Edellinen
P1090732
Seuraava

Kotirannantie 53, 12950 Vojakkala, Tammela

Pääjärven rannalla 1971 rakennettu 63 m²:n sähköistetty mökki vailla uutta isäntäperhettä. Ranta lapsiystävällinen ja 2700 m²:n tontti lähes tasamaata. Mökissä reilu tupa, makuuhuone sekä makuualkovi, eli suoraan petipaikat kuudelle. Sauna, pukuhuone sekä keittiötila keskellä ja kumpaankin päähän oma sisäänkäynti terassilta, kuten saunaankin. Kaipaa vähän tupsuttelua ja katon korjauksen, mutta lopputulos tulee olemaan ihana.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kotirannantie 53, 12950 Vojakkala, Tammela
Esittely:01.07.2017 klo 14.00 - 14.30 Esittelee Tuula Tykki LKV, KiAT, puh. 0400 623 572. Soittaa saa 24/7. tuula.tykki@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa! Voit varata myös yksityisesittelyn.
Alue / kaavoitus:Tammelan kunta, Vojakkalan kylä, asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Lautarakenteinen 63 m²:n mökki jossa tupa, makuuhuone, makuualkovi, keittiötila, sauna ja pukuhuone.
Kiinteistötunnus:834-432-11-60.
Kiinnitykset:Lainhuuto-ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia.
Muut rakennukset:Varastorakennus ja ulkohuussi, jossa Biolanin kuivikekäymälä.
Tontin kuvaus / koko:Luonnontilainen ja lähes tasamaata sekä paljon puita. Jopa niin että polttopuut ei heti lopu. Pinta-alaltaan 2700 m².
Ranta / järvi:Oma rantainen, johon kaivettu uimapoukama noin 30 vuotta sitten. Ranta loivenee hitaasti, mutta siinä on kuitenkin ihan hyvä uimasyvyys. Pääjärvellä on oma suojeluyhdistys ja järveen on istutettu kuhaa. Veden väri on tummaa ja runsashumuksista, mutta sinilevää ei ole ilmennyt.
Parveke / terassi:Mökin edessä koko rakennuksen levyinen terassi.
Olohuone:Tupa, jossa lattiat ja seinät puuta, katto paneelia. Isot kulmaikkunat järvelle ja varaava takka.
Makuuhuoneet:Myös puuta ja komeat ikkunat järvelle täälläkin. Makuualkovikin on pintamateriaaleiltaan puuta. Makkarissa komea avotakka.
Keittiö:Pitkän mallinen keittiö tuvan ja makuuhuoneen välissä. Kaksilevyinen liesi ja uuni, mikro ja jenkkikaappi.
Saunaosasto:Keskellä mökkiä sauna ja pukuhuone, josta kulku terassille. Saunan lattia betonista, seinät ja katto paneloitu, puulämmitteinen kiuas ja kuumavesisäiliö kiukaan kyljessä. Pukuhuoneen lattia lautaa ja seinät sekä katto paneloitu.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä peseydytään.
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi jossa Biolanin kuivikekäymälä.
Säilytystilat:Ulkovarasto ja mökissä kaappeja.
Asunnon kunto:Alkuperäiskuntoinen.
Vapautuminen:Vapautuu nopeasti.
Sähkö:3 x 25 A.
Muita maksuja:Puhtaanapito 41€/v, tiemaksu kahdelle autolle 93 €/v. ( Jos vain yksi auto, voi vähentää 26€ ). Kiinteistövero n 180 €/2017.
Vesi / viemäri:Oma kaivo , jonka vettä käytetty vain peseytymiseen. Juomavesi kantovetenä. Yksi saostuskaivo harmaalle vedelle.
Rakennettu:1971.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, varaava takka ja avotakka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:1991 mökin lattia avattu kokonaisuudessaan ja vaihdettu lahonneet lattiavasat painekyllästettyihin ja sokkeliin lisätty tuuletusta tehostavia kissanluukkuja.
Tulevat korjaukset:Katto pitää korjata. Vuotaa nyt vähäsen piipun juuresta ja siellä on kaksi ämpäriä varmuuden vuoksi. Peltikaton alla ei ole aluskatetta.
Palvelut / yhteydet:Lähellä Hämeen virkistysalueyhdistyksen Pääjärven virkistysalue ja kyläkauppakin löytyy. http://www.hameenvirkistysalueyhdistys.fi/listing/paajarven-virkistysalue/
Hintapyyntö:89.000 €
Ajo-ohje:Kantatie 54:ltä Hämeen Härkätielle, jota 3,5 km ja oikealle Vojakkalantielle ( Karavaanareiden merkkien mukaisesti, Majamäki) jota 370 m, käänny oikealle Pääjärventielle, 1,6 km ja käänny Lanakoskentielle, 400m ja sitten vasemmalle Kotirannantielle. Tammelan Portaasta tultaessa sama loppupätkä, mutta tietysti sitten vasemmalle Majamäen viitojen kohdalta ja Rottishovin ohi, niin oikealla tiellä olet.