Edellinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraava

Heiniläntie 64, 31130 Koijärvi

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty sanotaan. Täällä hommat ovat jo paljon pidemmällä mutta vielä on uudella omistajalla mahdollisuus vaikuttaa millainen on lopullinen tulos. Aiemmin vakituisessa asuinkäytössä ollut 1948 rakennettu 63 m² ryhdikäs rintamiestalo on täydellisen peruskorjauksen alla. Isoin ja suuritöisin osuus on jo tehty, nyt pääsee jo pinta- ja viimeistelytöihin. Suurinosa materiaaleistakin on jo valmiina odottamassa eli suuria hankintoja ei ole enää tarve tehdä. Jos vasara pysyy omassa kädessä niin syntyy nopeasti ja edullisesti valmista. Sijainti mukavasti omassa rauhassa maaseudulla 2700 m²:n tontilla, jossa myös oma lampi. Olisiko tässä juuri sitä puuhaa, jota olet etsinyt?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Heiniläntie 64, 31130 Koijärvi
Alue / kaavoitus:Koijärvi Forssa. Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Käyttötarkoitus vapaa-ajan asuminen, aikaisemmin ollut vakituisessa asuinkäytössä. Yhdessä tasossa eteinen, olohuone, keittiö ja makuuhuone sekä sauna ja pesuhuone/wc, pieni kellari. Ulkomitoin 63 m².
Kiinteistötunnus:61-403-3-34
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna 30.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Piharakennuksessa varastotilaa ja vanha pihasauna n. 30 m². Rakennettu 1967.
Tontin kuvaus / koko:Tasainen 2700 m² tontti, jossa myös oma lampi.
Ranta / järvi:Oma lampi. Lampi on ruopattu 2012, asennettu kangas ja ajettu soraa.
Olohuone:Olohuoneessa on seinät ja lattia levytetty. Lattiaan löytyy valmiiksi tummanruskea (katso kuvat) laminaatti. Katossa mdf-paneeli. Takka.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa on lattiat avattu ja kunnostettu sekä lisätty villaa. Lattiamateriaaliksi on valmiina olemassa lautalattia, kattoon mdf-paneeli ja seiniin gyproc-levyt. Pönttöuuni.
Keittiö:Keittiössä laminaattilattia, seinät maalattu, katossa mdf-paneeli. Puuliesi. Keittiökaappien ovet umpipuuta 2002. Sähköliesi, jää-viileäkaappi.
Saunaosasto:Sauna rakennettu alusta asti uudestaan (aloitettu 2012), saunassa on vedeneristeet ja lattia laatoitettu. Seinät ja katto paneelia. Saunaan löytyy myös valmiiksi lauteet ja Harvian vuolukivinen kiuas (ei asennettu).
Pesu / wc-tilat:Pesytysmistilat rakennettu kokonaan uusiksi (aloitettu 2012), vedeneristeet kunnossa ja lattia ja seinät on laatoitettu. Katossa puupaneeli. Pesutiloissa paikka Wc:lle (wc-istuin on olemassa). Käsienpesuallas ja hana hankittuna 2011, ei asennettu.
Eteistilat:Eteistila rakennettu alusta asti uudestaan. Seinät hirsipaneelia, katossa mdf-paneeli. Lattiaan löytyy valmiiksi muovimatto.
Asunnon kunto:Talo on peruskorjauksen alla ja mm. kaikki pinnat uusitaan. Työ on osittain kesken.
Sähkö:Sähköliittymä (3-vaihe) on. Suurinosa sähkötöistä on tehty, joitakin kytkentöjä tekemättä. Kaikki sähköt/johdotukset on uusittu. Uusi sähkötaulu.
Muita maksuja:Tiemaksut 33 e/vuodessa ja kiinteistövero 155 e/vuodessa.
Vesi / viemäri:Kunnallinen vesi ja jätevesiliittymä on maksettu. Kytkennät on tekemättä (vesiputki tulee kellarille), vesimittaria ei ole asennettu. Jätevesijärjestelmään tarvittava repijäpumppu puuttuu.
Rakennettu:1948
Muut rakennettu:piharakennus 1967
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne, lautaverhottu. Harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:3 tulisijaa ja ilmalämpöpumppu.
Suoritetut korjaukset:Patolevyt, salaojat ja sadevesiviemäröinti 2012. Ulkovuori 2012, lisäeristys. Vanha kuisti/eteinen rakennettu uudestaan 2012, pesu- ja saunatilat rakennettu. Ikkunat eteisessä, pesutilassa, keittiössä ja toinen olohuoneen ikkunoista uusittu 2005. Katto maalattu 2012. Salaojia ja rakennusten vierustoja kunnostettu. Sähkötöitä tehty suurimmaksi osaksi valmiiksi, sähkötaulu uusittu.
Tulevat korjaukset:Talon ulkovuorilaudoitusta puuttuu yhdeltä sivulta, materiaalit on olemassa. Ulkomaalaus. Rännit, löytyvät tontilta, asentamatta. Sähkö -ja putkityöt osin kesken. Pintamateriaalien asennus (suurinosa löytyy valmiina).
Hintapyyntö:49.000 €
Muuta:Käyttötarkoitus muutettu omakotitalosta (vakituinen asuminen) vapaa-ajan asumiseen. Mikäli rakennus halutaan ottaa uudelleen vakituiseen asuinkäyttön tulee tehdä käyttötarkoituksen muutos. Kiinteistöllä on valokuitiliittymä mahdollisuus.