Edellinen
Seuraava

Kauriinojantie 164, 31640 Humppila

Jo on paikka!   Aivan huippuhieno 3200 m²:n  tontti ja joka sentti on huolella hoidettu.  Järvi on etelän puolella ja aurinko paistaa kaiken päivää. Naapureista ei ole täällä haittaa. Tontilla on upea pihavalaistus.  Talviasuttavassa 1996 rakennetussa mökissä tupa, keittiötila, parvi, sauna, pesuhuone, pukuhuone ja lasitettu kuisti 47.5 m². Lisäksi 2012 höylähirrestä rakennettu aitta, 10 m² + terassi. Lisäksi vielä huvimaja, puuliiteri, varasto, puusee ja autokatos. Kiipunjärvi ei ole parhaita alueen järviä, mutta sitä on systemaattisesti parannettu hyvällä tuloksella. Mökille tulee kunnan vesi, joten voi laittaa vaikka paljun, jos järvi joskus kiukkuilee. Rannassa on myös upea auringonottoterassi ja siitä jatkuu laituri järveen. Laiturin päässä vettä noin 2m ja pohjana kangas ja soraa. Kyllä täällä kelpaa lomailla ympäri vuoden.

Katso esittelyvideo tästä

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA.

 

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kauriinojantie 164, 31640 Humppila
Alue / kaavoitus:Humppilan kunnassa Kiipunjärven rannassa.
Tyyppi / pinta-ala:Talviasuttavassa mökissä tupa, keittiötila, parvi, sauna, pesuhuone, pukuhuone ja lasitettu kuisti 47.5 m².
Kiinteistötunnus:103-405-1-150 Kiipunrinne
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kiinteistö myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Höylähirrestä rakennettu aitta, jonka edustalla terassi, noin 10 m² + terassi. Lisäksi vielä huvimaja, puuliiteri, varasto, puusee ja autokatos.
Tontin kuvaus / koko:Aivan huippuhieno 3200 m²:n tontti ja joka sentti on huolella hoidettu. Takaosataan loivasti rinnetontti, mutta järvenranta ja etupiha melko tasaista. Kulkua varten on tehty kyllästetystä puusta rakennetut kuluväylät. Järvi on etelän puolella ja aurinko paistaa kaiken päivää. Puusee ja varastorakennukset on tontin takaosassa, huvimaja rannan tuntumassa ja vierasaitta omassa rauhassaan tontin laidalla. Naapureista ei ole haittaa tässä kohteessa. Tontilla o upea pihavalaistus.
Ranta / järvi:Kiipunjärvi ei ole parhaita alueen järviä, mutta sitä on systemaattisesti parannettu hyvällä tuloksella. Hyvin uimakelpoinen, mutta joskus huomauttamista. Mökille tulee kunnan vesi, joten varoiksi voi laittaa vaikka paljun, jos järvi joskus kiukkuilee. Rannassa on myös upea auringonottoterassi ja siitä jatkuu laituri järveen. Laiturin päässä vettä noin 2m ja pohjana kangas ja soraa.
Parveke / terassi:Mökin edustalla lasitettu terassi, yläkerrassa parveke, myös lasitettu ja vierasaitassakin vielä on kiva terassi päivänpaistatteluun.
Olohuone:Tilava, kaunis tupa, jossa lautalattiat, seinissä hirsipaneelit ja katto puuta. Keskellä kaikkea upea sydänmuuri, jossa varaava takka ja puuhella. Samaan hormiin liittyy myös takana oleva saunan kiuas.
Makuuhuoneet:Parvella tila kahdelle parivuoteelle. Parveke järven suuntaan. Tarvittaessa voi makuupaikat laittaa myös alakertaan.
Keittiö:Keittiösyvennys jää parven portainen taakse. Keittiössä jääkaappi /pakastin, hankittu 2017, liesi 2010. Vesi tulee keittiöön.
Muut huoneet:Aivan ihan aitta, jossa tilat kahdelle tai useammallekin nukkujalle.
Saunaosasto:Saunassa puilla lämmitettävä kiuas, laatta lattiassa, ikkuna, josta hyvä tuulettaa sauna ja seinät ja katto puuta. Sauna ja pesutilat on uusittu 2008.
Peseytymistilat:Pesuhuoneessa suihku, lattiassa laatta ja seinät puuta.
Pesu / wc-tilat:Lämpöeristetty puusee, jossa sähköpatteripatteri. Kompostoiva käymälä.
Asunnon kunto:Erittäin hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan ja tarvittaessa pian.
Sähkö:Rakennukset on sähköistettyjä.
Muita maksuja:Kiinteistövero 260 € vuodessa. Tiemaksu noin 100 € vuodessa ja tie pidetään auki talvella.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi asennettu 2010 pintavetona Komposiitti putkella. Jätevedet saostuskaivoon josta imeytys.
Rakennettu:Mökki on rakennettu 1996 ja aitta 2012.
Rakennusaine / katto:Puurunko, hirsipaneeli verhous, samoin sisällä ja välissä villat. Harjakatto peltikatteella,
Muiden materiaalit:Aitta höylähirresta, harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Varaava takka, puuliesi ja sähköpatterit.
Ilmanvaihto:painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:sauna uusittu 2008, keittiö uusittu 2010, vesijohdot vedetty 2010, ikkunat, ovet, lasikuisti ja pinnat 2013. Laituri uusittu 2016.
Tulevat korjaukset:peltikaton maalaus.
Hintapyyntö:149.000 €.