Edellinen
Seuraava

Punaparrantie 25, 31400 Somero, Terttilä

Omalla 2000 m²:n tontilla kaksi ryhdikästä vapaa-ajan rakennusta. 1982 rakennetussa mökissä tupakeittiö, keittokomero, sauna, saunan eteinen, 47 m² ja vielä kaksi kuistia. 2000 rakennetussa mökissä tupa n. 20 m² ja yläkerrassa nukkumatilaa. Tilava varastorakennus, puuvaja, kaksi ulkokäymälä ja kesäkeittiö. Sähköt on ja oma kaivo, josta vesi pumpulla pintavetona (kesävesi). Takka ja ilmalämpöpumppu. Kiva, viihtyisä paikka.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA – , NIIN NÄET LISÄKUVIA  TONTTIKARTAN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Punaparrantie 25, 31400 Somero, Terttilä.
Alue / kaavoitus:Somero, Terttilä, Lautela, kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa tupa, keittokomero, sauna, saunan eteinen ja kaksi kuistia. 47 m².
Kiinteistötunnus:761-417-4-80
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 8.408 euron edestä. Kaksi kirjallista panttikirjaa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:2000 rakennettu erillinen vapaa-ajan rakennus, jossa tupa, yläkerrassa nukkumatilaa ja vielä pieni kuisti. Tilaa ulkomitoin noin 20 m². Varastorakennus, jossa runsaasti säilytystiloja. Konttityyppinen varasto puille ja vielä kesäkeittiö sekä roskakatos.
Tontin kuvaus / koko:Koivikkoinen, luonnonvarainen tontti 2000 m².
Ranta / järvi:Halkjärvelle ja Pitkustoille matkaa noin 10 km.
Parveke / terassi:Mökin edustalla ja takapuolella reilut terassit.
Olohuone:Tuvassa lankkulattia, seinät paneloidut ja katossa sisustuslevy.
Makuuhuoneet:Isoon tupaan mahtuu hyvin parivuode. Pienemmässä mökissä hyvät nukkumatilat kahdelle alakerrassa ja kahdelle yläkerrassa. Lautalattiat ja seinät paneloidut.
Keittiö:Keittokomero, jossa tiskialtaat ja kesävesi tulee keittiöön (pintavetona). Kodinkoneina sähköliesi, liesituuletin, mikro ja jääkaappi. Keittiökaapistot ja keittokomerossa on myös ikkuna.
Saunaosasto:Saunan eteisestä pääsee takapihan kuistille ja myös saunaan. Sauna on mukavan tilava. Pata ja puilla lämmitettävä kiuas seisovat napakasti rinnakkain ja peseytymisellekin jää vielä mukavasti tilaa. Sauna on maalattu ja lattiat hiottu ja maalattu 2017.
Pesu / wc-tilat:Luxusta, mökillä oikein kaksi ulkokäymälää, ei pitäisi tulla ruuhkaa. Varsinainen puusee on maalattu 2017 ja se on kompostoiva. Toinen puusee on varastorakennuksen yhteydessä, sekin hyvin siisti ja kaikin puolin käyttökelpoinen.
Säilytystilat:Hyvä varastorakennus.
Asunnon kunto:Mökki on ihan hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan tarvittaessa pian.
Sähkö:Sähköt on.
Vesi / viemäri:Oma rengaskaivo, josta vesi pumpulla kesävetenä pintavetona keittiölle ja saunaan.
Rakennettu:1982 ja pienempi mökki 2000.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella. Päämökin katto on uusittu 2016 alus- ja sisäkattoineen ja villaa lisätty 30 cm.
Muiden materiaalit:Varastorakennus on puurakenteinen, lautaverhouksella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys pattereilla, ilmalämpöpumppu, asennettu 2017 ja kamiina. Pikkumökissä kaasulämmitin ja voi laittaa myös sähköpattereilla. Mökissä on pidetty peruslämpö talvella.
Energialuokka:Kohteeseen ei vaadita energiatodistusta.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Sauna on maalattu ja lattiat hiottu ja maalattu 2017. Päämökin katto on uusittu 2016 alus- ja sisäkattoineen ja villaa lisätty 30 cm. Ilmalämpöpumppu asennettu 2017. Puusee maalattu 2017. Nuohottu 2017. Kaivo puhdistettu 2017. Kompostikupu hankittu 2017. Rakennus maalattu 2016. Soraa ajettu pihaan rekkakuormallinen. Roskakatos rakennettu 2018.
Tulevat korjaukset:Pikkumökin yhdestä seinästä puuttuu kakkosnelonen ja se hieman joustaa.
Palvelut / yhteydet:Someron keskustaan 14 km, Somerniemelle 20 km ja Saloon 30 km.
Hintapyyntö:52.000 €.
Muuta:Kiinteistövero noin 100 € vuodessa.
Ajo-ohje:Terttiläntieltä käännytään Punaparrantielle, jota ajetaan 250 m ja mökki on oikealla puolella. Seinässä on numerokyltti 25.