Edellinen
Seuraava

Annulantie 698, 31700 Urjala as

Jos rakastat asua omassa rauhassa ja hoidella kanoja tai kaneja, tässä sinulle uusi koti. 1973 rakennettu talo on kokenut vuosien saatossa remontteja ja pinnat on juuri käyty läpi. Talon n. 90/110 m² pitää sisällään olohuoneen lisäksi tilavan keittiön, kaksi makuuhuonetta, askarteluhuoneen, vessan ja saunaosaston porealtaineen. Tontti on 7665 m² ja sen reunalla on jo valmiiksi tehty kesäkanala sekä tallissa on kopit kaneille, ellet sinne sitten poneja majoita. Kouluun on sen verran matkaa, että lapsetkin haetaan taksilla kotoa.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Annulantie 698, 31700 Urjala as.
Alue / kaavoitus:Perhon kylässä asemakaava-alueen ulkopuolella.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, noin 90/110 m², jossa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone ja sauna. Talon yhteydessä lämpöeristetty varasto/askerteluhuone.
Kiinteistötunnus:887-430-2-31.
Kiinnitykset:Panttikirjoja on valmiiksi haettuna 150.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Muut rakennukset:Sähköistetty maapohjainen autotalli jonka yhteydessä puuvarasto. Pieni sähköistetty talli, jossa kaksi puolta: säilytystilaa/heinävarasto, toisella puolella ollut kaksi hevosta, nyt kanala, lisäksi hevosen lantalana ollut katos sekä hevosten säänsuojana toiminut kolmiseinäinen suojakatos, nyt kanalana.
Tontin kuvaus / koko:Tontti 7665 m², jossa istutuksia ja marjapensaita, viime vuosina istutettu mm luumu-, kirsikka-, päärynä- ja omenapuut. Niin ja tietysti kanoille kanala ja parille ponille tai lampaalle talli sekä tilaa kunnon kasvimaalle.
Ranta / järvi:Lähellä pieni metsäjärvi.
Olohuone:Laminaattilattiat, seinät tapetoitu ja tehosteseinä kiveä, uusittu 2014-2015.
Makuuhuoneet:Lattiat laminaattia, seinät maalattu. Toisen makuuhuoneen lattia uusittu alapohjarakenteita myöden 2008, pinnat päivitetty 2016.
Keittiö:Lattia vinyylilankkua, seinät maalattu ja pinnat uusittu 2017. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin ja sähköliesi sekä puuliesi.
Saunaosasto:Saunan seinät paneloitu, laattalattia, koko sauna uusittu alapohjarakenteita myöden 2008. Sähkölämmitteinen kiuas.
Peseytymistilat:Seinät ja lattia laatoitettu, pesuhuone uusittu alapohjarakenteita myöden 2008. Lattialämmitys ja poreallas.
Pesu / wc-tilat:Wc:n seinissä lasikuitutapetti, lattia laatoitettu ja tässäkin lattia uusittu alapohjarakenteita myöden 2008. Lattialämmitys. Seinäpinnat päivitetty 2017.
Eteistilat:Käytävä: laminaattilattia, seinät tapetoitu, uusittu alapohjarakenteita myöden 2008, pinnat päivitetty 2016. Pieni eteinen: Laminaattilattia, seinät maalattu, pinnat uusittu 216-2017. Iso eteinen: vinyylilankku lattia, seinät maalattu ja pinnat uusittu 2017.
Asunnon kunto:Asunto on muuttokuntoinen.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Sähkö:Kokonaissähkönkulutus lämmityksineen n. 18.000 kWh/v, jota puulämmityksellä vielä mahdollista pienentää. Tässä mukana jo kanojen ja kanien tilojen lämmitys. Ilman näitä n. 14.000 kWh.
Vesi / viemäri:Hyvätuottoinen porakaivo, mitattu tuottovauhti n 2000 l/vrk. Kaivon pumppu uusittu 2011. Lämminvesivaraaja 300l.
Rakennettu:1973.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella.
Lämmitys / tulisijat:Sähköpatterit, varaava takka, puuhella. Lähes kaikki sähköpatterit uusittu v 2013-2016.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Makuuhuoneisiin on lisätty korvausilmaventtiilit.
Suoritetut korjaukset:Edellisen omistajan aikana on tapahtunut putkirikko v 2008. Tällöin uusittu alapohjarakenteita myöden pakkasen aiheuttaman putkirikon vuoksi kph, wc, 1 mh sekä käytävä. Remontista dokumentit olemassa. Samassa yhteydessä uusittu kuistin lattiarakenne, sadevesikourut ja rännit, viemäri- ja käyttövesiputket sekä sähköistykset remontin osilta. Myös salaojat kaivettiin uudelleen. Nykyisen omistajan aikana tapahtunut yksi vesikattovuoto v. 2012, joka korjattu. Rakennustarkastajan dokumentti olemassa. Peltikaton naulat on vaihdettu ruuveihin. Yläpohjaan on lisätty tuuletuksen varmistamiseksi virtaussäleiköt päätyihin.
Tulevat korjaukset:Peltikatto on huoltomaalauksen tarpeessa.
Palvelut / yhteydet:Urjalan keskustaan n. 18 km.
Hintapyyntö:99.000 €