varastorakennus (2017) ja puucee.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on kooltaan 5000 m². Kohde on Halinanlammin rannalla ja rantaviivaa on noin 40 metriä. Halinanlammi on pieni järvi, jonka pinta-ala on noin 7 hehtaaria. Tontti on rinnetontti. Päättyvän tien päässä. Tontti on luonnontilainen, metsä- ja kalliomaastoa. Rinteessä on hyvät, valaistut uudet portaat.
Ranta / järvi:Sijaitsee järven rannalla. Rantaviivaa on noin 40 metriä. Laiturin päässä on noin 1,5 metriä syvää. Halinanlammi on pieni järvi.
Parveke / terassi:Rakennusten edustalla on katetut terassit. Lisäksi erillinen terassi mökin vieressä.
Olohuone:Mökissä on tupa. Seinät ovat pyöröhirttä, lautalattiat ja puupaneelista katto.
Makuuhuoneet:Seinät ovat pyöröhirttä, lautalattiat ja puupaneelista katto.
Keittiö:Keittiö on remontoitu 2009. Jääkaappi-pakastin ja sähköliesi.
Muut huoneet:Tilava parvi. Lisäksi mökin sisääntulon yhteydessä on ns. tekninen tila, johon olisi helppo sijoittaa vaikkapa komposti/polttava/pakastava wc, nyt varasto käytössä.
Saunaosasto:Erillinen saunamökki, johon vedet otetaan järvestä. Puukiuas ja vesipata. Saunarekennus on remontoitu 2008. Lattia laatoitettu. Saunamökin yhteydessä tupa, jossa avotakka. Saunamökki sähköistetty 2018.
Pesu / wc-tilat:Puucee kompostikäymälällä 2011
Asunnon kunto:Hyvä
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on.
Muita maksuja:Kiinteistövero 340 e/vuodessa. Tiemaksuja ei ole peritty. Tienhoito muiden mökkiläisten kesken.
Vesi / viemäri:Juomavesi on tuotu mukana. Pesuvedet on otettu järvestä.
Rakennettu:Päämökki on rakennettu 1996 ja saunamökki 1971.
Rakennusaine / katto:Päämökki on 180 mm pyöröhirttä, harjakatto peltiä. Saunamökki on puurakenteinen ja lautaverhottu, sisäseinät puupaneelia, harjakatto peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Mökissä Tiilerin tiilinen varaava takka ja saunamökissä tiilinen avotakka. Mökissä lisäksi ilmalämpöpumppu, asennettu 2017.
Hintapyyntö:139.000 €
Ajo-ohje:Mökkejä ei ole numeroitu. Kohteessa on puomi. Kohteeseen näytöt vain välittäjän kautta.