Edellinen
Hautalammintie90-1
Seuraava

Hautalammintie 90, 31230 Susikas

Nyt mahtuu isompikin porukka mökille, sillä tässä kohteessa tilaa riittää. Hautalammin rannalla lähes tasaisella 5093 m²:n nurmitontilla on kaksi erillistä mökkiä, n. 60 m² ja n. 30 m², joissa kummassakin on mm. omat saunansa. Eikä siinä vielä kaikki, vaan tämän lisäksi on nukkuma-aitta ja kesähuone, jossa voit vaikka pelata biljardia jos ulkona ei satu kelit natsaamaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hautalammintie 90, 31230 Susikas.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Susikkaan kylässä asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, n. 60 m²:n päämökki, jossa makuuhuone ja tupa sekä keittiö kauniisti yhdistettynä. Samassa rakennuksessa sauna ja pukuhuone, kuitenkin omalla uloskäynnillä. Toisena n. 30 m²:n pikkumökki, jossa sähkösauna, keittiö ja tupa n. 10 m². Lisäksi vieraille nukkuma-aitta, reilun kokoinen kesähuone ja ulkohuussi.
Kiinteistötunnus:834-402-14-14.
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 227.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Nukkuma-aitta kevythirrestä ja kesähuone lautarakenteinen.
Tontin kuvaus / koko:Omarantainen 0,5093 ha tila, lähes tasamaata. Piha on helppohoitoinen, osa nurmella ja osa luonnontilaisena.
Ranta / järvi:Hautalammi, jossa syvyyttä laiturin päässä on jo niin, että menee uppeluksiin. Ranta kuitenkin lapsiystävällinen, ei siis mikään rotko.
Parveke / terassi:Päämökin edessä reilun kokoinen terassi.
Olohuone:Tuvassa iso varaava takka, samassa tilassa keittiö, joka uusittu 2015, lautalattiat, pyöröhirsiset seinät ja paneelikatto.
Makuuhuoneet:Myös makuuhuoneessa on lautalattia, pyöröhirsiseinät ja paneelikatto.
Keittiö:Tuvan yhteydessä, kodinkoneina keraaminen liesitaso ja jenkkikaappi. Pikkumökissä sähköliesi ja jääkaappi sekä kiva lasitettu terassi.
Saunaosasto:Saunaan oma kulku, puulämmitteinen kiuas, saunan osalta lattia maalattua betonia, pesuhuoneen lattia laatoitettu, jossa lattialämmitys. Pukuhuoneeseen mahtuu hyvin vielä yksi vieraspeti tai sohva. Pikkumökissä on sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä.
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi.
Muut tilat:Leikkimökki kaupan päälle.
Asunnon kunto:Mökit on huolella pidettyjä ja siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:3 x 25 kWh + voimavirta + vikavirta. Päämökin osalta sähköt uusittu 2015.
Muita maksuja:Kiinteistövero vuonna 2017 on 336€.
Vesi / viemäri:Rengaskaivo, jota käytetään juomavetenä. Omistaja teettää vielä varmuudeksi tutkimuksen. Kesävesi järvestä saunoihin ja sisälle. Harmaat vedet imeytyskaivon kautta maastoon.
Rakennettu:1980- luvun alussa.
Rakennusaine / katto:Päämökki pyöröhirrestä, harjakatto peltikatteella, joka uusittu 11/2016. Samat materiaalit pikkumökissä. Nukkuma-aitta kevythirrestä ja kesähuone laudasta.
Lämmitys / tulisijat:Päämökissä varaava takka, sähköpattereita ja kaasulämmitin.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Sisäremontti mökkiin tehty 2015 jolloin uusittu kaikki sähköt, peltikatto uusittu 2016.
Hintapyyntö:169.000 €
Ajo-ohje:Forssasta kymppitielle, jota (Saarelankadulta, entisen Rantasipin kohdalta mitattuna) ajetaan noin 10 km. Käänny vasemmalle Susikkaantielle, jota jatketaan noin 9 km, tämän jälkeen käännytään oikealle Teuron kylätielle. Teuron kylätietä ajetaan vain parisataa metriä, jonka jälkeen käännytään vasemmalle Kuurilantielle. Tätä tietä ajetaan noin 1,5 km, käänny oikealle Hautalammintielle, Hautalammintietä ajetaan (pysytellään oikealla) reilu 300 metriä, y-risteyksestä jatka oikealle vielä reilu 100 m, mökki on vasemmalla puolella.