Edellinen
järvenpääntie-1
Seuraava

Järvenpääntie 28, 31860 Tursa, Urjala, Valajärvi.

Arvostetun, kirkasvetisen Valajärven rannasta löytyy aivan loistava lomakohde. Kaunis, nurmikkoinen, tasainen tontti on oma ja kooltaan 7910 m². Rantaviivaa noin 70 metriä. Ranta on lapsiystävällinen ja syvenee loivasti alle 2 metriin. Puustoa on varaa harventaa. Tilalla sijaitsee 6″:n pyöröhirrestä rakennetut varsinainen mökki 48 m² ja erillinen saunamökki 20 m². Rakentajana toimi Mellilän Hirsityö ja mökit valmistuivat 1992. Mökissä tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja veranta, saunarakennuksessa sauna, pukuhuone, saunatupa ja terassi. Lisäksi noin 16 m²:n aitta/varastorakennus ja puucee. Vesi tulee omasta kaivosta ja rakennukset on sähköistettyjä. Täällä viihtyy vähän huonommillakin ilmoilla, eikä muuta kun nokka kohti Urjalan taikayötä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Järvenpääntie 28, 31860 Tursa, Urjala.
Alue / kaavoitus:Urjala, Tursa, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:6" pyöröhirrestä rakennettu mökki, jossa tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja veranta, pinta-ala on 48 m².
Kiinteistötunnus:887-427-1-422.
Kiinnitykset:Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen noin 20 m²:n saunarakennus, jossa sauna, pukuhuone, saunatupa ja terassi. Lisäksi noin 16 m²:n aitta/varastorakennus ja puucee.
Kerros / hissi:Yhdessä tasossa oleva hirsimökki.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis, nurmikkoinen tasainen tontti on kooltaan 7910 m² ja on oma. Tontti avautuu koilliseen, joten varsinkin aamuauringon paiste on ihana ja muutenkin tontti on hyvin valoisa. Puustoa voi vielä hävittää, jolloin valoisuus senkun lisääntyy. Rantaviivaa on noin 70 metriä.
Ranta / järvi:Arvostettu, kirkasvetinen Valajärvi sijaitsee Urjalan kunnan Nuutajärven kylässä ja on kooltaan 105,58 hehtaaria. Rantaviivaa järvessä on noin 6,36 kilometriä. Tontin ranta on ruopattu n. 10-15 vuotta sitten, jolloin asennettiin myös suodatinkangas ja ajettiin santaa sen päälle. Ranta on lapsiystävällinen ja syvenee loivasti alle 2 metriin.
Piha:Tasainen, nurmikkoinen, kaunis, lämminhenkinen piha, jossa reilusti puustoa. Hyvää maastoa ja tilaa esim lasten peleille ja leikeille. Varaa kaataa pustoa.
Parveke / terassi:Lomarakennuksessa on terassi, josta näkymä järvelle päin. Samoin saunarakennuksessa on terassi, josta näkymä järvelle päin.
Olohuone:Tuvassa on lautalattia, seinät on hirttä ja katossa paneelia. Avotakka on oikeassa paikassa elikä keskellä asuntoa.
Makuuhuoneet:Makuutiloissa myös lautalattiat, seinissä hirttä ja katoissa paneelia.
Keittiö:Keittiössä on lautalattia, seinissä on hirttä ja katossa paneelia. Kodinkoneina jenkkikaappi, sähköliesi ja puuhella.
Saunaosasto:Saunassa on betonilattia, seinissä ja katossa on paneelia. Puilla lämpiävä kiuas. Pukuhuoneessa on puilla lämpiävä vesipata.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä peseydytään.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Säilytystilat:Erillinen varastorakennus.
Asunnon kunto:Rakennukset ovat kohtalaisessa kunnossa. Niin loma-asunto kuin saunarakennus vaatii lähiaikoina ulkopuolelta huoltoa. Molempien rakennusten hormin juuressa on aikaisemmin ollut vuodot, jotka on korjattu.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:3-vaihe sähkö automaattisulakeilla. Sähkölasku oli vuonna 2015 noin 500 €.
Vesi / viemäri:Tontilla on oma kaivo. Vesi pumpulla kaivosta niin saunarakennukseen kuin myös lomarakennukseen. Juomavesi on tuotu mukana. Harmaat vedet on imeytetty sakokaivoon.
Rakennettu:Rakennukset on rakennettu vuonna 1992. Mökki ja saunarakennus on Mellilän Hirsityö Oy:n tuotantoa.
Rakennusaine / katto:Loma-asunto ja saunarakennus ovat tehty 6" hirrestä. Molemmissa rakennuksissa on harjakatto ja katteena huopa. Rakennuksissa on 2 kertaiset ikkunat.
Muiden materiaalit:Varastorakennus ja puucee - rakennukset ovat puurunkoisia ja lautaverhottuja.
Lämmitys / tulisijat:Mökissä on avotakka/puuhella-yhdistelmä ja lisäksi sähköpattereita. Saunarakennuksen saunatuvassa on varaavatakka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa: Tarmo Valinta Nummi 6,14 km, Urjalan terveysasema 12,70 km, Punkalaitumen terveysasema 13,20 km, Humppilan Terveysasema 16,02 km, Kylmäkosken terveysasema 21,85 km, Urjalan kunta Nuutajärven ryhmäperhepäiväkoti 6,71 km, Alakoulut: Urjalan kunta, Kirkonkylän koulu 12,67 km, Yläkoulut: Urjalan kunta, Huhdin koulu 15,78 km, Punkalaitumen kunta yläaste ja lukio 12,10 km.
Hintapyyntö:169.000 €
Muuta:Järvenpääntiessä ei ole tiemaksua. Tietä korjataan tarpeen mukaan ja siihen sitten kerätään rahaa kulujen kattamiseksi. Mökkiä ei ole käytetty talviaikana. Kiinteistövero vuonna 2016 on yhteensä n. 368 €. Katso järvestä tietoa www.provalajarvi.fi.
Ajo-ohje:Käänny valtatie 9 (Turku-Tampere) Urjalassa Nuutajärven kohdalta Nuutajärventielle ja jatka sitä n. 11,7 km ja käänny oikealle Järvenpääntielle, jota noin 200 metriä ja käänny vasemmalle roska-astian kohdalta alas. Tulet kohteeseen.