Edellinen
Seuraava

Tynnyriharjunkuja 13, Urjala

Siististi pidetty pieni kesäpaikka puiden suojassa loivalla rinnetontilla soman aidan takana. Hoidetulla piha-alueella rakennuksina ryhdikäs 4x6m mökki, sauna ja ulkovarasto, sekä huussi. Toinen puoli tonttia on jätetty luonnollisen metsäiseksi.

Sähköt tulee ja vesikin saadaan omasta hyvävetisestä kaivosta. Olisiko tämä sinun paikkasi asettua nauttimaan pikkumökkeilystä!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Tynnyriharjunkuja 13, 31700 Urjala
Alue / kaavoitus:Urjala / ei kaavaa
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto / Tontilla mökki ulkomitoin 4x6 m, jossa terassi, keittokomero ja olohuone. Terassilta portaat viistokattoiseen matalaan yläkertaan, jossa parveke ja käynti nukkumatilaan.
Kiinteistötunnus:887-402-3-66
Kiinnitykset:Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Pieni ulkorakennus/varasto 13 m².
Tontin kuvaus / koko:3030 m²
Piha:Suojainen tasainen osin kallioinen piha, jolla nurmikkoa ja selkeät kaiteelliset kulkureitit. Marjapensaita ja istutuksia. Tontin toinen laita metsäinen.
Parveke / terassi:Mökin edessä terassi, jonka yläpuolella pieni parveke, jolta käynti nukkumatilaan. Saunalla isompi terassi.
Olohuone:Lattia laminaattia, seinät maalattu paneeli, katto maalattu paneeli.
Makuuhuoneet:Mökin yläkerrassa matalaa tilaa nukkua.
Keittiö:Keittokomero, jossa hella ja liesituuletin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Vesi kesällä kaivolta pumpulla. Lattia laminaattia, välitilat laattaa, seinät ja katto puupaneelia.
Ruokailutila:Olohuoneen puolelle mahtuu ruokapöytä.
Saunaosasto:Erillinen kevythirsinen saunarakennus, jolla iso terassi. Saunatuvassa varaava takka, puulattia, seinät ja katto paneelia. Tuvasta käynti saunaan, jossa puukiuas vesisäiliöllä. Seinät ja katto puupaneelia. Kesällä saunalle tulee kaivosta vesi pumpulla.
Peseytymistilat:Saunassa
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi, joka on tyhjennetty kompostoriin.
Eteistilat:Sisäänkäynnissä keittokomeroa vastapäätä tilaa naulakoille.
Asunnon kunto:Ikäisekseen hyvässä kunnossa.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan
Sähkö:Sähköliittymä on, lasku kulutuksen mukaan. Talvella pidetty lämpö noin 10 asteessa.
Muita maksuja:Kiinteistövero 128 €, tiemaksu 94,20 €, talviauraus hoidetaan.
Vesi / viemäri:Oma porakaivo, jossa juomakelpoinen tutkittu vesi. Kaivossa pumppu, jolla vedet kesällä saunalle ja mökkiin. Talveksi veden jakopiste pois. / Tiskipaikalta vesi menee 15 m viemäriputkella kaivettuun (kallio ja kivikko alla) syvennykseen, jossa vesi viipyy ja imeytyy maaperään.
Rakennettu:1978, laajennus 2002.
Muut rakennettu:1992 ulkovarasto 13m²
Rakennusaine / katto:Puurunko, ulkoverhous punamultamaalattu lomalauta / katto: harmaa tiilikuvioitu pelti
Muiden materiaalit:Sauna ja huussi kevythirsi, ulkovarasto puurakenteinen.
Lämmitys / tulisijat:Mökissä sähkölämmitys. Sähköpatteri ja ilmalämpöpumppu. Talvisin on pidetty peruslämpö sähköpatterilla.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:2002 mökin laajennus (sivuterassi sisätilaksi), samalla myös vanhan puolen lattian eristeet uusittu, uusi peltikatto ja lautaverhoilu.
Palvelut / yhteydet:K-Market Pikku-Leevi 9,2km, Urjalan keskustan palvelut n. 14km. Sinilammen (Paskolammen) uimaranta Urjalan asemalla (Huhdissa) 7,4km. Forssa 35,5km, Tampere 63km, Hämeenlinna 50km, Turku 118km, Helsinki 145km.
Hintapyyntö:35.000 €
Ajo-ohje:Mikäli navigaattori ei löydä kohdetta, niin osoitteeksi Tynnyriharjuntie 30 (Google Maps löytää tämän), jonka kohdalta Tynnyriharjunkuja lähtee, mökki ennen mäen harjannetta oikealla. Punavalkoinen aita ja portti, jonka edessä parkkitilaa autolle.