Edellinen
Seuraava

Suojokihaarantie 104, 31340 Tammela

Nyt olisi tarjolla jotain erilaista, nimittäin Turpoonjoen rantaa reilut 200 metriä. Tasainen ja suojaisa 5390 m²:n tontti seurailee joenuomaa koko matkalta toiselta sivultaan ja joenrannassa on myös uimapaikka. N. 58 m² tuvan ja saunan käsittävä mökki on rakennettu 1976 ja 2010 tehdyn katon korjauksen yhteydessä rakennettiin parvitila, jonne on saatu mukavasti lisää nukkumatilaa.

Turpoonjoki, joka on 10 km pitkä joki Liesjärven ja Kuivajärven välillä tarjoaa mm. erinomaiset melontareitit. Tämän kohteen tontti on todella viehättävä ja löydät itsellesi mukavan pakopaikan arjen kiireisiin. Kuka ehtii napata tämän ensimmäisenä?

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Suojokihaarantie 104, 3134 Tammela
Alue / kaavoitus:Porras, Tammela. Kaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa sauna ja pukuhuone sekä tupa keittiönurkkauksella. Lisäksi mökin puolella parvi. Pinta-ala noin 58 m².
Kiinteistötunnus:834-421-1-253
Kiinnitykset:Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Varasto ja autotallirakennus.
Tontin kuvaus / koko:Tontti on tasainen, pääasiassa nurmea ja jonkun verran puustoa. Pihapiirissä on marjapensaita ja muita istutuksia. Joenrantaa on reilut 200 metriä. Tontti on aidattu ympäri (paitsi ei joenrannasta).
Ranta / järvi:Turpoonjoenrantaa reilut 200 metriä. Rannassa on uimapaikka pienellä laiturilla. Syvyys kuivimpaan aikaan reilu metri ja muulloin enemmän. Turpoonjoki on 10 km pitkä joki Liesjärven ja Kuivajärven välillä ja tarjoaa mm. erinomaiset melontareitit.
Parveke / terassi:Mökin edustalla katettu terassi.
Olohuone:Tuvassa on puu/hirsipaneeliseinät, lattia on puuta ja katto on paneloitu.
Makuuhuoneet:Parvella on tila parisängylle ja vaikka vielä patjalle lattialla.
Keittiö:Keittiönurkkauksessa on sähköliesi ja jääkaappi pakastelokerolla. Vedet menevät lavuaarista ulos mutta kantovesi.
Saunaosasto:Saunassa puukiuas ja vesipata. Pukuhuone saunan yhteydessä.
Pesu / wc-tilat:Puucee.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, nopeastikin.
Sähkö:Sähköt on.
Muita maksuja:Tiemaksu n. 38 €/vuosi. Aurauksesta sovittava erikseen ja auraus maksetaan käytön mukaan. Kiinteistövero n. 254 €/vuosi. Jätemaksut n. 80 €/vuosi.
Vesi / viemäri:Talousvesi omasta rengaskaivosta. Juomavesi on tuotu mukana. Pesuvedet menevät ilmeisesti vanhaan sakokaivoon, täyttä varmuutta ei ole. Kohteessa on kantovesi.
Rakennettu:1976, korotettu 2010.
Rakennusaine / katto:Pöyröhirsi, harjakatto peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Tuvassa vuolukivinen takka ja sähköpatterit.
Suoritetut korjaukset:Katto korjattu ja samalla korotettu 2010. Ulkomaalaus suoritettu viimeksi 2002.
Hintapyyntö:75.000 €