Edellinen
Seuraava

Hylöntie 20, 31300 Tammela

Iso-Näkiäinen on lähdepohjainen, syvä, puhdas, tummavetinen metsälampi. Lammen rannalla on oma laituri ja laiturin päässä on noin 3 metriä syvyyttä. Ylempänä rinteessä sijatsee loma-asunto, jossa tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone sekä sauna,  noin 30/45 m², lisäksi terassi. Pihassa ihana hirsinen kesäkeittiö, jossa mm. puuliesi. Hieman lähempänä lampea auringonottoterassi. Lisäksi varastorakennus, jossa Biolan kompostoiva käymälä. Mustialan yhteismetsän osakaskunnan 3500 m²:n vuokratontti, joka ei ulotu aivan rantaan, mutta ranta on omassa käytössä ja vuosivuokra tästä syystä vain 564 €.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Hylöntie 20, 31300 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammela, Mustiala, Iso-Näkiäinen, rantakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupakeittiö, makuuparvi, pukuhuone ja sauna, 30/45 m².
Muut rakennukset:Vuonna 2000 rakennettu kesäkeittiö, jossa mm. puuliesi. Pihassa varastorakennus, Jossa Biolan-kompostoiva käymälä. Lisäksi aurinkoterassi.
Tontin kuvaus / koko:Mustialan yhteismetsän ranta-asemakaava vuokratontti, 3500 m². Kaavan mukaisesta kolmesta tontista keskimmäinen. Tontin vuosivuokra vuonna 2019 on 564 euroa ja se on jo omistajan toimesta maksettu. Kaikilla kolmella mökillä on reilut tontit, joten naapureihin on hädin tuskin näköyhteyttä.
Ranta / järvi:Iso-Näkiäinen on lähdepohjainen, syvä metsälampi. Lammen rannalla on oma laituri. Laiturin päässä on noin 3 metriä syvyyttä. Viileä, puhdas ja tumma vesi.
Parveke / terassi:Katettu terassi. Lisäksi pihassa on aurinkoterasi lammelle päin.
Olohuone:Tuvassa on lautalattiat, seinät vaalean harmaaksi maalattua hirttä ja katto valkoinen puukatto. Reilu varaava kaunis takka ja lisäksi kaasulämmitin. Tukevat hyväkuntoiset portaat johtavat parvelle, jossa on hyvin nukkumatilaa.
Makuuhuoneet:Makuuparvi, jossa nukkumatilat.
Keittiö:Kaasuhella ja uuni (2016), jääkaappi (2014), keittiökaapistot. Keittiöön tulee kesävesi pumpulla kaivosta. Tuvan kulmaukseen jää kiva reilunkokoinen ruokailutila keittiön edustalle.
Saunaosasto:Saunassa on betonilattia, seinissä ja katossa on paneelia. Sauna on siistissä kunnossa ja siellä myös peseydytään. Harvian puilla lämpiävä kiuas ja vesivaraaja (2018).
Pesu / wc-tilat:Ulkorakennuksessa on Biolanin kompostoiva käymälä.
Asunnon kunto:Hyvä. Täällä näkee, että asioista on pidetty huolta.
Vapautuminen:Sopimiksen mukaan.
Sähkö:Vuonna 2017 hankittu 2 kpl aurinkopaneeleita (285 kWh) + uudet akut (2018). Nyt riittää sähköä paremmin kuin ennen vanhalla paneelilla.
Muita maksuja:Yhteisroskis noin 30 €, talviauraus n. 40 €, kiinteistövero noin 155 €/vuodessa, Haarankorventien tiemaksu n. 40 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Kaivo, joka sijaitsee yhteiskäyttöalueella ja on yhteiskäyttöinen kahden naapurin kanssa. Mökkin tulee kesävesi pumpulla kaivosta.
Rakennettu:Mökki on rakennettu 1998 ja kesäkeittiö vuonna 2000.
Rakennusaine / katto:Hirsimökki, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Hirsi, lauta.
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka sekä kaasulämmitin.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vuoden 2015 jälkeen mökki ja kesäkeittiö on maalattu sisältä ja ulkoa sekä myös mökin katto on maalattu. Pihamaalle asennettiin koko pihalle suodatinkangas tielle asti ja sepelöitiin. Rantaan menevä polku sepelöitiin yli puolen välin. 2 kpl 285 kWh:n aurinkopaneelia asennettiin vuonna 2017 ja niihin liittyvät akut hankittiin vuonna 2018. Kaasuhella ja uuni (2016), jääkaappi (2014) ja Harvia kiuas ja vesivaraaja (2018). Istutuksia. Terassikalusteet ovat noin 3 vuotta vanhoja.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustaan noin 12 km ja Forssaan noin 19 km.
Hintapyyntö:87.000 €.
Ajo-ohje:Forssasta, Hämeenlinnaan (valtatie 10) päin ja Mustialan risteyksen kohdalta vasemmalle Haarankorventielle, jota niin kauan, kun oikealle Näkiäislammentielle. Sitä muutama kilometri ja käänny oikealle Hylöntielle, jota noin 200 metriä ja käänny vasemalle ja siellä keskimmäinen mökki.