Edellinen
Seuraava

Steninkuja 4, 31340 Porras, Tammela

Hämeen Härkätien varrella, kiva lomanviettokokonaisuus. 2012 rakennettu päämökki, jossa tupa, keittiö, ruokailuhuone, matalahko parvi sekä terassi, kokonaisalaltaan 49 m². 2013 rakennettu söpö pihasauna, jossa pukuhuone ja löylyhuone sekä terassi. Lisäksi pihapiiristä löytyy vanha saunarakennus ja vierasmökki. Portaan ja Ojasen Vesihuolto Oy:n käyttövesi. Rakennukset ovat kivasti sijoitettu 3450m²:n tontin reunoihin niin että niiden sisään jää yhtenäinen piha-alue, jossa nurmea, puita ja pensaita.  Tänne mökille ei tarvitse ajaa hiekkaisia pikkuteitä ja pääkaupunkiseudultakin ajaa vain runsaan tunnin.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Steninkuja 4, 31340 Porras, Tammela
Alue / kaavoitus:Porras/yleiskaava
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, tupa, keittiö, ruokailuhuone, terassi ja matala parvi 49 m².
Kiinteistötunnus:834-432-6-94
Kiinnitykset:Panttikirjoja haettu valmiiksi 10.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:2013 rakennettu hirsisauna 17,5 m², vierasmökki n. 20 m², remontoitu kokonaan 2011, vanha sauna n. 10 m², josta tehty varasto ja oleskeluhuone.
Tontin kuvaus / koko:3450 m²:n tontti, jonka pihapiiri nurmella, pensaita ja puustoa. Runsaasti puita tontin reunoilla.
Parveke / terassi:Päämökin, saunan ja vanhan saunan/varaston edustalla kaikissa katettu terassi
Olohuone:Korkea tupa, jossa lautalattia, seinissä hirsi ja katossa vaalea paneeli. Kevyttakka paistouunilla takaa lämmön.
Makuuhuoneet:Matalahkolle 11 m²:n parvelle mahtuu hyvin nukkumaan. Lisäksi vierasmökkiin voi majoittautua sekä saunatupaan.
Keittiö:Nätti keittiö, jonne mahtuu pieni aamupalapöytä. Seinissä valkoiseksi maalattu hirsi, lautalattia, varusteluna liesi ja jenkkikaappi.
Ruokailutila:Ruokailutilaan oma käynti myös terassilta. Seinät valkoiseksi maalattua hirttä ja lautalattia.
Saunaosasto:2013 rakennettu sauna, jossa löyly- ja pukuhuone. Puulämmitteinen kiuas, jossa vesisäiliö lämmintä vettä varten.
Peseytymistilat:Saunassa
Pesu / wc-tilat:Puucee
Asunnon kunto:Hyvä, muuttovalmis.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Kaikissa rakennuksissa sähkö. Päämökissä pidetty lämpö ympärivuoden n. 10 asteessa. Sähkömaksu ollut talviaikaan n. 50 € / kk.
Muita maksuja:Tiemaksu ollut muutaman euron, jätemaksu n. 36 € / kesä, yhteinen astia n. 10 kiinteistön kanssa.
Vesi / viemäri:Portaan ja Ojasen Vesihuolto Oy:n käyttövesi. Maahanimeyttämö ja saostuskaivo.
Rakennettu:Päämökki 2012
Muut rakennettu:Sauna 2013
Rakennusaine / katto:Kevythirsi, harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Sauna on myös hirsirakenteinen, harjakatto huopa katteella, aitta puurunkoinen/lautaverhous, peltikate, varastorakennus puurakenteinen, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Päämökissä kevyttakka paistouunilla, lisäksi sähköpatterit kaikissa rakennuksissa.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vierasmökin lattiat on avattu ja tarkistettu. Seinissä maali ja nukkumatilassa paneeli, lattiassa tumma vesivaneri. Osa ulkolaudoituksesta uusittu.
Palvelut / yhteydet:Tammelan keskustaan n. 15 km, Forssaan runsaat 20 km
Hintapyyntö:68.000 €
Ajo-ohje:Forssasta päin Hämeen Härkätietä ajettaessa navi ohjaa muutaman kymmenen metriä Steninkujan ohi, käänny siis Hämeen Härkätieltä Steninkujan viitan mukaisesti ja kohde ensimmäinen vasemmalla.