Edellinen
Seuraava

Järvenrannantie 233, 31860 Urjala, Valajärvi

Kirkasvetisen Valajärven rannassa upea, 2004 ja 2007 rakennettu, lähes uutta vastaava, hirsinen omakotitalo tai loistava loma-asunto. Pinta-alaa rakennuksella on  58,5 m² + parvi 13,5 m² ja iso kuisti.  Asuinkerroksessa  keittiö, parvi, iso tupa, sauna  ja wc/ kodinhoitohuone. Erillinen grillikota, kipakat löylyt antava rantasauna, autotalli, jossa lämmin varasto sekä puuvaja. Porakaivo, sähköistys ja jätevesiasiat ok. Upea hiekkaranta lapsille ja aikuisille uimasyvyyttä noin 1,5 m laiturin päästä. Luonnonkaunis, etelä-länsisuuntainen rinnetontti 2.1560 hehtaaria. Metsässä hyvä puusto. Huippuhieno kohde.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Järvenrannantie 233, 31860 Tursa.
Alue / kaavoitus:Urjalan kunnassa, Valajärven rannalla, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo tai loma-asunto, jossa keittiö, parvi, iso tupa, sauna ja wc/ kodinhoitohuone, yhteensä 58,5 m² + parvi 13,5 m² + iso kuisti.
Kiinteistötunnus:887-439-5-158
Muut rakennukset:Autotalli, jossa lisäksi lämmin varasto. Puuvaja, grillikota ja rannassa kotasauna. Kaikki rakennettu pyöröhirrestä. Kotarakennukset rakennettu 2006. Kaikilla rakennuksilla on rakennuslupa.
Tontin kuvaus / koko:Hienosti hoidettu, luonnonkaunis, etelä- länsisuuntainen rinnetontti, 2.1560 hehtaara. Komeita mäntyjä, kauniita kiviä ja vehreitä varpuja. Piha on helppohoitoinen ja vaihtaa väriään upeasti vuodenaikojen mukaan..
Ranta / järvi:Urjalan Valajärvi on arvostettu, kirkasvetinen järvi, joka on 1,8 kilometriä pitkä, 950 metriä leveä ja sen rantaviivan pituus on 6,4 kilometriä. Tilalla on rantaviivaa noin 35 m. Ranta on ruopattu kevättalvella 2011. Pohjaan on ajettu hiekkaa rannasta alkaen. Laiturin päässä 1.5 -2m ja ruopattu noin 20 m laiturista eteenpäin. Loistava uimaranta lapsille sekä aikuisille. Järvi on etelän ja lännen suunnassa. Ihanteellinen ilmansuunta.
Parveke / terassi:Huvilan edessä on terassi ja yläkerrassa oma parveke. Upeat raput johtavat grillikodalle, rantasaunaan ja laiturille.
Olohuone:Lähes 40 m²:n tupa, jossa puulattiat, seinät pyöröhirttä ja katto paneelia. Mahdollisuus rakentaa parvi.
Makuuhuoneet:Parvella reilusti makuupaikkoja.
Keittiö:Pienehkö, mutta toimiva keittiö, jossa liesi, liesituuletin, jääkaappi, astianpesukone ja mikro. Keittiössä varaava vuolukivitakka, jonka päällinen toimiin hellana. Rantaan mentäessä on erillinen grillikota, jossa ruuanlaitto ainakin kesäaikana etupäässä hoidetaan.
Ruokailutila:Isoon tupaan mahtuu reilusti ruokapöytä.
Saunaosasto:Asuinrakennuksen yhteydessä olevassa saunassa laattalattia, lattialämmitys ja seinissä kaakelia. Hyvät löylyt antaa puilla lämmitettävä kiuas. Rannassa erillinen kotasauna, jossa myös puulämmitteinen kiuas. Vesi pumpulla porakaivosta.
Peseytymistilat:Asunnon saunassa suihku ja kotasaunassa peseydytään saunan yhteydessä. Asuinrakennuksen märkätiloissa laattalattia ja lattialämmitys.
Pesu / wc-tilat:Wc kodinhoitotilan yhteydessä.
Säilytystilat:Autotallirakennuksen yhteydessä on tilava, siisti, lämmin varasto.
Asunnon kunto:Erinomainen, lähes uuden veroinen.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Rakennukset on sähköistettyjä. Liittymä siirtyy kaupan yhteydessä. Lämmöt on ollut päällä talvellakin ja kulutus noin 8000-8500 kWh/ vuosi.
Muita maksuja:Tiemaksu noin 50 €.
Vesi / viemäri:Oma porakaivo, 78 m. Nykymääräyksien mukainen jätevesijärjestelmä imeytyskentällä.
Rakennettu:Asuinrakennus 2004 laajennettu 2007.
Rakennusaine / katto:Pyöröhirsi, harjakatto huopakatteella. Ulkorakennukset samoin.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, sähköpatterit ja varaava vuolukivitakka.
Hintapyyntö:229.000 €
Ajo-ohje:Nuutajärventieltä käännytään oikealle Järvenrannantielle. Kun ajat Järvenrannantietä, pyri aina eteenpäin ja kierrä vasemmalta jos tarvitsee, niin pääset perimmäisen mökin parkkipaikalle, jossa kyltti 233.