Edellinen
Seuraava

Mäntyniementie 78, 31230 Tammela

Kahden talviasuttavan loma-rakennuksen käsittävä upea kokonaisuus Okslammin rannalla, mikä nimestään huolimatta on järvi, suurella 6072 m²:n reunimmaisella tontilla ja vastarannalla ei ole muita mökkejä. Rantaviivaa on reilut 100 metriä ja rakennukset sijaitsevat omissa pihapiireissään. Nykyaikaisin mukavuuksin varustetut ja huolella 1990 rakennetut sekä siistinä pidetyt. Pienempi rakennuksista, noin 40 m², on pyöröhirsinen jossa huone, keittiö ja parvi, sekä sauna, pesuhuone ja wc. Pihassa on grillitupa ja aitta sekä varasto ja katettua terassitilaa. Suurempi, kooltaan noin 62 m², on kolmen huoneen ja keittiön sekä saunan, pesuhuoneineen ja wc:n käsittävä puurunkoinen lautaverhoiltu loma-asunto. Lisäksi mökin edustalla on katettua terassitilaa ja pihassa on varasto ja puuliiteri sekä puucee. Molemmissa on oma puilla lämpiävä sauna sekä molempien rakennusten rannassa on oma laituri ja luonnonhiekka/sora-hiekka pohjat. Onko tässä paikka kaveruksille tai kahdelle sukupolvelle?

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA, POHJAPIIRROKSEN JA TONTTIKARTAN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Mäntyniementie 78, 31230 Tammela
Alue / kaavoitus:Ranta-asemakaava.
Tyyppi / pinta-ala:Kaksi loma-asuntoa sisältävä kokonaisuus Okslammin rannalla. Suuremmassa mökissä olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone, wc, sekä sauna, noin 62 m². Pienempi mökeistä n. 40 m², pitää sisällään olohuoneen, keittiön, pesuhuoneen, wc, saunan, sekä parven.
Kiinteistötunnus:834-439-4-1.
Kiinnitykset:Kiinnityksiä haettu valmiiksi yhteensä 60.000 € edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi grillitupa n. 18 m², kaksi noin 14 m²:n varastorakennusta, aittarakennus n. 12 m², sekä puuliiteri ja huussi.
Tontin kuvaus / koko:Oma 6072 m²:n suuruinen rantatontti, lähes tasamaata ja etelänsuuntainen.
Ranta / järvi:Tammelan Okslammin, nimestään huolimatta järvi, rannassa noin 100 metriä rantaviivaa. Hyvä loiva ranta, puhdas hoidettu kalavesi. Molemmilla mökeillä omat laiturit, rannassa luonnonhiekkapohjat.
Parveke / terassi:Valokatteella katettuja terasseja yhteensä n. 45 m².
Olohuone:Kummankin mökin olohuoneissa on varaava takka.
Makuuhuoneet:Suuremmassa mökissä on kaksi makuuhuonetta ja pienemmässä mökissä on makuuparvi. Tarvittaessa pihan aittaan ja grillitupaan saa lisää majoitustilaa.
Keittiö:Molemmissa mökeissä on toimivat ja hyvin varustellut keittiöt. Varusteluina jää/pakastinkaappi, astianpesukone, liesi sekä liesituuletin.
Saunaosasto:Molemmissa on omat saunat puukiukaalla ja vesisäiliöillä.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä mahdollisuudet peseytyä, lisäksi molemmissa erilliset suihkutilat, joissa lattialämmitykset.
Pesu / wc-tilat:Molemmissa mökeissä on nykyaikaiset wc-tilat. Lisäksi löytyy myös huussi.
Säilytystilat:Erillisiä varastorakennuksia 2 kpl ja puuliiteri.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, nopeasti.
Sähkö:Sähkö kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Kaivovesi (juomakelpoinen). Kaikki vesijohdot pakkassuojatut. Molemmilla mökeillä omat jätevesijärjestelmät. Umpisäiliö ja harmaille vesille maahan imeyttämö.
Rakennettu:1990.
Rakennusaine / katto:Suuremmassa mökissä puurunko, lautaverhous. Toinen mökki pyöröhirsinen. Molemmissa harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Molemmissa mökeissä on varaavat takat, jotka riittävät lämmittämään mökit talvi-aikaan. Lisäksi sähköpatterit.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Palvelut / yhteydet:Helsinki 120 km, Tampere 75 km ja Hämeenlinna 50 km.
Hintapyyntö:267.000 €.
Ajo-ohje:10-tieltä käänny Teuron kylätielle aja 12,7 km, käänny oikealle Kuurilantielle aja 2,9 km, käänny vasemmalle Välkkiläntielle ja aja n. 1,9 km ja Mäntyniementie kääntyy vasemmalle. Mikäli navigaattori ei löydä osoitetta, voidaan osoitteena käyttää Välkkiläntie 208. Kohteessa on puomi, ei omaehtoista tutustumista.