Edellinen
Vahaksentie 156 Letku-1
Seuraava

Vahaksentie 156, 31380 Letku

Helppoa, tyylikästä ja rauhallista lomailua arvostavalle suojaisan, puhtaan Vatalammin rannalla järeästä käsinveistetystä hirrestä tehty noin 65 m²:n mökki + parvi, kahden auton autokatos ja vierasaitta. Mökkeily siis voi olla myös helppoa, sillä mökissä on mukavuudet sisällä ja paikat on tip top kunnossa. Tontin koko on 4470 m² ja rantaviivaa 70 metriä. Uimasyvyys laiturin päässä 2 metriä  ja todella helppohoitoinen , kaunis tontti.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Vahaksentie 156, 31380 Letku, Tammela
Tyyppi / pinta-ala:Loma-asunto, jossa ison tuvan lisäksi keittiö, makuuhuone, pukuhuone, pesuhuone ja sauna. n 65m² + parvi missä mahdollisuus vielä lisävuoteille tai lasten leikkipaikaksi.
Kiinteistötunnus:834-420-15-33.
Kiinnitykset:Kiinteistöön ei kohdistu rasituksia. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Kahden auton katos, jonka vinttiin mahdollisuus rakentaa vaikka nukkuma- tai leikkitilaa. Raput takaosassa olevasta varastosta yläkertaan. Lisäksi pyöröhirsinen vierasaitta ja ihan uusi puuvaja.
Tontin kuvaus / koko:Katseilta piilossa oleva, suojaisa 4470 m²:n tasainen tontti joka laskee loivasti Vatalammiin. Koko lammin rannalla on vain kaksi mökkiä, joten todellakin voit olla rauhassa.
Ranta / järvi:Vatalammiin vesi tulee Kaitalammista ja laskee Valajärveen ojien kautta. Vesi on puhdasta, lammi melko syvä ja sinne on istutettu kaloja, eli virkistyskalastus omalta laiturilta onnistuu mainiosti.
Piha:Helppohoitoinen tasainen piha johon paistaa aurinko koko päivän sitten jos se paistaa.
Parveke / terassi:Mökin edessä reilun kokoinen lasitettu kuisti.
Olohuone:Suuri tupa avautuu keittiöön ja lattiassa on 2013 asennettu laminaatti, hirret samaa käsinveistettyä pyöröhirttä ja katossa paneeli.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneessa laatta lattia jossa lattialämmitys, seinät samaa hirttä ja paneelikatto.
Keittiö:Tupakeittiöön mahtuu ruokapöytä, lattiassa tietysti sama laminaatti kun tuvassa, seinät hirttä ja katto paneelia. Kodinkoneina jääkaappi, pakastearkku, keraaminen liesi ja tietysti astianpesukone, kun puhutaan todellisista mökki mukavuuksista.
Saunaosasto:Saunaosasto on uusittu 2013, jolloin lattiaan asennettu lattialämmitys, uudet vesieristeet ja laatoitettu. Katto paneelia.
Peseytymistilat:Suihkulle oma laatoitettu tila saunan pesuhuoneessa.
Pesu / wc-tilat:Myös vessassa on lattialämmitys ja laatat.
Kodinhoitohuone:Pyykkikone isohkossa pukuhuoneessa.
Muut tilat:Kahden auton katos, minkä vintille voit laittaa joko petipaikkoja tai tehdä lapsille leikkipaikan. Raput ylös on autokatoksen takaosassa olevasta varastosta. Lisäksi pyöröhirsinen vierasaitta ja ihan uusi puuliiteri.
Asunnon kunto:Paikat on kyllä tip-top, joten tällä mökillä on ihan mahdollista jopa lomailla ja nauttia oleilusta.
Vapautuminen:Jos niin haluat, tosi nopeasti.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy kaupan mukana.
Muita maksuja:Kiinteistövero n 200€ ja tiemaksu 43€/v.
Vesi / viemäri:Oma rengaskaivo, jossa myyjän mukaan erittäin hyvä vesi mikä ei ole koskaan loppunut. Vesivaraaja 30l, 4,5 kWh voimavirralla, eli riittää hyvin. Harmaille vesille kaksi saostuskaivoa ja jätevedelle 2013 asennettu umpisäiliö.
Rakennettu:1981-1983.
Rakennusaine / katto:Järeä käsinveistetty pyöröhirsi, harjakatto huopakatteella.
Muiden materiaalit:Vierasaitta pyöröhirttä ja autokatos puurunkoinen ja hirsipaneeli seinissä.
Lämmitys / tulisijat:Ilmalämpöpumppu, kaikki laatalla olevat lattialämmityksellä (sähkö), muissa sähköpatterit. Tuvassa takka.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Vesijohdot vaihdettu 2013, muoviset suojaputkessa ja saunaosasto kokonaan. Uusittu vesieristeen ja laatoitukset, asennettu lattialämmitykset.
Palvelut / yhteydet:Helsinkiin n. 100 km ja Forssaan ja Tammelaan n. 20 km. Letkulla on oma kyläkauppa ja vireä kyläyhteisö sekä kivoja tapahtumia kylätalolla.
Hintapyyntö:194.000€
Ajo-ohje:Kakkostieltä Eerikkilän urheiluopiston risteyksestä toiselle puolelle, Letkulle 750m. Käänny vasemmalla Vahaksentielle 1.52 km. Pikavuoropysäkiltä matkaa 2.27 km. Suuri porttikatos toivottaa tervetulleeksi tien vasemmalla puolella. Hyvät tieyhteydet.