Edellinen
Seuraava

Ahoniementie 7, 31700 Urjala

11,5 hehtaarin Kokonjärven rantaan rajoittuva tila, jossa edessä on paljon remonttia mutta myös paljon mahdollisuuksia. Talo on rakennettu 30-luvulla ja se on hirsirunkoinen. Talossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, erillinen wc, sauna ja pesuhuone. Pihapiirissä on myös peltihalli kooltaan n. 150 m² ja vanha navetta, jonka välikatto on purettu ja se on korkeaa tilaa sekä puinen liiteri. Remppareiskalle hyvä kohde!

Tätä kohdetta esitellään yksityisnäytöin!

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Ahoniementie 7, 31700 Urjala
Alue / kaavoitus:Kaava-alueen ulkopuolella. Kokon alue, Urjala
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa olohuone, keittiö ja kaksi makuuhuonetta, erillinen wc, pesuhuone ja sauna, vaatehuone, kuisti (kylmä) ja eteinen. Puruvintti, rakentamaton. Rakennuksen ulkomitat 12 x 9 metriä, 108 m².
Kiinteistötunnus:887-418-3-111
Kiinnitykset:Kiinnityksiä valmiiksi haettuna 200.000 euron edestä. Panttikirja sähköisessä muodossa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Navetta/varastohalli/liiteri, josta peltihallin koko n. 150 m² ja navettaosa n. 150 m² aitta, maakellari
Tontin kuvaus / koko:11,507 hehtaaria. Tontti on pääosin metsämaapohjaa ja jonkin verran nuorta metsää. Tontti rajoittuu Kokonjärveen. Pyydä yksityiskohtaisemmat kartat. Metsämaan osuus tilasta on noin 6,4 hehtaaria. 20.11.2018 tehdyn metsäarvion mukaan puuston arvo yhteensä 10262 euroa ja maapohjan arvo 3600 euroa. Käypä arvo 10397 euroa.
Ranta / järvi:Kokonjärvenrantaa n. 50 metriä. Tilan mailla sijaitsee 6 venevalkamaa, joista on rasite tällä tilalla. Venevalkamasta vapaata rantaviivaa on n. 15 metriä.
Olohuone:Lattiassa muovimatto, seinät maalattu.
Makuuhuoneet:Lattiassa muovimatto, seinät maalattu, toisessa makuuhuoneessa puolipaneeli.
Keittiö:Lattiassa muovimatto, seinät puolipaneelia/maalattu/tapetoitu. Sähköliesi. Jääkaappi-pakastin n. 10 vuotta vanha. Kettiön tiskialtaan viemäriputki ei ole asianmukainen, korjattava. Keittiöön tuleva vesiputki saattaa jäätyä kovilla pakkasilla. Saattolämmitys asennettava tai korjattava vesiputken sijainti.
Saunaosasto:Sauna on paneloitu, lattia laatoitettu. sähkökiuas. Saunatila remontoitu 90-luvulla
Peseytymistilat:Lattia ja seinä laatoitettu. Pesutilat remontoitu 90-luvulla. Suihkukaappi.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc.
Säilytystilat:Vaatehuone
Eteistilat:Kuisti ja eteinen.
Asunnon kunto:Asunnon kaikki pinnat vaativat korjaamista. Lisäksi on varauduttava katon kunnostamiseen, toinen lape on sammaloitunut. Vesiputkien kunto on tarkastettava. Pesuhuoneessa ei ole nykyaikaisia vesieristeitä, osa laatoista irti.
Sähkö:Sähkölasku kaikkineen ollut n. 1800 euroa vuodessa. Lämmitykseen käytetty myös puuta ja talo on ollut asumatta.
Muita maksuja:Kiinteistövero n. 150 euroa/vuodessa.
Vesi / viemäri:Oma rengaskaivo, pumppu kaivossa, kaivossa pakkasvahti. Jätevesille 2 saostuskaivoa.
Rakennettu:1930-luvulla, tarkka rakennusvuosi ei ole tiedossa.
Muut rakennettu:Navettaosan arvioitu rakennusvuosi on 1930-luvulla. Peltinen halli on rakennettu 80-luvulla. Aitan rakennusvuosi ei ole tiedossa.
Rakennusaine / katto:Talo on hirsirakenteinen, Harjakatto, huopaa.
Lämmitys / tulisijat:Sähkölämmitys, lisänä keittiössä puuliesi ja yhdessä makuuhuoneessa pönttöuuni. Uunien kunnosta ei tarkempaa tietoa.
Energialuokka:Lain vaatimaa energiatodistusta ei ole laadittu.
Suoritetut korjaukset:Piippu muurattu 1980-luvulla, pesutilat ja vesiputket uusittu 90-luvulla. Ikkunat uusittu 80-luvulla. Huopakate uusittu 90-luvulla. Talo on maalattu 2000-luvun alussa. Tarkempia ajankohtia ei ole saatavissa.
Tulevat korjaukset:Varauduttava katon kunnostamiseen, toinen lape on sammaloitunut. Vesiputkien kunto on tarkastettava. Keittiön viemäröinti tarkastettava ja pesualtaan viemäriputki korjattav. Pesuhuoneessa ei ole nykyaikaisia vesieristeitä, osa laatoista irti. Pintamateriaaleja uusittava.
Hintapyyntö:79.000 €
Muuta:Kohteen siivoaminen jää ostajalle. Ostaja huolehtii varastoihin jäävän jätteen hävittämisestä. Puustoarvio on saatavissa.