Edellinen
Seuraava

Peräsuonpolku 8, 31630 Minkiö

Tule nauttimaan lähdepohjaisen lammen rannalla olevasta pyöröhirsimökistä ja kauniista pihapiiristä. Mökki sijaitsee Jokioisilla, Minkiön kylässä, omalla 3110 m² puutarhatontilla. Rakennus on kooltaan 27 m² + 12 m² terassi. Lisäksi kaksi muuta rakennusta, kasvihuone ja grillikatos. Sähköt on ja lähdepohjaisesta kaivosta vesi.  Reilusti istutuksia ja kasvimaa.  Tätä kokonaisuutta on hoidettu rakkaudella.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Peräsuonpolku 8, 31630 Minkiö.
Alue / kaavoitus:Jokioinen, Minkiö, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa, kodinhoitohuone/pukuhuone, sauna, avokuisti. Pinta-ala noin 27 m² + avokuisti n. 12 m².
Kiinteistötunnus:169-404-1-438.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 12.600 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Toinen rakennus, jossa lämpöeristetty huone sekä vaatehuone/varasto. Kolmannessa rakennuksessa puuliiteri, varastotilaa sekä nikkarointipaja. Lisäksi kasvihuone, 2xpuusee ja grillikatos.
Tontin kuvaus / koko:Oma 3110 m² puutarhatontti, jossa reilusti istutuksia, kasvimaa ja puustoa. Tontti sijaitsee lähdepohjaisen lammen rannalla.
Ranta / järvi:Yhteinen lampi kahden naapurin kanssa. Toinen naapureista on rakentanut mökin ja toinen on rakentamaton tontti. Lampea on viikatoitu ja puhdistettu kasvillisuudelta. Syvyys noin 1,5 metriä syvimmiltä kohdin. Lammessa myös lähteitä. Vuonna 2005 asennettiin suodatinkangas ja sen päälle hiekkaa. Lampi on aikoinaa kaivettu lampi.
Parveke / terassi:Avoterassi.
Olohuone:Tuvan lattia on otettu auki ja lämpöeristetty. Samoin katto ja seinät on lämpöeristetty. Kaksinkertaiset ikkunat. Ulko-ovi uusittu n. 2009 (lämpöovi). Harvian takka. Kiinteistöllä on käytetty paljon aikaa ja viitseliäisyyttä erilaisen kikkojen tekemiseen.
Kodinhoitohuone:Kodinhoitohuoneessa on kaappitilaa, pakastin ja liesi.
Asunnon kunto:Vuosien saatossa rakennuksista ja pihasta on pidetty hyvää huolta. Viimeiset pari vuotta käyttö on ollut vähäistä.
Vapautuminen:Sopimiksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on.
Vesi / viemäri:Oma vesikaivo ja harmaat jätevedet imeytetään maastoon säädösten mukaisesti. Lisäksi käyttöoikeus yhteiseen kaivoon, johon tulee lähteistä vettä. Kaivo on 3 kiinteistön yhteinen ja siinä on hyvä vesi.
Rakennettu:Rakennettu 1991 ja lopputarkastettu 1994.
Rakennusaine / katto:Mökin rakennusmateriaalina on pyöröhirsi. Harjakatto, jossa peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Puu/sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu ja tuvassa harvian takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Hintapyyntö:49.500 €.
Muuta:Rannassa laiturin yhteydessä pergoila. Kasvimaa. Kiinteistövero 121,93 € vuonna 2017.
Ajo-ohje:Aja Forssasta valtatie 2 Poriin päin ja käänny Latovainion risteyksestä vasemmalle Jänhijoentielle, jota niin kauan, kun Humppilantie tulee vastaan. Aja suoraan ko. tien yli ja tulet Kiipuntielle, jota muutaman kilometri ja käänny oikealle Kiipunjärventielle. Aja tätä tietä niin kauan, muutama kilometri, kunnes kääntyy tie vasemmalle Kutilantielle. Käänny tästä vasemmalle ja melko nopeasti uudestaan vasemmalle Kolintielle ja aja tämä tie päähän asti. Tien päässä käänny vasemmalle Peräsuonpolulle ja aja tämä tie päähän ja saavut kohteeseen. Kohde vasemmalla.