Edellinen
Seuraava

Metsä-Heinoontie 79, 31760 Urjala

Rutajärven rannassa talvilämmin hirsinen loma-asunto, jossa tilava tupakeittiö, yläkerrassa aula ja makuuhuone,  42 m² + terassi 10 m². Lomarakennus on valmistunut vuonna 2007. Honkarakenteen ”Uusi Nestori” saunarakennus on valmistunut 2010 ja sieltä löytyy tupa, sauna ja pesuhuone, pinta-ala 20 m² + terassi. Porakaivo, noin 86 metriä syvä ja sähköt voimavirralla. Oma 4610 m²:n kallioinen tontti arvostetun, syvän suuren Rutajärven rannassa. Kiinteistö sijaitsee lahden poukamassa. Laiturin päässä on vettä aikuisella noin lantioon asti ja syvenee ulapalle mentäessä. Rantaan johtaa molemmilta rakennuksilta miellyttävästi laskeutuvat portaat.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Metsä-Heinoontie 79, 31760 Urjala.
Alue / kaavoitus:Rutajärven rannassa, Levonnenän lahdelmassa, Kankaanpään kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Talvilämmin loma-asunto, jossa tilava tupakeittiö, yläkerrassa aula ja makuutila. Uuden saunan valmistuttua mökin yhteydessä ollut sauna toimii nyt varastona. Noin 42 m² + terassi n. 10 m² .
Kiinteistötunnus:887-415-1-87.
Muut rakennukset:Honkarakenteen "Uusi Nestori" saunarakennus, jossa tupa, sauna ja pesuhuone. Valmistunut 2010, pinta-alaltaan n. 20 m² + terassi. Saunarakennuksen tuvassa on Harvian rautatakka. Lisäksi erillinen puucee.
Tontin kuvaus / koko:Oma 4610 m² kallioinen tontti Rutajärven rannassa. Tontin yläosassa on hieno, melko tasainen näköalapaikka, jonne on huvimajapaikkavaraus. Täältä avautuu hienot maisemat järvelle. Rantaan johtaa molemmilta rakennuksilta miellyttävästi laskeutuvat portaat.
Ranta / järvi:Kiinteistö sijaitsee lahden poukamassa. Laiturin päässä on vettä aikuisella noin lantioon asti ja syvenee ulapalle mentäessä. Urjalan Rutajärvi on Kokemäenjoen vesistöön kuuluva järvi eteläisellä Pirkanmaalla Urjalassa. Järven vanha nimi on Airanne. Nykyinen nimi on vakiintunut käyttöön 1600-luvulla. Pinnankorkeus 99,6, pinta-ala 10,98 km2, rantaviivaa 38 km, suurin syvyys 28 m ja keskisyvyys 8,2 m (lähde Wikipedia).
Parveke / terassi:Lomarakennuksessa on terassi sisääntulon yhteydessä, josta näkymä järvelle päin. Samoin saunarakennuksessa on terassi, josta näkymä järvelle päin.
Olohuone:Tupakeittiössä lautalattia, seinät hirttä ja Tulikiven varaava vuolukivitakka, joka lämmittää mukavasti sisätiloja. Keittiön kodinkoneina on sähköliesi, jääkaappi, pakastin ja mikro. Tuvassa vaatenaulakon alla pieni kylmäsäilytystila.
Makuuhuoneet:Yläkerrassa on makuutila. Makuupaikkoja kohteessa yhteensä tällä hetkellä 8. Saunatupa on kaunis ja tilava, joten sielläkin voi vieraita yövyttää.
Saunaosasto:Saunassa on puilla lämpiävä kiuas, jossa vesisäiliö veden lämmitystä varten. Lisäksi erillinen vesipata. Saunan vedet ohjautuu kuiluja myöten Uponorin imeytyspalloon.
Peseytymistilat:Saunan yhteydessä pesuhuone.
Pesu / wc-tilat:Erillinen puucee, jossa Biolanin kompostoiva wc.
Asunnon kunto:Hyvä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on. 3-vaihesähkö voimavirralla. Saunassa ei ole sähköjä, mutta rakennusvaiheessa saunarakennuksen sähköille on tehty valmius. Putkitus tulee alapohjassa tuvan oven kohdalla.
Muita maksuja:Kiinteistövero 419,88 € (vuosi 2018). Heinoontien tiemaksu 29,61 €, Kormuntintien tiemaksu 49,20 €, kimppajäteastian 8 € ja Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n maksu 15 €.
Vesi / viemäri:Oma porakaivo, noin 86 metriä syvä. Lomarakennuksesta ja saunarakennuksesta harmaat vedet imeytyvät imeytyspallon kautta maastoon. Myös keittiöstä harmaa vesi imeytyy saostuspalloon.
Rakennettu:Lomarakennus on valmistunut vuonna 2007. Saunarakennus on valmistunut vuonna 2010.
Rakennusaine / katto:Loma-asunnossa on Laavuvaara Oy:n runko, josta timpuri on jatkanut sen rakentamista. Seinät on hirttä, välissä puukuitu, tuulensuojapaperi ja sen jälkeen paneeli. Samoin lattiassa on samat eristeet. Ikkunat on lämpölasia. Katto on harjakatto, jossa on huopakate. Rakennukseen ei ole käytetty muovia.
Muiden materiaalit:Saunarakennus on Honkarakeenteen hirsinen Uusi-Nestori - tuotantoa.
Lämmitys / tulisijat:Loma-asunnossa on tupakeittiössä vuolukivinen varaavatakka. Lisäksi sähköpattereita.
Energialuokka:Lomakohteisiin ei vaadita energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:159.000 €.
Ajo-ohje:Käänny valtatie 9 (Turku-Tampere) Urjalassa Nuutajärven liittymän ja Urjalan taajaman väliseltä osuudelta Heinoontielle, jota noin 700 m ja käänny vasemmalle Kormuntintielle, jota noin 900 metriä ja käänny sitten oikealle Metsä-Heinoontielle. Aja tätä pari sataa metriä ja tulee Y-risteys, josta käänny vasemmalle ja aja noin 100 metriä ja tulet kohteeseen.