Edellinen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seuraava

Menostentie 702 D, 31140 Menonen (Urjala)

Urjalassa kahden 1998 rakennetun pikkumökin muodostama rauhaisa kokonaisuus luonnonhelmassa. Isompi mökeistä on n. 20 m² tupakeittiön ja katetun terassin käsittävä kokonaisuus. Saunamökissä, kooltaan n. 16 m², mukavat löylyt tarjoilee puukiuas. Saunamökissä on makuutila omassa rauhassa ja ulkona katettu terassi. Terasseja laajentamalla saa helposti lisää oleskelutilaa ulos. Tämän 3060 m² mökkipihan voit jättää huolettomasti luonnontilaiseksi tai tee siitä mieleisesi puuhapaikka. Mökeille tulee kesävesi omasta kaivosta ja sähköt toimivat auringonvoimalla. Järjestelmällä voit käyttää normaaleja sähkölaitteita eli valoakin riittää illan pimeneviin hetkiin ja kahvitkaan eivät jää keittämättä. Tämän halvempaa mökkeily ei juurikaan enää voi olla, kiinteistövero on ainoa lasku, joka postilaatikkoon tulee.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Menostentie 702, 31140 Menonen
Alue / kaavoitus:Sijaitsee kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, koostuu kahdesta mökistä. Päämökki n. 20 m² ja saunamökki n. 16 m². Molempien mökkien edustalla katetut terassit.
Kiinteistötunnus:887-422-3-81
Kiinnitykset:Panttikirjoja valmiiksi haettuna yhteensä 26.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Mökkien lisäksi puucee ja varastorakennus.
Tontin kuvaus / koko:Luonnontilainen loiva rinnetontti, kooltaan 3060 m².
Parveke / terassi:Molempien mökkien yhteydessä katetut terassit.
Olohuone:Suuremmassa mökissä on keittiön ja olohuoneen muodostama tila. Seinät puupaneelia, lattia lautaa, katto puupaneelia.
Makuuhuoneet:Saunamökin yhteydessä makuutila.
Keittiö:Keittiössä jääkaappi ja 2-keittolevyä, tiskiallas ja hana. Vesi tulee sisälle (kesävesi).
Saunaosasto:Saunamökissä sauna, jossa puukiuas vesipadalla ja erillinen peseytymistila.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Sähkö:Aurinkosähköjärjestelmä asennettu 2015 (280 W, akkuteho 1000 Ah, 3000 W invertteri), järjestelmällä pystyy käyttämään normaaleja sähkölaitteita mm. jääkaappia, tv:tä, kahvinkeitintä ja kaivonvesipumppua. Järjestelmään voi liittää myös aggregaatin varavoimalähteeksi.
Muita maksuja:Kiinteistövero 186 e/vuosi (2016)
Vesi / viemäri:Vesi omasta rengaskaivosta, keittiön hanassa aktiivihiilisuodatin. Vesi tulee myös saunalle. Varsinaista jätevesijärjestelmää ei ole. Saunan vedet menevät kaivonrenkaaseen/kivipesään.
Rakennettu:1998
Rakennusaine / katto:Suurempi mökki on puurunkorakenteinen ja lautaverhottu. Harjakatto huopaa. Saunamökki 58 mm kevythirttä, harjakatto huopaa.
Lämmitys / tulisijat:Mökissä peltitakka. Ei muuta lämmitystä (kaasulämmittimellä saa tarvittaessa mökkiin lisää lämpöä)
Suoritetut korjaukset:Mökit maalattu 2016, vesikaivo tehty 2015, aurinkosähköjärjestelmä asennettu 2015
Hintapyyntö:29.900 €
Ajo-ohje:9-tieltä käänny menostentielle. Aja n. 3 km. Mökkitietä ei ole merkitty, seuraa opasteita.