Edellinen
Seuraava

Pahurintie 109, 31130 Koijärvi (Forssa)

Kaunis pihapiiri ja suojainen sijainti omassa rauhassa, tähän on helppo ihastua. Talviasuttava n. 55 m²:n hirsimökki on rakennettu 1997. Mökissä on tupa ja makuualkovi sekä sauna. 4290 m²:n rinnetontilla on lisäksi n. 20 m²:n aitta, puuvarasto, grillikatos sekä puucee-varasto. Tontti rajoittuu Koijokeen ja suoraan mökin edestä aukeavat peltomaisemat. Olisiko tämä sinun kesäparatiisisi?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pahurintie 109, 31130 Koijärvi
Alue / kaavoitus:Forssa, Koijärvi. Haja-asutusalue
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, 4" hirrestä rakennettu mökki n. 55 m², jossa tupa ja makuualkovi, sekä sauna ja pukuhuone. Mökki on talvilämmin. Lisäksi pihapiirissä aitta, puuvarasto, grillikatos, puucee+varasto ja leikkimökki
Kiinteistötunnus:61-403-1-107
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 23.546 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasitteista vapaana.
Muut rakennukset:aitta n. 20 m², kevythirrestä, jossa kaksi erillistä makuutilaa sekä eteinen, rakennettu 2006. Puuvarasto, grillikatos 2008, puucee+varasto ja leikkimökki
Tontin kuvaus / koko:Tontti on rinnetontti, joka rajautuu yhdeltä sivultaan Koijokeen. Tontin koko 4290 m². Tontilla on nurmea, kauniita istutuksia, osin luonnontilassa ja puustoakin vielä sen verran, että polttopuita saa omalta maalta.
Ranta / järvi:Tontti rajoittuu Koijokeen.
Olohuone:Tupakeittiö, jossa varaava tiilitakka. Keittiössä jääkaappi-pakastin 2014, sähköliesi 2 levyllä ja lämminvesivaraaja 30 l. Puulattia, seinissä ja katossa puupaneeli.
Makuuhuoneet:Tuvan vieressä makuualkovi. Majoitustilaa lisäksi aitassa.
Saunaosasto:Saunassa puukiuas ja lämminvesisäiliö.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Sähkö:Sähköt on.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 300 €/vuodessa, tiemaksut n. 53 €/vuodessa ja jätemaksu 18€/vuodessa,
Vesi / viemäri:Oma kaivo, josta vedet pumpulla saunalle ja keittiöön. Saostuskaivo ja maahanimeystys harmaille vesille.
Rakennettu:Mökki rakennettu 1997
Rakennusaine / katto:4" hirsi, harjakatto huopaa.
Lämmitys / tulisijat:Varaava tiilitakka, sähköpatterit. Mökissä on pidetty talvisin peruslämpö.
Hintapyyntö:65.000 €
Muuta:Kohde sijaitsee Turvesuon tarkkailualueella. Tämä tarkoittaa sitä, että kohteen kaivon vedenpinnan tasoa tarkkaillaan. Letonsuolle on matkaa linnuntietä runsaat 500m. Turvetuotanto on aloitettu 1997. Tuotantovuorokausia on vuodessa n. 30 toiminnan ajoittuessa toukokuusta syyskuuhun. Turvetuotanto supistuu vuoteen 2020 mennessä ja loppuu arviolta 2031.