Edellinen
Murronaukeentie64-1
Seuraava

Murronaukeentie 64, 30100 Forssa

Siintääkö haaveissasi uusi uljas hevostila? Vai haluatko perustaa kimppatallin? Jos, niin nyt hihat heilumaan, tämän parempaa paikkaa et sitten Forssasta siihen touhuun tule saamaan. Pilvenmäellä aivan hiittiradan vieressä myytävänä 12,819 ha tila, jossa eu-tukikelpoista peltoa n. 8 ha. Ja hups, jos tuli tonttia liikaa, myy osa omakotirakentajille, sillä torille matkaan alle 6 km ja Paavolan asuntomessualue melkein nurkalla. Tilalla 1940 rakennettu ulkomitoin 12 x 6 m omakotitalo, jota korjailtu vuosien saatossa ja pihalle valmistuu tänä kesänä upouusi hirsinen ulkosauna, jossa tupa. Iso ulkorakennus, jossa auto- ja traktoritalli, tila asuntoautolle ja varasto. Toteuta tähän unelmasi.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Murronaukeentie 64, 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Paavolan asuinalue, kuitenkin asemamakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Vanha 1940 rakennettu puolitoistakerroksinen maatilan päärakennus, ulkomitoin 12 x 6 m. Olohuone, kaksi makuuhuonetta ja keittiö, wc ja suihku sekä yläkerrassa kaksi makuuhuonetta.
Kiinteistötunnus:61-413-1-281.
Kiinnitykset:Lainhuuto-ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia.
Muut rakennukset:Ulkorakennus, jossa autotalli, traktoritalli, tila asuntoautolle ja varasto. Pihalle valmistumassa uusi hirsinen saunatupa.
Tontin kuvaus / koko:Tilan kokonaispinta-ala 12,819 ha josta eu-tukikelpoista peltoa noin 8 ha ja toisessa reunassa puustoa.
Olohuone:Reilun kokoinen olohuone, jossa lautalattiat ja katto, seinissä tapetit ja leivinuuni takaa tunnelmallisen lämmön.
Makuuhuoneet:Alakerran toinen makuuhuone kunnostettu, lattiassa laminaattia, seinissä tapetti ja mdf-katto. Täällä pönttöuuni. Toinen makuuhuone varastona, mutta tietysti voi ottaa käyttöön. Myös täällä pönttöuuni. Yläkerrassa kaksi remontoimatonta makuuhuonetta, mutta toimii ja kukkuu, koska siellä on kuitenkin sähköpatterit.
Keittiö:Tilavassa keittiössä puuhella, sähköliesi ja jääkaappi/pakastin.
Saunaosasto:Uusi 30 m²:n hirsinen saunatupa rakenteilla ulos.
Peseytymistilat:WC:n yhteydessä suihku. Lattiassa ja seinissä muovimatto sekä paikka pyykkikoneelle.
Eteistilat:Iso veranta.
Asunnon kunto:Välttävä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan, nopeasti.
Vesimaksu:Ei ole.
Sähkö:Oman kulutuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Vesi omasta kaivosta. Tuotu sisälle 20-30 vuotta sitten ja on muoviputkessa. Vesipumppu uusittu 2016. Kaupungin vesiputket kulkee tontin alla, eli jos haluat, voit liittyä siihen. Jätevedet menee saostuskaivoon, josta salaojalla pellon ojaan.
Rakennettu:1940.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous, joka uusittu 1984 tai 1985 jolloin lisätty kaksi 3mm tuulensuojalevyä lisäeristeeksi. Harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Puurunkoinen ja lautaverhottu, harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Kaksi pönnttöuunia, leivinuuni, puuhella ja sähköpattereita.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Suoritetut korjaukset:Ei pysty tarkasti sanomaan, kun on korjailtu vähän koko ajan.
Hintapyyntö:445.000 €