Edellinen
Seuraava

Pellonmäentie 46 A, 33720 Urjala

Kauniiksi remontoitu tilava ja talvikäyttöönkin soveltuva mökki n. 65 m² Urjalan maalaismaisemissa. Erillinen varasto/ puucee, sekä katettu iso terassi. Kaikki rakennukset on sähköistetty ja mökillä on oma hyvävetinen kaivo. Hoidetussa pihapiirissä on runsaasti istutuksia, pieni lampi sekä myös vapaata tilaa pihapeleille tai uusille puutarhaunelmille. Tontti on kooltaan 2220 m². Tänne voit asettua ”taloksi” vaikka heti.

KLIKKAA VASEMMALTA LISÄTIETOA KOHTEESTA. PAINAMALLA PIKKUKUVAKKEIDEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – NÄET KAIKKI KUVAT KOHTEESTA (Myös ne jotka eivät näy pikkukuvina eivätkä pyöri yläpalkin karusellissa)

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Pellonmäentie 46 A, 33720 Urjala
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tilava keittiö/olohuone, kaksi makuuhuonetta sekä erillisellä sisäänkäynnillä pukuhuone ja sauna. Rakennuksen mitat ulkomitoin n. 12x6,5 metriä. Asuinpinta-ala n. 65 m².
Kiinteistötunnus:887-439-5-112
Kiinnitykset:Sähköisiä panttikirjoja haettu valmiiksi 99.900 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Ulkohuussi/varastorakennus n. 12 m², katettu erillinen terassi, leikkimökki
Tontin kuvaus / koko:Tontti on 2220 m² melko tasainen, nurmea ja paljon istutuksia. Pihapiirissä myös pieni lampi.
Parveke / terassi:Mökin sisääntulon yhteydessä katettu terassi. Pihaan on tehty myös erillinen katettu terassi.
Olohuone:Olohuone ja tupakeittiö yhtenäistä korkeaa tilaa, katon harja on noin neljässä metrissä. Seinät ja katto maalattua paneelia, lattia puuta.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneissa maalatut paneeliseinät ja katot, puulattiat.
Keittiö:Isoa yhtenäistä ja korkeaa tilaa, johon mahtuu hyvin niin ruokailutila kuin olohuone. Keittiössä mukavasti kaappitilaa, sähköliesi ja jääkaappi.
Saunaosasto:Sauna omalla sisäänkäynnillä. Pukuhuone maalattu puulattia, tummaksi käsitellyt paneeliseinät. Saunassa puukiuas, jossa vesisäiliö. Saunassa laattalattia ja seinissä laattaa sekä paneelia, katto puuta.
Peseytymistilat:Saunassa
Pesu / wc-tilat:Puucee piharakennuksessa. Mahdollista laittaa mökkiin sisääntulon viereiseen tilaan pakastava tai polttava kuivakäymälä.
Eteistilat:Sisääntulossa tilaa verhon takana naulakolle/henkareille.
Asunnon kunto:Hyvä
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköliittymä on. Kaikkiin rakennuksiin tulee sähkö.
Muita maksuja:Kiinteistövero 271,34 €, tiemaksu 66 €.
Vesi / viemäri:Rengaskaivo, kantovetenä. Kesäaikaan vesi nostettu pumpulla kaivosta. Jätevedet menevät suoraan maaperäimeytykseen.
Rakennettu:1991
Muut rakennettu:Kesäkatos 2009
Rakennusaine / katto:Kevythirsi, jossa lämmöneristeenä villa. Katto on harjakatto, peltiä.
Muiden materiaalit:Varasto/puucee puurakenteinen, loiva peltikatto.
Lämmitys / tulisijat:Iso varaava takka, lisänä sähköpatterit 2013.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Saunan lattia uusittu 2006. Rännit ja tikkaat katolle 2007. Keittiön kaapit sekä liesi ja jääklaappi uusittu 2010. Saunan lauteet uusittu ja pukuhuone remontoitu sekä makuuhuoneisiin sähköpatterit 2013. Saunaan uudet "seinälaatat" ja kiuas 2014. Makuuhuoneet maalattu 2014. Tupa maalattu ja takka rapattu ja maalattu 2015. Ulkomaalaus 2015. Tonttiaidan uusintaa 2017. Ulkorakennus maalattu 2018.
Hintapyyntö:59.000 €