Edellinen
Seuraava

Kangastie 209, 31950 Punkalaidun

Vehkajärven rannalla ja siis sananmukaisesti todellakin rannalla, sillä tämän lähempänä vettä mökki ei enää voisi ollakaan, terassi mökin edessä on jo veden päällä. Tontti on 520 m² ja sillä sijaitsevat 1972 rakennettu mökki n. 25 m², jossa on sauna, tupa ja tilava makuuparvi sekä vierasmökkinä toimiva 2004 rakennettu n. 10 m² kevythirsinen mökki, leikkimökki sekä puucee. Runsaasti terassitiloja, kaikki aivan veden ääressä ja maisemat ovat huikeat.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kangastie 209, 31950 Punkalaidun
Alue / kaavoitus:Punkalaitumella Vehkajärven rannalla, lähellä Särkän tanssilavaa. Kohde sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Kahden mökin, joista toisessa myös sauna sekä kesäkeittiön, leikkimökin ja puuceen sisältävä kokonaisuus. Mökkien koot noin 25 m² ja 10 m² mutta majoitustilaa on lisää myös isolla ja tilavalla parvella isomman mökin yläkerrassa. Mökeissä majoittuu helposti 6 henkilöä.
Kiinteistötunnus:619-407-2-77
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 15.135 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen kesäkeittiö rakennus, leikkimökki ja puucee.
Tontin kuvaus / koko:Reunatontti on kooltaan 520 m² . Vaikka tontti on kooltaan pieni, ei se paikanpäällä tunnu pieneltä, sillä rakennukset ovat tiiviisti rakennettuja ja lähellä rantaa. Naapureita on vain toisella laidalla ja muutoin ympärillä on metsää. Tontti itsessään on melko tasainen, loiva rinnetontti mutta tontille tullaan autojen parkkipaikalta (ei sijaitse tontilla) jyrkkiä portaita pitkin. Kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, vaikka autolla pääseekin ihan tontin rajalle.
Ranta / järvi:Vehkajärven rannalla. Rantaviivaa on noin 32 mteriä. Isompi mökki sijaitsee ihan vesirajassa ja terassi on järven puolella. Järven keskisyvyys on 3,4 metriä (enimmillään 9,6 m).
Keittiö:Erillisessä rakennuksessa kesäkeittiö, jossa jääkaappi-pakastin ja sähköliesi.
Saunaosasto:Saunassa puukiuas. Saunassa on suihku ja lämminvesivaraaja 50 litraa. Vesi otetaan järvestä.
Pesu / wc-tilat:Puucee kompostikäymälällä.
Vapautuminen:Vapautuu nopeasti.
Sähkö:Sähköt on.
Muita maksuja:Kiinteistövero 52 euroa (vuonna 2016).
Vesi / viemäri:Pesuvesi otettu pumpulla järvestä. Juomavesi on tuotu mukana.
Rakennettu:1972
Muut rakennettu:Vierasmökki/aitta 2004.
Rakennusaine / katto:Puurunkorakenne, lautaverhous. Pulpettikatto peltiä.
Muiden materiaalit:Viearmökki/aitta kevythirttä.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpatterit.
Tulevat korjaukset:Isompi mökki, joka sijaitsee aivan vesirajassa on rakennettu palkkien päälle. Mökin etureunassa olevat palkit ovat liikkuneet ja ne pitää oikaista ja mökki suoristaa. Koska kohteeseen on asennettu saunaan suihku ja vesi tulee pumpulla järvestä, ei nykyinen jätevesien käsittely yhdellä sakokaivolla ole riittävä. Kohteeseen on asennettava jätevesien käsittelyyn soveltuva järjestelmä.
Hintapyyntö:119.000 €
Muuta:Näet kaikki kohteen kuvat, kun avaat ne kohdasta katso kaikki kuvat/lisää kuvia.
Ajo-ohje:Forssan suunnasta tullessa 2-tietä kohti Poria. Käänny oikealle Punkalaidun 19 (Punkalaitumentie). Aja 10 km. Käänny oikealle Myllytie. Aja 1,5 km. Käänny oikealle Kangastie (viimeinen käännös vasemmalle mäkeen, juuri ennen kettinkiä maassa), sen jälkeen näkyy numero.