Edellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava

Heinivahontie 81, 31300 Tammela

Heinivahon rannalla on vain kaksi mökkiä ja tämä on niistä toinen. Ja kun tonttikin on hehtaarin kokoinen ja rantaviivaa 100 metriä niin tämä on kesäpaikka vailla vertaa! Pyöröhirrestä 1998 rakennetussa mökissä on tupa ja kaksi makuualkovia. Rannassa on 1999 rakennettu sauna, joka on remontoitu 2016. Sähköistys mökille on hoidettu aurinkopaneeleilla, joten käyttökulut ovat hyvin pienet.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Heinivahontie 81, 31300 Tammela
Alue / kaavoitus:Ranta-asemakaava. Kaavaan on merkitty 4 isoa tonttia, joista 2 on rakennettu. Tämä tontti on kaava-alueen reunimmainen tontti, joten naapuri vain mökin toisella puolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto pyöröhirrestä, 26 m², jossa tupa ja makuualkovi sekä erillisellä sisäänkäynnillä tila, jota käytetty myös makuutilana. Rannassa on saunarakennus pyöröhirrestä n. 15 m².
Kiinteistötunnus:834-423-14-8
Kiinnitykset:Panttikirjoja haettu valmiiksi yhteensä 105.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pyöröhirsinen saunarakennus n. 15 m²
Tontin kuvaus / koko:Tontti 1,0090 hehtaaria. Heinivahon rannassa. Tontti on tasainen, osittain metsää.
Ranta / järvi:Heinivaho, rantaviivaa yli 100 metriä. Syvyys laiturin päässä n. 1,5 metriä. Rantaa on kaivinkoneella siistitty ja hiekkaa on tuotu lisää 2017. Hiekkaa voi lisätä rantaan vielä hieman lisää, jotta kangas peittyy. Heinivahon rannalla on vain kaksi mökkiä, joten naapureista ei täällä ole riesaa. Matkaa lähinpään (ja ainoaan) naapuriin on reilusti.
Parveke / terassi:Mökin edustalla katettu pieni terassi ja saunan edustalla erillinen terassi. Mökin katetulle terassille on tehty kesäkeittiö.
Olohuone:Tupa, seinät pyöröhirttä, lattiat lautaa. Seinät käsitelty vaalealla hirsisuojalla 2015.
Makuuhuoneet:Makuualkovi, lisäksi erillisellä sisäänkäynnillä mökin yhteydessä pieni huone, jota käytetty makuutilana. Hirsiseinät ja katto käsitelty vaalealla hirsisuojalla 2015.
Keittiö:Tuvan puolella jääkaappi. Kesäkeittiö tehty terassille, jossa tiskipöytä, kaasuliesi ja Muurikan kesäkeittiö (kaasulla toimiva muurikkapannu).
Saunaosasto:Saunassa puukiuas ja vesipata, uusittu 2016. Lauteet uusittu 2016. Saunan yhteydessä pukuhuone ja terassi.
Pesu / wc-tilat:Puucee, jossa Kekkilän kompostoiva kuivikekäymälä.
Sähkö:Sähköt toimivat aurinkopaneeleilla. Akkuja on 600 Ah, joten ne riittävät hyvin kaikkeen normaaliin käyttöön (jääkaappi, valaistus, imurointi ym.) ja mikä parasta, mitään sähkölaskuja ei tule. Järjestelmä on 230 V, joten kaikki normaalit sähkölaitteet toimivat. Victron EasySolar.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 240 e/vuosi. Tiemaksu n. 40 e/vuosi ja auraus n. 20-70 e/vuosi (riippuu lumen määrästä). Yhteisroskiksesta maksettu n. 20€/vuosi.
Vesi / viemäri:Kohteessa ei ole kaivoa. Pesuvesi otettu järvestä ja juomavesi on tuotu mukana.
Rakennettu:1998
Muut rakennettu:1999
Rakennusaine / katto:Pyöröhirsi, harjakatto peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa kamina. Sähköpatterit.
Palvelut / yhteydet:Helsinkiin n. 110 km, Forssaan n. 25 km ja Hämeenlinnaan n. 35 km.
Hintapyyntö:129.000 €
Ajo-ohje:Heinivahontieltä ensimmäinen mökki oikealla (tienhaarassa ei ole talonumeroa). Lukollinen puomi heinivahontien alkupäässä.