Edellinen
Seuraava

Lylysmäentie 30, 31810 Oriniemi Punkalaidun

50-luvulla rakennettu hirsirunkoinen mummonmökki on päivitetty tämän päivän asukkaalle sopivaksi. Ulkomitoin noin 60 m²:n mökistä löytyy keittiö, tupa, makuuhuone, iso eteinen, jossa käymälä ja vaatehuone. Autotallirakennus, jossa autotallin lisäksi hirsinen varasto-osa, puuliiteri ja päädyssä kesähuone, jonne on hyvä majoittaa vieraita. Mökin vieressä pikkumökki, jossa myös nukkumapaikkoja. Saunarakennus, jossa pukuhuone. Lisäksi vielä grillikatos/pergola, puucee ja varastorakennus. Vuosien saatossa 6470 m²:n tontista on muovautunut oikea paratiisi. Siellä on tilaa kasvimaalle, valmiina reilu määrä marjapensaita, paikka trampoliinille ja pihaleikeille. Koko tontti on hyvin hoidettu ja todella rehevä. Naapurustoa ei ole ihan lähellä.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Lylysmäentie 30, 31810 Oriniemi Punkalaidun
Alue / kaavoitus:Oriniemessä, Lylysmäessä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Mummonmökki, jossa keittiö, tupa, makuuhuone, iso eteinen, jossa käymälä ja vaatehuone. Ulkomitoin noin n. 60 m².
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu rasituksia.
Muut rakennukset:Autotallirakennus, jossa autotallin lisäksi hirsinen varasto-osa, puuliiteri ja päädyssä kesähuone, jonne on hyvä majoittaa vieraita. Mökin vieressä pikkumökki, jossa myös nukkumapaikkoja. Saunarakennus, jossa saunan eteinen ja tilava sauna. Lisäksi vielä grillikatos, puucee ja varastorakennus.
Tontin kuvaus / koko:Vuosien saatossa 6470 m²:n tontista on muovautunut oikea paratiisi. Siellä on tilaa kasvimaalle, valmiina reilu määrä marjapensaita, paikka trampoliinille ja pihaleikeille. Koko tontti on hyvin hoidettu ja todella rehevä. Naapurustoa ei ole ihan lähellä.
Parveke / terassi:Talon edustalla terassi, joka katsoo etelän suuntaan. Pihan valtias, iso pihakoivu varjostaa suurimmalta paahteelta ja jos se ei riitä, voi aina avata terassinlevyisen markiisin.
Olohuone:Lattiassa laminaatti, katossa paneelit, seinissä maalattu lasikuitutapetti ja tehostetapetti.
Makuuhuoneet:Lattiassa laminaatti, katossa paneelit ja seinissä maalattu lasikuitutapetti. Autotallirakennuksessa vierashuone, erillisessä pikkumökissä vierashuone ja vielä saunakamarillekin voi jonkun passittaa yötään viettämään. Kesä- ja vierashuoneet on sähköistetty ja varustettu patterilla. Lattioissa laminaatti ja seinät maalattu.
Keittiö:Lattiassa laminaatti, katossa paneelit ja seinissä maalattu lasikuitutapetti. Vaaleat keittiökaapistot, joita on mummonmökin mittapuun mukaan paljon, tummanruskea työtaso ja tummat välitilalaatat. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, sähkölevy, mikro, sähköliesi, puuhella, tiskiallas hanoilla, jonne tulee vesi pumpulla kaivosta.
Ruokailutila:Keittiöön mahtuu reilun kokoinen ruokapöytä ja olohuoneeseen vielä toinen.
Muut huoneet:Vierasaitassa kaunis huone, samoin autotallirakennuksen päässä.
Saunaosasto:Keltainen saunarakennus, jossa saunan lisäksi saunatupa. Puilla lämpiävä kiuas ja pata veden lämmitykseen. Vesi pumpulla kaivosta.
Pesu / wc-tilat:Eteisestä käynti käymälään, jossa kemiallinen "Portapotta". Lisäksi ulkona puucee.
Asunnon kunto:Sisätilat pintaremontoitu lähiaikoina.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vesi pumpulla keittiöön ja saunaan.
Rakennettu:1956.
Rakennusaine / katto:Hirsirunko, lautaverhous, harjakatto tiilikatteella.
Muiden materiaalit:Autotallirakennus osin puurunkoinen ja osin hirsi. Saunarakennuksessa saunan osuus vanhaa hirttä. Vierasmaja on puurungolla ja lautaverhottu.
Lämmitys / tulisijat:Asuinrakennuksessa sähköpatterit, ilmalämpöpumppu ja puuhella. Vierasmajassa ja kesähuoneessa myös sähköpatterit.
Suoritetut korjaukset:Sisätilat remontoitu, vierastiloja rakennettu ja muutenkin kokonaisuudesta pidetty hyvää huolta.
Hintapyyntö:55.000 €
Ajo-ohje:Urjalasta Punkalaitumelle menevältä tieltä numero 230 käännytään Tursan kohdalta Oriniementielle, jota ajetaan vajaat 4 km ja käännytään vasemmalle Lylysmäentielle. Mökki oikealla 300 metrin päässä. Autotalli jää tien vasemmalle puolelle.