Edellinen
Seuraava

Kanalammintie 219, 31230 Tammela

Voiko näin edullisesti päästä viettämään kesää omalle mökille järven rantaan. Tämän mahdollistaa Mustialan yhteismetsien vuokratontti, joka on pinta-alaltaan 2800 m². Kanalammi on matalahko, rauhaisa, humuspohjainen metsäjärvi, jossa virtaava vesi ja reilusti kaloja. Rannalla on vain 3 rantarakennuspaikkaa, joista tämä on yksi. Ranta on hyvä santaranta ja laiturin päässä hyvä uimasyvyys. Mökkirakennuksen molemmissa päissä on yhtä suuret huoneet, keskellä on entisen saunan tila ja edustalla terassi, yhteensä noin 65 m². 2008 rakennetussa saunarakennuksessa on sauna, saunatupa ja kuisti, noin 16 m².  Ja vielä huvimaja, jossa grilli, varasto, puusee ja leikkimökki. Ihannepaikka lapsille ja miksei varttuneemmillekin, tontti on yläosastaan rinnetontti, mutta etupiha on tasainen, nurmikkoinen ja aurinkoinen.

Katso esittelyvideo tästä

 

https://youtu.be/twv2LzKMguM

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kanalammintie 219, 31230 Tammela.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunnan Ojajärven kylässä Kanalammin rantakaava-alueella. Alueella noudatetaan Tammelan kunnan rantarakentamisesta annettuja määräyksiä.
Tyyppi / pinta-ala:Mökkirakennuksen molemmissa päissä on yhtä suuret huoneet ja keskellä on entisen saunan tila. Pinta-alaa mökissä on noin 65 m².
Muut rakennukset:Saunarakennus, jossa sauna, saunatupatupa ja kuisti, noin 16 m². Huvimaja, jossa grilli, varasto, puusee ja leikkimökki. Pihassa myös Biolanin kompostori.
Tontin kuvaus / koko:Kanalammin rannassa melko tasainen, nurmikkoinen, valoisa 2800 m²:n tontti. Mustialan yhteismetsien vuokratontti. Vuokra-aika 2005 - 2034. Vuosivuokra vuokrasuhteen alussa oli 1.936,00 ja on tällä hetkellä noin 2.150 euroa. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokra-aika on 30 vuotta ja sitten vuokrasopimus uusitaan.
Ranta / järvi:Kanalammi on matalahko, rauhaisa, lähdepohjainen metsäjärvi, jossa virtaava vesi. Rannalla on vain 3 rantarakennuspaikkaa, joista tämä on yksi. Ranta on hyvä santaranta ja laiturin päässä hyvä uimasyvyys.
Parveke / terassi:Mökin edustalla koko rakennuksen levyinen katettu terassi.
Olohuone:Tilava tupa, jossa keittiösyvennys, ruokapöytä ja tilaa oleskeluun. Lämpöä lähtee vuolukivitakasta. Tuvassa korkea katto ja kattokolmiossa ikkunat. Keittiössä on jääkaappi ja liesi, jotka toimivat kaasulla. Hankittu 2014. Sisiustusmateriaalina on puu.
Makuuhuoneet:Myös makuuhuone on todella tilava. Katto on korkealla ja päätykolmioissa on ikkunat, joten tila on kivan valoisa. Lämpöä luovuttaa Porin Matti.
Muut huoneet:Molempien huoneiden keskelle jää entinen sauna ja pesuhuone. Näistä voi rakentaa vaikkapa kuivakäymälän ja eteisen tai laajentaa keittiötilaa. Säilytystilaksi pikkukellari.
Saunaosasto:Kaunis, 2008 rakennettu saunamökki, jossa sauna, saunatupa ja kuisti 16 m². Saunassa peseydytään ja kiukaan yhteydessä on lämminvesisäiliö.
Pesu / wc-tilat:Koivikossa kompostoiva puusee.
Asunnon kunto:Mökki kaipaa kunnostusta entisen saunan tilojen osalta, lähinnä hyötykäyttöä joksikin muuksi tilaksi. Saunamökki on hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, tarvittaessa pian.
Sähkö:Kohteessa ei ole sähköliittymää. Sähköntarve hoidetaan aggregaatilla, aurinkopaneelilla ja kaasulla (5 kaasupulloa).
Muita maksuja:Tienhoitomaksu 108 euroa ja talviauraus noin 50 € talvesta riippuen. Kiinteistövero 126,04 €.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, jota ei kyllä ole käytetty, koska järvivesi on niin puhdasta. Juomavesi on tuotu mukana.
Rakennettu:Mökki rakennettu 1975 ja saunamökki 2008.
Rakennusaine / katto:Mökissä puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Saunamökki on höylähirrestä.
Lämmitys / tulisijat:Vuolukivitakka, Porin matti, kaksi kaasulämmitintä, polttoölylämmitin. Entisen saunan hormit saa myös tarvitessa käyttöön esim puuhellalle. Omistajat ovat käyttäneet mökkiä myös talvella.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:49.000 €
Muuta:Irtaimisto sisältyy hintaan.