Edellinen
Tuulaspolku46-2
Seuraava

Tuulaspolku 46, 31250 Teuro, Hattula

Tämä lähemmäksi järveä et sitten mökin kanssa pääse. Puhdasvetisen Sotkajärven hiekkapohjaisessa rannassa ihanassa niemen kärjessä nätti hirsinen mökki mukavuuksin. Tilavan tuvan lisäksi kaksi makuuhuonetta, takkahuone ja sisäsauna sekä sähkövessa, 79/91 m². Tarvittaessa vapautuu nopeasti ja sotuvenekin on valmiina rannassa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Tuulaspolku 46, 31250 Teuro, Hattula
Alue / kaavoitus:Hattulan kunnassa Sotkajärven ranta-asemakaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Yhdessä tasossa oleva hirsirakenteinen 79/91 m² loma-asunto, jossa tupakeittiö, kaksi makuhuonetta ja takkahuone, mikä sekin soveltuu makuuhuoneeksi sekä sauna ja pesuhuone.
Kiinteistötunnus:82-405-9-74.
Kiinnitykset:Lainhuuto-ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia.
Muut rakennukset: 4x8 m kokoinen autotalli/varastorakennus, josta varaston osuus 2,5x4m. Lisäksi huvimaja ja ulkohuussi.
Tontin kuvaus / koko:Ihanassa niemenkärjessä 3560 m² nurmella ja luonnontilassa oleva lähes tasamaan tontti ja mökistä rantaan todellakin matkaa vain 10 m.
Ranta / järvi:Sotkajärven rannassa niemen kärjessä, jossa rantaviivaa n 120 m. Rauhallisesti syvenevä ranta jossa hiekkapohja.
Olohuone:Tupa, jossa toisessa päässä keittiö. Seinät hirsipaneelia, katto paneelia ja lattiassa muovimatto. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, ja liesituuletin sekä astianpesukone.
Makuuhuoneet:Kaksi makuuhuonetta, joissa myös hirsipaneeli ja muovimatto.
Keittiö:Keittiö tuvan yhteydessä jossa tila myös isolle ruokapöydälle.
Muut huoneet:Takkahuone mikä toimii joko pukuhuoneena tai vierashuoneena. Myös muovimattoja hirsipaneeli seinät.
Saunaosasto:Saunassa puulämmitteinen kiuas jossa vesisäiliö ja tehty valmiudet myös sähkökiukaalle. Lattia laatoitettu, lattialämmitys ja seinät ja katto paneelia. Vesivaraaja ja vesipumppu lauteiden alla.
Peseytymistilat:Suihku, laatoitettu lattia lattialämmityksellä. Myös seinät laatoitettu.
Pesu / wc-tilat:6 vuotta sitten tehty sähkövessa ja lisäksi ulkohuussi.
Säilytystilat:Ulkovarastossa hyvin säilytystilaa.
Asunnon kunto:Alkuperäinen, mutta erittäin hellästi pidelty ja hyvin huollettu.
Vapautuminen:Nopeasti.
Sähkö:Oma sähköliittymä on.
Muita maksuja:Kiinteistövero vuonna 2017 noin 360€/v, tiemaksu vaihtelee sen mukaan mitä sinne tehdään, viimein maksu 98€/v sisältäen talvi aurauksen.
Vesi / viemäri:Oma kaivo, jossa juomakelpoinen vesi. Harmaille vesille sakokaivo josta imeytys maastoon. Lämmitysjohto mahdollistaa veden käytön myös talvella.
Rakennettu:1988-1990 laatalle 95 mm höylähirrestä rakennettu mökki, jossa seinissä eristeenä 10 cm villaa, muovi ja sisäpuolella hirsipaneeli. Lattiassa pikipaperi ja 15 cm villaa, minkä jälkeen lastulevyt joiden päällä muovimatto. Ikkunat kolminkertaiset.
Muut rakennettu:1990 rakennettu varastorakennus, puurunkoinen ja lautaverhous.
Rakennusaine / katto:Mökki 95 mm hirrestä, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitteinen, patterein. Varaava takka jossa kiertoilmamahdollisuus. Tuplahormi mahdollistaa toisen takan muuraamisen olohuoneen puolelle.
Ilmanvaihto:Painovoimainen, mutta liesituuletin on omalla moottorilla.
Hintapyyntö:269.000 €