Edellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraava

Aamoksentie 1, 32100 Ypäjä

Hyvinhoidetulla 5570 m² puutarharinnetontilla tilava 185 m² talo, joka on rakennettu 1993 ja laajennusosa tehty 2006. Kaunis kokonaisuus, joka on suoraan muuttovalmis. Tässä talossa on erinomainen toimivuus arjen pyörittämiseen, varastotilaa on myös mukavasti. Pihassa on lisäksi autokatos, autotalli ja varastorakennus. Kohde on hyvien tieyhteyksien päässä ja esimerkiksi Turkuun on vain 70 km ja Forssaan 18 km. Täällä asut mukavan väljästi!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Aamoksentie 1, 32100 Ypäjä
Alue / kaavoitus:Ypäjän Levän alueella. Yleiskaava-alueella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo 185 m² (kerrosala 222 m²). Alakerrassa makuuhuone, varastohuone, eteinen, takkahuone, sauna ja pesuhuone. Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila, olohuone, eteinen, wc ja kodinhoitohuone. Yläkerrasta myös käynti parveekkeelle ja terasseille.
Kiinteistötunnus:981-402-7-452 ja 981-402-7-511
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 114.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Autotalli, autokatos ja varasto n. 50 m²
Tontin kuvaus / koko:Tontti muodostuu kahdesta kiinteistöstä 2170 m² ja 3400 m². Yhteensä 5570 m². Tontti rinnetontti, jossa on upeat istutukset. Alaosastaan tontti on tasainen.
Parveke / terassi:Yläkerrassa on parveke sekä katettu terassi että avoterassi.
Olohuone:Olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä sijaitsee taloon tehdyllä laajennusosalla, joka on rakennettu 2006. Lattia on parkettia ja seinät on maalattu/tapetoitu. Olohuoneessa vuolukivinen takka.
Makuuhuoneet:Yksi makuuhuoneista sijaitsee alakerrassa ja kolme makuuhuonetta yläkerrassa. Suurin makuuhuone on 2006 rakennetulla laajennusosalla, tässä makuuhuoneessa lattia on laminaattia. Muissa makuuhuoneissa lattiat ovat laminaattia ja seinät maalattu/tapetoitu tai hirsipaneelia.
Keittiö:Keittiö on remontoitu 2006. Keittiön varusteluna jääkaappi ja pakastinkaappi, astianpesukone, erillisuuni, induktioliesitaso ja liesituuletin.
Ruokailutila:Ruokapöydälle on tilaa sekä keittiössä että olohuoneen yhteydessä olevassa ruokailutilassa.
Muut huoneet:Alakerrassa takkahuone, jossa tiilitakka.
Saunaosasto:Sauna ja pesuhuone on remontoitu kokonaisuudessaan 2012. Saunassa on puukiuas. Saunassa lattiat on laattaa ja seinät ja katto paneloitu. Pesuhuoneen lattia ja seinät on laatoitettu. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua.
Pesu / wc-tilat:Yläkerrassa on wc.
Kodinhoitohuone:Yläkerrassa sijaitsee kodinhoitohuone, jossa pesukoneelle liitäntä sekä kaappitilaa.
Säilytystilat:Alakerrassa erillinen reilu 6 m² lämmin varastohuone. Lisäksi kaapistoja.
Asunnon kunto:Hyvä.
Sähkö:Sähkökulutus ollut 7500 kWh. Lisäksi on käytetty polttopuuta.
Muita maksuja:Kiinteistövero 380 €/vuodessa.
Vesi / viemäri:Käyttövesi on kunnan ja jätevesiä varten sakokaivot.
Rakennettu:Talo on rakennettu 1993 ja laajennus 2006.
Rakennusaine / katto:Talo on rinneratkaisu, jossa alakerta on betonia ja yläkerta hirrestä. Taloa on laajennettu 2006, tämä osa on puurunkorakenteinen ja lautaverhottu. Katto on harjakatto, peltiä.
Lämmitys / tulisijat:Alakerran takkahuoneessa on tiilinen takka ja yläkerrassa olohuoneessa vuolukivinen takka. Muuten lämmitys on sähkölämmitys (kattolämmitys), laajennusosalla, pesutiloissa, takkahuoneessa ja kodinhoitohuoneessa sekä alakerran eteisessä lattialämmitys.
Energialuokka:Energiatodistus ei ole laadittu.
Ilmanvaihto:Koneellinen tulo- ja poisto.
Suoritetut korjaukset:Ulkovuori maalattu 2011. Pesuhuone ja sauna remontoitu kokonaan 2012. Pintoja remontoitu 2006-2016. Laajennusosa rakennettu 2006.
Hintapyyntö:159.000 €
Muuta:Pohjakuvat ovat suuntaa antavia. Alakerrassa ei ole wc:tä.
Ajo-ohje:10-tieä Forssan suunnasta käänny oikealle Forssantie (Loimaa 19, Ypäjä 6) aja 200 metriä ja Aamoksentie kääntyy vasemmalle.