Edellinen
Seuraava

Perttulantie 37, 32100 Ypäjä

Nyt olisi tarjolla 1926 rakennettu aito, hirsirunkoinen 42 m²:n mummonmökki Ypäjän keskustassa. Talo sijaitsee isolla, perinteisen kauniilla 4423 m²:n asemakaavatontilla. Kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta ja paikat on kunnossa. Pihapiirissä myös ryhdikäs talousrakennus, jossa sauna, saunakammari, kompostoiva käymälä ja reilusti varasto- ja nikkarointitilaa. Kiinteistö on liitetty kunnan vesiverkkoon ja lisäksi tontilta löytyy harvinainen kivikaivo. Aivan ihana asumiseen tai lomailuun, tule katsomaan.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Perttulantie 37, 32100 Ypäjä.
Alue / kaavoitus:Ypäjä, Perttula, asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Perinteinen hirsirunkoinen mummonmökki, joka on rakennettu vuonna 1926. Mökissä on keittiö, kammari, kylmä eteinen ja avovintti, neliöitä 42. Harjakatto ja katteena pelti.
Kiinteistötunnus:981-406-1-1. Juhala-niminen tila.
Kiinnitykset:Valmiiksi haettuna panttikirjoja 60.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Erillinen vanha talousrakennus, jossa on sauna, saunakammari, kompostoiva wc sekä reilusti nikkarointi- ja varastotilaa. Rakennus on toiminut aikanaan kanalana.
Tontin kuvaus / koko:Kaunis 4423 m²:n puutarhatontti, jossa riukuaita toivottaa tervetulleeksi piha-alueelle.
Olohuone:Kammarissa on lautalattia, seinissä on pinkopahvi ja katto on paneelia.
Keittiö:Keittiössä on lautalattia, seinissä on pinkopahvi ja paneelikatto. Kodinkoneina on jääkaappipakastin, sähköliesi ja puuhella.
Saunaosasto:Ulkorakennuksessa olevassa saunassa on kertalämmitteinen puilla lämmitettävä kiuas, joka antaa makoiset löylyt. Sauna on tilava ja siisti. Saunan yhteydessä pesydytään. Lämmintä vettä saa padasta.
Pesu / wc-tilat:Ulkorakennuksessa on kompostoiva wc.
Säilytystilat:Asuinrakennuksen yhteydessä on säilytystilaa, johon käynti eteisestä. Ulkorakennuksessa on reilusti säilytystilaa. Lisäksi talon takana on erillinen peltinen varastotila.
Asunnon kunto:Asunnosta on pidetty hyvää huolta ja siistissä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Sähköt on, I-vaihe.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja harvinainen kivikaivo. Harmaat vedet imeytetään maastoon. Veden käyttö on vähäistä, eikä suurille muutoksille ole aihetta.
Rakennettu:1926.
Muut rakennettu:Piharakennus on rakennettu 1920-luvulla.
Rakennusaine / katto:Pääasiallinen rakennusaine on hirsi/puu ja verhouksena on lauta. Kattotyyppi on harjakatto ja katemateriaali pelti.
Lämmitys / tulisijat:Keittiössä on puuhella ja kammarissa on pönttöuuni. Lisäksi sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Peruskorjattu 1980-luvulla. Vuonna 2004 uusittiin ulkovuori ja samalla asennettiin 12 mm tuulensuojalevy. Samana vuonna korjattiin ikkunoiden alta hirsirunko ja samalla kertaa asennettiin puunsuoja ulkopuolelle koko mökkiin. Vuonna 2010 uusittiin ulkorakennuksen ulkovuori.
Palvelut / yhteydet:Ypäjän palvelut käden ulottuvilla.
Hintapyyntö:58.000 €.
Muuta:Kinteistövero n. 90 €, Kiinteistöllä on oma jäteastia. Kiinteistöllä on osuus yhteiseen vesialueeseen sekä sora- ja santapalstaan.