Edellinen
1
Seuraava

Vanhainkodintie 36, 31300 Tammela, Ruisluoto, Pyhäjärvi

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYDÄÄN TAMMELAN PYHÄJÄRVEN RANNASSA 21 HEHTAARIN MAATILA RAKENNUKSINEEN.

Pyhäjärven pohjoispäässä sijaitsevalla tilalla on rantaviivaa Pyhäjärveen noin 700 metriä ja Loimijoen rantaviivaa noin 300 m. Tilalla on Eu-tukikelpoista salaojapeltoa noin 15 hehtaaria, lehtomaista metsää noin 5 hehtaaria ja pihapiiriksi jää reilu hehtaari maata. Asuinrakennuksessa on pinta-alaa noin 80 m² ja se on rakennettu 1946. Rakennusta on käytetty viime ajat loma-asuntona. Koko tilan komistuksena on uljas, hyväkuntoinen kivinavetta, ulkomitoin 18 m x 36 m, lisäksi vielä iso lato/varastorakennus ja saunarakennus. Forssan ja Tammelan keskustaan kumpaankin matkaa noin 4 km.

Myyjät pidättävät itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjous. 

Tarjoukset pyydetään jättämään 5.9.2017 mennessä osoitteeseen: FORSSAN KIINTEISTÖKAUPPIAAT OY Kartanonkatu 6, 30100 Forssa.

Lisätietoja ja esittelyt: Tuula Tykki LKV 0400 623572 ja Anne Pitkä YKV LKV 040 5948866.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Vanhainkodintie 36, 31300 Tammela, Ruisluoto.
Alue / kaavoitus:Ruisluodon alueella. Asemakaava alueelle on valmistumassa ja tilalle on haettu myös rakennuspaikkoja omakotitaloille.
Tyyppi / pinta-ala:Maatilan päärakennus, jossa keittiö, iso tupa, kaksi makuuhuonetta ja eteinen sekä veranta. Yläkerta rakentamatonta, lisäksi talouskellari. Ulkomitoin 10x8 metriä.
Kiinteistötunnus:834-429-3-29.
Kiinnitykset:Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.
Muut rakennukset:Suurista luonnonkivistä 1906 rakennettu, ulkomitoin 18 m x 36 m kokoinen navetta, jonka edessä katettu lautarakenteinen jatko-osa, 4 m x 29 m. Suuri lato/varastorakennus ja rantasauna.
Tontin kuvaus / koko:Nyt myydään tarjousten perusteella palsta numero 1, karttaliitteen mukainen kantatila, noin 21 hehtaaria, josta Eu-tukikelpoista peltoa noin 15 ha ja lehtomaista järvenrantametsää noin 5 ha. Pihapiiriä jää vielä runsas hehtaari.
Ranta / järvi:Tila rajoittuu yhdeltä sivultaan Pyhäjärveen, rantaviivaa noin 700 m ja toiselta sivultaan Loimijokeen, jossa joenrantaa noin 300 metriä. Kolmas sivu tulee Ruisluodon vanhainkodin maisemiin ja neljäs peltoihin Forssan suuntaan. Parhaat rannat löytyvät jonkin verran ennen jokisuuta Pyhäjärven puolelta ja silloin järvi on etelän puolella. Täällä on kapea kaistale kahden mökin välissä, jossa hieno kallio ja melko syvä ranta. Muilta osin rannat ovat kaisloittuneita ja matalia.
Piha:Maatilan pihapiirissä on päärakennus, suuri kivinavetta, pihasauna ja iso varasto/latorakennus. Laajat nurmikentät ja järvinäkymät. Rantaan matkaa noin 50 m, joskin ranta on tältä kohdin kaislainen.
Olohuone:Noin 30 m²:n tupa, jossa lautalattiat, katossa paneelit ja seinät tapetoidut.
Makuuhuoneet:Toinen makuuhuone remontoimatta, eli melko alkuperäisessä kunnossaan ja toista aikoinaan remontoitu. Molemmissa makuuhuoneissa pönttöuunit, lautalattiat ja katoissa paneelit.
Keittiö:Keittiössä puuhella ja iso leivinuuni, jonta takaosa lämmittää myös tupaa. Kodinkoneina jenkkikaappi ja sähköhella.
Saunaosasto:Sauna sijaitsee erillisessä ulkorakennuksessa lähempänä järveä ja siellä on tietenkin puulämmitteinen kiuas ja pata.
Pesu / wc-tilat:Ulkohuussi.
Asunnon kunto:Pääosin alkuperäisessä kunnossaan, välttävä ja vaatii peruskorjauksen. Rakennusta on käytetty viimeajat loma-asuntona.
Sähkö:Sähköliittymä siirtyy kaupan yhteydessä.
Vesi / viemäri:Kunnan vesi ja lisäksi oma kaivo kasteluun. Jätevedet sakokaivoon. Myös Loimijoen läheisellä pellolla on valmiina kunnan veden linjat.
Rakennettu:1946.
Muut rakennettu:Kivinavetta 1906.
Rakennusaine / katto:Asuinrakennuksessa puurunko lautaverhouksella ja harjakatto peltikatteella.
Muiden materiaalit:Maakivistä lohkomalla tehty mahtava kivinavetta ja normaali puurunkoinen ja lautaverhottu lato.
Lämmitys / tulisijat:Kaksi pönttöuunia, kahdelle puolelle lämmittävä leivinuuni ja puuhella.
Energialuokka:Ei käytettävissä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen.
Tulevat korjaukset:Ensisijaisena katto.
Ajo-ohje:Ruisluodon vanhainkodin takana näet kivinavetan. Kivinavetan takaa ajetaan pihaan nurmikenttää pitkin.