Edellinen
Kutterinkuja 4-1
Seuraava

Kutterinkuja 4, 31300 Tammela, Heinijärvi

Heinijärven rannassa hirsinen, talviasuttava loma-asunto, jossa tilava keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, parvi ja terassi, 58,5 / 64 m². Rannan läheisyydessä erillinen saunarakennus, noin 20 m², jossa saunan ja pesutilojen lisäksi kiva saunakamari. Mökissä on kaksi takkaa ja saunakammarissa vielä yksi.   Erillinen varastorakennus, jossa varastotilojen lisäksi Separett kuivakäymälä. Kaikki rakennukset on sähköistettyjä ja vesi tulee omasta kaivosta. Tontin pinta-ala on 2650 m² ja sen vasemmalla puolella ei ole naapureita. Kyseessä on Mustialan yhteismetsän vuokratontti. Vuokrasopimus on juuri uudistettavana, vuokra-aika on 30 vuotta ja vuosivuokra noin 2400 €. Tarkennetaan kun sopimus saapuu. Kerrassaan viehättävä paikka.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kutterinkuja 4, 31300 Tammela
Esittely:01.07.2017 klo 18.00 - 18.30 Esittelee Tuula Tykki LKV, KiAT, puh. 0400 623 572. Soittaa saa 24/7. tuula.tykki@kiinteistokauppiaat.com. Tervetuloa! Voit varata myös yksityisesittelyn.
Alue / kaavoitus:Rantakaava-alueella, Tammelan Heinijärvellä.
Tyyppi / pinta-ala:Talviasuttava loma-asunto, jossa tilava keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, parvi ja terassi, 58,5 / 64 m².
Muut rakennukset:Saunarakennus noin 20 m², jossa saunan ja pesutilojen lisäksi kiva saunakamari takkoineen. Erillinen varastorakennus, jossa varastotilojen lisäksi Separett kuivakäymälä.
Tontin kuvaus / koko:Tontin pinta-ala on 2650 m² ja sen vasemmalla puolella ei ole naapureita. Mustialan yhteismetsän vuokratontti. Vuokrasopimus on juuri uudistettavana, vuokra-aika on 30 vuotta ja vuosivuokra noin 2400 €. Tarkennetaan kun sopimus saapuu.
Ranta / järvi:Rantaviivaa noin 50 m. Rannassa puhdas santa. Tammelan Heinijärvi on pinta-alaltaan 129 hehtaaria, sen pituus on 2,1 kilometriä ja leveys 1,2 kilometriä. Järvi on matalahko.
Piha:Tontti on kokonaisuudessaan kauniisti hoidettu ja turha puusto on raivattu valon edestä. Järvi on etelä- länsisuunnassa. Piha on helppohoitoinen.
Parveke / terassi:Mökin edustalla on terassi, jossa voi nauttia aunringonlaskuita.
Olohuone:Tilava olohuone, jossa lämmön lähteenä ja tunnelman luojana valkoinen, varaava takka. Olohuoneesta on käynti järvenpuoleiselle terassille. Sisustus mökissä on puuta eri muodoissaan ja osa väliseinistä, hormien läheisyydessä on muurattu ja slammattu valkoiseksi.
Makuuhuoneet:Toisessa makuuhuoneessa on myös varaava valkoinen takka. Pintamateriaalina puu.
Keittiö:Keittiöön on oma kulku, joten ruokia ei tarvitse raahata muiden huoneiden läpi. Tilavassa keittiössä on vaaleat keittiökaapistot, puuhella, liesi, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin.
Ruokailutila:Keittiössä on tilaa isolle ruokapöydälle.
Muut huoneet:Saunarakennuksessa on kaunis saunatupa, jossa punatiilestä muurattu takka. Myös siellä sisustusmateriaalina on puu.
Saunaosasto:Saunassa puilla lämmitettävä kiuas, jonka päällä kuuma vesi lämpiää. Saunassa myös peseydytään.
Pesu / wc-tilat:Varastorakennuksessa on varastotilojen lisäksi Separett kuivakäymälä.
Asunnon kunto:Mökki ja saunarakennus ovat todella hyvässä kunnossa ja koko tontista on pidetty hyvää huolta.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vesi pumpulla keittiöön ja saunaan. Juomavesi on tuotu mukana, koska kaivovettä ei ole tutkittu.
Rakennettu:1987
Rakennusaine / katto:Hirsimökki, jossa pintalaudoitus. Harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Puurunko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Lämmitys / tulisijat:Mökissä kaksi varaavaa takkaa ja puuhella sekä sähköpatterit. Saunatuvassa takka ja sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Katot uusittu 2010 ja saunan 2013.
Hintapyyntö:119.000 €.
Muuta:Tiet pidetään auki talvellakin ja aurausmaksu on 20-30 € vuodessa. Kiinteistövero noin 200 € vuodessa. Järven suojelumaksu ja jätemaksu yhteensä 70 € vuodessa.
Ajo-ohje:Hämeenlinna - Turkutieltä (10) käännytään Mustialan kohdalta Haarankorventielle, josta Särkijärventielle ja sitten Kutterinkujalle. Kun olet ajanut Kutterinkujaa on oikealla puolella mökkejä, mutta aja niiden ohi ja tämä on ensimmäinen vasemmanpuolinen mökki.