Edellinen
Seuraava

Kuurilantie 27, 31230 Tammela, Susikas

Omalla 3112 m²:n tontilla 74 m²:n loma-asunto, jossa namina oma pala Pitkäjärven rantaa. Kuurilantie kulkee välistä, mutta eipähän lapset karkaa rantaa omin päin. Rannassa hyvä uimasyvyys ja laituri, ei siis ole pitkä matka uimarantaan. Mökissä olohuoneen osa on rakennettu vanhan kivinavetan päälle ja lattia sekä seinät on paksua kiveä. Kolme huonetta, keittiö, sauna ja pesuhuone, eteinen ja veranta, sekä yläkerrassa kaksi kesähuonetta.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Kuurilantie 27, 31230 Tammela, Susikas.
Alue / kaavoitus:Tammela, Lautaporras. Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa keittiö, kamari, kaksi makuuhuonetta, pesutila, sauna, eteinen ja veranta. Yläkerrassa aula ja kaksi kesähuonetta, n. 74 m².
Kiinteistötunnus:834-402-8-61.
Kiinnitykset:Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli / varastorakennus, n.10 x 5 m, rakennettu 1975.
Tontin kuvaus / koko:Ylänevä nurmitontti 3112 m², jossa oma ranta tien toisella puolella.
Ranta / järvi:Pitkäjärvi. Oma pieni ranta tien toisella puolella ja tänne on rakennettu oma laituri. Laiturin päässä uimasyvyys n 130 cm. Rantaan laitettu suodatinkangas hiekan alle ja tehty pengerrys.
Parveke / terassi:Kaksi terassia, toinen lasitettu.
Olohuone:Olohuoneessa seinät ja lattia kiveä Lattiassa muovimatto, seinät maalattu, lauta katto sekä. Avotakka antaa oman tunnelmansa.
Makuuhuoneet:Makuuhuone 1. lautalattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2. lattiassa muovimatto, mutta vanha lautalattia alla, seinät maalattu/tapetti. Yläkerrassa kaksi kesähuonetta ja aula sekä poskissa vielä laajennus mahdollisuus tai varastotilaa. Muovimatto lattiassa, seinät maalattu.
Keittiö:Puulattia, seinät maalattu, katossa paneeli. Kodinkoneina jenkkikaappi ja sähköliesi. Tiskipöydän ympäryksen kaapistot uusittu 2015.
Saunaosasto:Saunassa betonilattia, seinät ja katto paneelia, puulämmitteinen kiuas. Saunalta kulku lasiverannalle.
Peseytymistilat:Betonilattia ja vesipata.
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi.
Säilytystilat:Autotallirakennuksessa varastotilaa.
Asunnon kunto:Siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Oma kaivo rannassa, josta tien alitse sähkö- ja vesiputki talon seinustalle vesipisteeseen.
Rakennettu:1973.
Muut rakennettu:Autotallirakennus 1975.
Rakennusaine / katto:Puurunko peltiverhous. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Alakerrassa kiinteät sähköpatterit ja avotakka, yläkerrassa irtopatterit.
Hintapyyntö:89.000 €
Ajo-ohje:Forssasta Hämeenlinnaan päin (valtatie 10) n. 10,5 km. Käänny vasemmalle Susikkaantielle jota n. 10 km. T- risteyksestä käänny oikealle Teuron kylätielle jota 240 m. Jonka jälkeen vasemmalle Kuurilantielle. Kuurilantietä 250 m. Talo nro 27 oikealla puolella.