Edellinen
Seuraava

Himokorventie 74, 31380 Letku, Tammela

Sininen unelma 100 km pääkaupunkiseudulta, kuulostaako hyvältä? Vuonna 2001 pyöröhirsistä rakennettu 45,5 m²:n saunamökki on yhtenäinen kokonaisuus, jossa tupa, ruokailutila sekä keittiö. Samassa rakennuksessa on vielä sauna ja kummastakin on kulku aurinkoiselle isolle terassille. Lämmityksenä iso varaava takka ja sähköpatterit, oma kaivo. Rakennusoikeutta jäljellä n. 200 m².

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Himokorventie 74, 31380 Letku, Tammela
Alue / kaavoitus:Asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Pyöröhirsinen mökki, jossa tupakeittiö ja sauna.
Kiinteistötunnus:834-420-3-184.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 50.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Varasto / puuliiteri, ulkohuussi.
Tontin kuvaus / koko:Tasainen 5200 m² nurmitontti, jonka takalaidassa pieni lampi.
Parveke / terassi:Talon edessä ja sivulla iso terssi.
Olohuone:Olohuone ja keittiö sekä ruokailutila on yhtä suurta kokonaisuutta. Seinät hirttä, katto paneloitu ja lautalattiat.
Keittiö:Keittiösyvennyksessä sähköhella, jenkkikaappi ja mikro.
Saunaosasto:Sauna samassa rakennuksessa, akryylimassa lattia ja hirsiseinät. Puulämmitteinen kiuas, jossa lämminvesisäiliö samassa. Vesi tulee kaivosta saunaan pumpulla, ei siis tarvitse kantaa mistään. Oma kulku terassille.
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi.
Asunnon kunto:Siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on, 3 x 25 kWh.
Vesi / viemäri:Oma kaivo ja harmaille vesille saostuskaivo. Tontin rajalla kulkee kunnan vesi, joten halutessaan siihen voi liittyä.
Rakennettu:2001.
Muut rakennettu:2001.
Rakennusaine / katto:Pyöröhirsi, harjakatto peltikatteella. Myös piippu pellitetty ja hatutettu.
Muiden materiaalit:Puurunko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys patterein, myös yksi varaava patteri, sekä iso, varaava takka, mikä kyllä lämmittää koko mökin.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:59.500 €
Ajo-ohje:Kakkostieltä Letkun suuntaan. Risteys vastapäätä Eerikkilä Urheiluopiston viittoja. Letkun Puodilta jatketaan hieman eteenpäin ja käännytään vasemmalle Letkun koulun viittojen mukaisesti Valkeaviidantielle. Jatka tätä vajaat 7 km, jonka jälkeen viitta Himokorventie oikealle. Jatka tätä 750 m ja olet perillä. Tänne pääsee myös Valkeaviidantien toisesta päästä, eli Helsingistä tullessa valtatie 2:lta lähdetäänkin jo aiemmin... Kuitenkin siis Helsingistä n 100 km.