Edellinen
Seuraava

Saarelantie 22, 30100 Forssa

Loistavalla sijainnilla, vain n. 2 km Forssan keskustasta sijaitseva 27 m²:n loma-asunto, jonka pihapiirissä myös tilava n. 139 m²:n talousrakennus. Korkeavahan alueesta on valmiina kaavaluonnos, johon tälle kiinteistölle on merkitty rakennuspaikka omakotitalolle. Tontti muodostuu kahdesta kiinteistöstä, joilla yhteensä on pinta-alaa 2229 m². Teetkö tästä itsellesi ”siirtolapuutarhan” vai ostatko tulevaisuuden tontiksi?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Saarelantie 22, 30100 Forssa
Alue / kaavoitus:Korkeavaha, Forssa, tällä hetkellä asemakaava-alueen ulkopuolella. Kaava on luonnosvaiheessa. Pohjavesialue.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto/tontti. Loma-asunnon koko n. 27 m², jossa olohuone ja keittiö. Pihassa iso talousrakennus/vanha navetta n. 139 m².
Kiinteistötunnus:Koostuu kahdesta tontista 61-408-4-118 ja 61-408-4-71
Kiinnitykset:Sähköinen panttikirja 20.000 euroa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pihapiirissä iso talousrakennus/vanha navetta n. 139 m², osin hirsirakenteinen ja osin lautarakenteinen. Rakennuksen katto on huonokuntoinen ja on korjattava. Kiinteistöllä on myös saunarakennus, joka on rakennettu ilman rakennuslupaa ja se on purettava.
Tontin kuvaus / koko:Tila muodostuu kahdesta tontista kooltaan 980 m² ja 1249 m², yhteensä 2229 m². Kiinteistö sijaitsee tällä hetkellä asemakaava-alueen ulkopuolella mutta alueesta on olemassa kaavaluonnos, jolloin tulevaisuudessa tämä kiinteistö sijaitsisi asemakaava-alueella. Kaava merkintä on tämän kiinteistön osalta AO-52 eli erillispientalojen korttelialue. Osa toisesta tontista on merkitty kaavaan merkinnällä EV-7, pohjaveden muodostumisen kannalta merkittävä kosteikon alue. Kun tämä alue lasketaan pois tontin pinta-alasta, tontin kooksi olisi jäämässä 1374 m². Rakennusoikeudeksi tulisi riippuen tontin tehokkuusluvusta 206 tai 275 k-m². Tontilla nyt sijaitsevan ison talousrakennuksen saisi säilyttää.
Piha:Pihapiiri on tasainen, toisesta reunastaan tontti laskee kosteikkoalueelle. Tontti sijaitsee pohjavesialueella.
Olohuone:Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu.
Keittiö:Keittiössä jää-viileäkaappi ja kuistilla pakastin.
Peseytymistilat:Peseytysmistiloja ei ole.
Pesu / wc-tilat:Komposti-WC
Sähkö:Sähköliittymä on.
Muita maksuja:Kiinteistövero 110 e/vuosi
Vesi / viemäri:Kiinteistöllä on kaivo mutta vettä ei ole pitkään aikaan käytetty, eikä kaivovedenlaadusta ole tietoa. Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella ja jätevesien osalta on liityttävä kunnalliseen viemäriin (liittymistä ei ole tehty).
Rakennettu:Vanhin osa 1800-luvulla ja laajennus 1950-luvulla.
Rakennusaine / katto:Olohuone on hirttä ja keittiönpuoli on lautarakenteinen. Katto on harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:2x porinmatti ja ilmalämpöpumppu. Peruslämpö pidetty päällä koko ajan ilmalämpöpumpulla.
Palvelut / yhteydet:Erinomainen sijainti, Forssan keskustaan n. 2 km.
Hintapyyntö:19.000 €
Muuta:Mökkiä käytetty tällä hetkellä lähinnä varastona. Osa tavaroista, jotka ovat nyt mökissä ja piharakennuksessa tulee jäämään kiinteistölle. Tyhjentäminen jää ostajan vastuulle.