Edellinen
Seuraava

Asemakatu 52, 30420 Forssa

Kauniilla 1519 m²:n tontilla Talsoilassa on 1970 rakennettu sievä talo, jonne käyttövesiputketkin on jo uusittu. Tilaa talosta löytyy 128/171 m². Valoisa 30 m²:n olohuone, kolme makuuhuonetta, keittiö, eteinen, vaatehuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc, varasto, pannuhuone ja autotalli. Taas pitää mainostaa sitä Talsoilan koulua, luistinrata lähellä ja paljon muuta, joten lapsiperheelle tämä sopii. Tilat yhdessä tasossa ja maalämpökin on helppo toteuttaa. Päivitä tästä itsellesi talo, tontti ja sijainti on mitä mainioin.

KLIKKAA VASEMMALTA, LISÄTIETOA KOHTEESTA JA SITTEN KUVIEN ALTA – KATSO KAIKKI KUVAT/LISÄÄ KUVIA -, NIIN NÄET TONTTIKARTAN JA POHJAPIIRROKSEN.

Tulosta

Ota yhteys välittäjään

Osoite:Asemakatu 52, (tai autotallissa kyltti Asemakuja III) 30420 Forssa.
Alue / kaavoitus:Forssa, Talsoila, asemakaava-alue.
Tyyppi / pinta-ala:Omakotitalo, jossa valoisa 30 m²:n olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, eteinen, vaatehuone, pukuhuone, pesuhuone, sauna, wc, varasto, pannuhuone ja autotalli.
Kiinteistötunnus:61-8-242-12.
Kiinnitykset:Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu kiinnityksiä. Kiinteistö myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana.
Kerros / hissi:Tilat yhdessä tasossa, ei portaita. Talossa on asunut liikuntarajoitteinen asukas ja luiskakin on jo valmiina.
Tontin kuvaus / koko:Asemakadun ja Asemakujan kulmaan sijoittuva 1519 m²:n todella kaunis ja hyvinhoidettu puutarhatontti. Pihan perällä, pensastossa kurkistaa vanha huvimaja ja perunatkin saa omasta maasta.
Olohuone:Olohuoneessa parkettilattia ja seinät tapetoidut. Tämän 30 m² olohuoneen pituussuuntaisella seinälä on koko matkalla ikkunat. Aivan ihanan valoisaa.
Makuuhuoneet:Makuuhuoneissa parkettilattiat, seinissä tapettia ja levykatot. Jokaisessa makuuhuoneessa kaappeja. Yhdessä makuuhuoneessa lisäksi alkovi.
Keittiö:Keittiössä parkettilattia. Kodinkoneina astianpesukone, liesi, liesituuletin (ei toimi) ja jääkaappi. Kylmiökin on, mutta pois käytöstä.
Muut huoneet:Eteisessä parkettilattia. Vaatehuoneessa muovimattolattia ja levykatto. Saunaan mentäessä pieni pukuhuone, jossa seinissä paneelit.
Saunaosasto:Saunassa laattalattia, seinissä ja katossa paneelia. Puilla lämpiävä kiuas.
Peseytymistilat:Pesutiloissa laattalattia, seinissä kaakelia ja paneelikatto. Lisäksi pesukoneliitäntä.
Pesu / wc-tilat:Erillinen wc, jossa parkettilattia ja peilikaappi.
Säilytystilat:Vaatehuone, makuuhuoneissa kaappeja ja eteisessä komero.
Asunnon kunto:Siisti, peruskuntoinen. Kaipaa päivitystä.
Vapautuminen:Sopimuksen mukaan.
Vesi / viemäri:Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy.
Rakennettu:1970.
Rakennusaine / katto:Puurunko, lautaverhous. Loiva harjakatto, jossa peltikate.
Lämmitys / tulisijat:Keskuslämmitys öljyllä, jakotapana vesikiertoiset patterit.
Energialuokka:Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Ilmanvaihto:Painovoimainen. Liesituuletin.
Suoritetut korjaukset:2015 käyttövesiputkisto uusittu komposiittiin, lasikuitu öljysäiliö uusittu noin 10 vuotta sitten, 2018 lämmitysjärjestelmään vaihdettu uusi suntti sekä uusi ajastin. Pattereiden venttiilit oli jumissa aukiasennossa, uusi säädin hoitaa tasaisen lämmön.
Tulevat korjaukset:Riippuu uuden asukkaan toiveista ja tasosta, mutta ainakin pesutilat kaipaavat kunnostusta.
Hintapyyntö:89.000 €.
Muuta:Lasikuituinen öljysäiliö autotallissa. Vanha öljysäiliö jäänyt maahan.