Edellinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraava

Mäntyniementie 78, 31230 Susikas, Tammela

Kahden talviasuttavan loma-asunnon käsittävä upea kokonaisuus järven rannalla, suurella 6072 m²:n tontilla, reunimmaisella tontilla ja vastarannallakaan ei ole muita mökkejä. Rantaviivaa on reilut 100 metriä ja mökit sijaitsevat omissa pihapiireissään. Nykyaikaisin mukavuuksin varustetut mökit ovat huolella 1990 rakennetut. Pienempi mökeistä on pyöröhirsinen yhden huoneen, keittiön ja parven sekä saunan pesuhuoneineen ja wc tiloineen käsittävä noin 40 m² mökki, jonka pihassa on grillitupa ja aitta sekä varasto ja katettua terassitilaa. Suurempi mökeistä, kooltaan noin 62 m², on kolmen huoneen ja keittiön sekä saunan pesuhuoneineen ja wc-tiloineen käsittävä puurunkoinen lautaverhoiltu loma-asunto. Lisäksi mökin edustalla on katettua terassitilaa ja pihassa on varasto ja puuliiteri sekä puucee. Molemmissa mökeissä on oma puilla lämpiävä sauna. Molempien mökkien rannassa on oma laituri ja luonnonhiekka/sora-hiekka pohjat.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Mäntyniementie 78, 31230 Tammela
Alue / kaavoitus:Ranta-asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kaksi loma-asuntoa sisältävä kokonaisuus omalla rannalla. Suuremmasssa mökissä olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, wc, sekä sauna, noin 62 m². Pienempi mökeistä n. 40 m², pitää sisällään olohuoneen, keittiön, pesuhuoneen, wc, saunan, sekä parven.
Kiinteistötunnus:834-439-4-1.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä haettu valmiiksi yhteensä 60.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi grillitupa n. 18 m², kaksi noin 14 m²:n varastorakennusta, aittarakennus n. 12 m², sekä puuliiteri ja puucee.
Tontin kuvaus / koko:Oma 6072 m²:n suuruinen rantatontti, lähes tasamaata ja etelänsuuntainen.
Ranta / järvi:Okslammin rannassa noin 100 metriä rantaviivaa. Hyvä loiva ranta, puhdas hoidettu kalavesi. Molemmilla mökeillä omat laiturit, rannassa luonnonhiekkapohjat.
Parveke / terassi:Valokatteella katettuja terasseja yhteensä n. 45 m².
Olohuone:Kummankin mökin olohuoneissa varaava takka.
Makuuhuoneet:Suuremmassa mökissä on kaksi makuuhuonetta ja pienemmässä mökissä on makuuparvi. Tarvittaessa pihan aittaan ja grillitupaan saa lisää majoitustilaa.
Keittiö:Molemmissa mökeissä on toimivat ja hyvin varustellut keittiöt. Varusteluina jää/pakastinkaappi, astianpesukone, liesi sekä liesituuletin.
Saunaosasto:Molemmissa on omat saunat puukiukaalla ja vesisäiliöillä.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä mahdollisuudet peseytyä, lisäksi molemmissa erilliset suihkutilat, joissa lattialämmitykset.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa mökeissä on nykyaikaiset wc-tilat. Lisäksi löytyy myös puucee.
Säilytystilat:Erillisiä varastorakennuksia 2 kpl ja lisäksi puuliiteri.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähkö kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kaivovesi (juomakelpoinen). Kaikki vesijohdot pakkassuojatut. Molemmilla mökeillä omat jätevesijärjestelmät. Umpisäiliö ja harmaille vesille maahan imeyttämö.
Rakennettu:1990.
Rakennusaine / katto:Suuremmassa mökissä puurunko, lautaverhous. Toinen mökki pyöröhirsinen. Molemmissa harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Molemmissa mökeissä on varaavat takat, jotka riittävät lämmittämään mökit talvi-aikaan. Lisäksi sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Helsinki 120 km, Tampere 75 km ja Hämeenlinna 50 km.
Hintapyyntö:289.000 €
Ajo-ohje:10-tieltä käänny Teuron kylätielle aja 12,7 km, käänny oikealle Kuurilantielle aja 2,9 km, käänny vasemmalle Välkkiläntielle ja aja n. 1,9 km ja Mäntyniementie kääntyy vasemmalle. Mikäli navigaattori ei löydä osoitetta, voidaan osoitteena käyttää Välkkiläntie 208. Kohteessa on puomi, ei omaehtoista tutustumista.